Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tenda W311R+ DD-WRT firmware

Featured Replies

• Автор

Да, стига да разберете всичко много ясно, защото може да се окаже че едно неразбиране да попречи на успешната операция. Ако има нещо неясно питайте

1. Ако не стане от първия път ще навреди ли повече на рутера- ще го докара ли до по-лошо състояние ?

2. Може ли да ми опишете някаква процедура, че в нета са много и различни ?

Благодаря

1. Ако не стане от първия път ще навреди ли повече на рутера- ще го докара ли до по-лошо състояние ?

2. Може ли да ми опишете някаква процедура, че в нета са много и различни ?

Благодаря

1. зависи какво не стане, можете да го докарате до истинска тухла

2. не, до сега нямам случай да съм ползвал подобна процедура

• Автор

1. зависи какво не стане, можете да го докарате до истинска тухла

2. не, до сега нямам случай да съм ползвал подобна процедура

Мисля да пробвам процедурата, която е описана в линка по-горе. Какво е вашето мнение за нея ? Под какво операционна система ще ми препоръчате да пробвам ? Изобщо има значение за опасносността с коя ОС ще го правя ? Под коя ОС е по-безопасно- изобщо има ли някакво значение ?

Мисля да пробвам процедурата, която е описана в линка по-горе. Какво е вашето мнение за нея ? Под какво операционна система ще ми препоръчате да пробвам ? Изобщо има значение за опасносността с коя ОС ще го правя ? Под коя ОС е по-безопасно- изобщо има ли някакво значение ?

под тази, която познавате по-добре
  • Автор

OK, ще го правя под Vista, но тази процедура не ми свърши работа. Какви са шансовете да стане с описаната по-горе ?

да не те разочаровам ама тука: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database tenda не излиза, тоест тоя рутер или има малко рам за да му се качи линукс или флаша е малък...

• Автор

да не те разочаровам ама тука:

http://www.dd-wrt.co...router-database

tenda не излиза, тоест тоя рутер или има малко рам за да му се качи линукс или флаша е малък...

Няма да качвам dd-wrt, стария фърм беше H2, а този след флаша v3.2.4.02s - от Тенда казаха, че немогло да се направи нищо. Имам H2 и се навих да го кача през TFTP. Според Вас ще стане ли ? Ще ми препоръчате ли процедура за флаша ?

МОЛЯ ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА: АКО НЯКОЙ Е ОПИТВАЛ ПОДОБНА ПРОЦЕДУРА ДА СПОДЕЛИ !!! ,че парен кажа духа

От Тенда споменаха да запояване по платката, явно е нещо подобно на това в dd-wrt форума. Там пише, че е използвал модифициран USB кабел. Въпросът ми е: Как да си направя такъв ? Благодаря

Ще стане ли да отрежа обикновен USB кабел и жичките да си свържа през устърклема към кабелчета, които ще запоя на платката на рутера

Кабел от нокиа 5310 ще свърши ли работа. Кабела трябва е е с tll

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Кабел от нокиа 5310 ще свърши ли работа. Кабела трябва е е с tll

Още един бъмп на мрежата и тя ще замине в коша!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.