Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колан/и за отслабване

Featured Replies

Здравейте, незнам дали съм,в правилния раздел но се извинявам ако не съм. Значи преди 2-3 месеца ходих на фитнес всеки ден (продължих 1 месец). И използвах няколко диети който въобще не ми помогнаха да сваля 10-15 кг. и да направя мускулна маса ( имам нужда). Гледах едни реклами за едни колани,лепенки и т.н. Та въпроса ми е ако си купя подобен колан със правилна диета + кардио упражнения и фитнес? дали ще има ефект? от колана и някой има ли подобен колан да сподели дали помага или не.? Благодаря предварително на всички който се отзовът да ми помогнат. П.п. Четох в интернет във форуми и т.н. че помагал но искам да питам и вас защото, на реклами много,много не вярвам.

Редактирано от techmasteerr3 (преглед на промените)

Този колан ще ти помогне най-добре, ако го носиш по време на 7-8 километрово бягане.

• Автор

Този колан ще ти помогне най-добре, ако го носиш по време на 7-8 километрово бягане.

Хахха ти бъзикаш ли са ве? 7-8 км...? 2-3-4 км. по може ама 7-8 км ;д;д;д ем дай те някакви идеи до март как да отслабна?

Зарежи всякакви идеи за чудодейни колани, хапчета и елстимулатори. Просто трябва да изразходваш повече енергия от консумираната - само така можеш да отслабнеш. Седни и направи една проста сметка: какво погълнах днес - 2000, 3000 или 5000 калории и какво си изразходил. Няма нужда от специални упражнения и диети - важното е да "изгаряш". И ако някой ти каже, че за месец ще свалиш 10кг. не му вярвай.

• Автор

Зарежи всякакви идеи за чудодейни колани, хапчета и елстимулатори. Просто трябва да изразходваш повече енергия от консумираната - само така можеш да отслабнеш. Седни и направи една проста сметка: какво погълнах днес - 2000, 3000 или 5000 калории и какво си изразходил. Няма нужда от специални упражнения и диети - важното е да "изгаряш". И ако някой ти каже, че за месец ще свалиш 10кг. не му вярвай.

Аз не искам да ги сваля за месец тези кила, а до месец март-април да сваля поне 10-20 кг. къто започна от сега...

Тия диети ти ли си ги измисли/прочете или се посъветва със специалист? Като за начало се консултирай с инструкторите от фитнеса. Едно време в казармата първата година отслабнах 20 кила. Втората надебелях 35. Да ти кажа за първата. Изкараха ни в полето на едно учение "Щит" Един месец плътно. Най-близкото село на 8 км. Всички допълнителни подкрепления като вафли и алкохол свършиха първата седмица. Нататък ако искаш ходи и се връщай до селото за норматив. През деня имаше до хоризоната и обратно в пълно бойно снаряжение (+30-40 кг) около 25 км за 3 часа, 1/4 от дистанцията с "маймунка" (противогаз). След това копане на дупки и зариване. За разнообразие. Строева и другите извращения след това ти сеструват почивка. Та като се върнах в полагаема приятелите не можаха да ме познаят. Та така се отслабва. Забрави за реклами и всичките фъшкии в тях. Ако ставаше така фитнесите нямаше да харчат хиляди за всеки професионален уред, ами щяха с една такава прошибалка да заменят няколко, както се твърди по рекламите. Та от фитнес за да свалиш килограми има определени условия за да почне тялото да гори мазнините. Чак след това се натрупва мускулна маса. При всички обстоятелства дори и да не свалиш килограми по кантар ще се стегнеш и ще изглеждаш отслабнал. Пак ти казвам - консултирай се със специалистите във фитнеса. Те ще ти кажат, вкл. и за някои добавки като L - карнитин.

• Автор

Тия диети ти ли си ги измисли/прочете или се посъветва със специалист? Като за начало се консултирай с инструкторите от фитнеса.

Едно време в казармата първата година отслабнах 20 кила. Втората надебелях 35.

Да ти кажа за първата. Изкараха ни в полето на едно учение "Щит" Един месец плътно. Най-близкото село на 8 км. Всички допълнителни подкрепления като вафли и алкохол свършиха първата седмица. Нататък ако искаш ходи и се връщай до селото за норматив. През деня имаше до хоризоната и обратно в пълно бойно снаряжение (+30-40 кг) около 25 км за 3 часа, 1/4 от дистанцията с "маймунка" (противогаз). След това копане на дупки и зариване. За разнообразие. Строева и другите извращения след това ти сеструват почивка. Та като се върнах в полагаема приятелите не можаха да ме познаят. Та така се отслабва.

Забрави за реклами и всичките фъшкии в тях. Ако ставаше така фитнесите нямаше да харчат хиляди за всеки професионален уред, ами щяха с една такава прошибалка да заменят няколко, както се твърди по рекламите. Та от фитнес за да свалиш килограми има определени условия за да почне тялото да гори мазнините. Чак след това се натрупва мускулна маса. При всички обстоятелства дори и да не свалиш килограми по кантар ще се стегнеш и ще изглеждаш отслабнал. Пак ти казвам - консултирай се със специалистите във фитнеса. Те ще ти кажат, вкл. и за някои добавки като L - карнитин.

Здравей, отново извинявай че те притеснявам пак но можеш ли да ми кажеш дали в гр. Хасково има диетолог

Не се отговаря с бутона за цитат. Още повече пък да цитираш 20 реда заради един. И ако въпросът ти е към мен - ти най-добре знаеш какво има в твоето село. Аз си знам за моето. И след нато и двете се водеха окръжни крадове - сигурно има.

Аз имам такъв колан, на принципа на сауната е.

Има ефект, поне при мен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.