Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

запис на 8.5 GB

Featured Replies

Опитах се да запиша с няколко програми едни снимки на DVD 8.5GB за да си освободя място на хард диска, но всичките ми усилия останаха без резултатни. Моля за инфо и някоя програма за запис.

То не е само до намирането на подходящо приложение за запис на дискове, трябва и подходяща записвачка. Да считаме ли, че сте снабден с такава?

Такааа, защо всички правите така, а? Само изкате а нищо не давате? Защо? Трябва ли да се намери някой, дето все трябва да ви пита: какво е ДВД у-вото, каква марка са ДВД-тата, с кои програми сте пробвали? Защо не сте могли? какви съобщения ви е давала програмата която ползвате? Абе въбще всичко което имате и сте пробвали е ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ за хората които се опитват да Ви ПОМОГНАТ!

• Автор

Значи записвачката е точно такава каквато трябва ,защото преди това си записах ТесDoс на 2 DVD 8.5 GB диска и 1диск 4.7 GB. После реших да си освободя място на HDD който ми е 250 GB, защото имам към 30 GB снимки и реших да запиша снимките на няколко 8.5 GB дискове. Като за целта пробвах с Nero 6.14......., с Ashampoo Burning Studio 7........, с CDBurnerXP ......., и накрая Asrtoburn ........, която е допълнение към DAEMON Tools Pro. Де факто с нея записах ТесDoс. Не разбирам много от компютри ,но се интересувам и чета . Та ако някой може да помогне ще му бъда благодарен .

Значи записвачката е точно такава каквато трябва ,защото преди това си записах ТесDoс на 2 DVD 8.5 GB диска и 1диск 4.7 GB. После реших да си освободя място на HDD който ми е 250 GB, защото имам към 30 GB снимки и реших да запиша снимките на няколко 8.5 GB дискове. Като за целта пробвах с Nero 6.14......., с Ashampoo Burning Studio 7........, с CDBurnerXP ......., и накрая Asrtoburn ........, която е допълнение към DAEMON Tools Pro. Де факто с нея записах ТесDoс. Не разбирам много от компютри ,но се интересувам и чета . Та ако някой може да помогне ще му бъда благодарен .

Какво ти пречи да си запишеш снимките на обикновено еднослойно DVD 4.37 GB при положение, че е в пъти по-евтино и се чете по-бързо? :rolleyes:

Ето една подобна тема по въпроса.

Иначе за повече отговори по въпроса прочети какво са ти написали в пост #3 по-горе! ;)

До тук добре, но е важно също какви дискове ползвате(марка, дали са +R или -R), дали сегашния диск е същия като предните на които сте успели да запишете. Също така е важно защо не можете, в смисъл дали ви дава някаква грешка и каква е тя?

Мисля, че си губя времето в тази тема – защото е от преди 3 дена и все пак.

Дай инфо за това какво се случва при запис. От поста не се разбира абсолютно нищо.

Иначе, ако предположим, че писачката е читава и DVD-то също... задкомпютърното устройство.

Виждал съм големи "таланти".

Не съм съгласен, че има особено голямо значение какъв е диска – дИмек марката, нито дали е -R или +R.

Записвал съм на всякакви CD/DVD дискове и освен дефектен диск други проблеми не съм имал.

Но съм виждал да се правят опити да се записва повече от капацитета на самия диск.

При DVD9 може да се подведете и да опитате запис на 8-8,2GB файл/ве, но няма да стане.

Вижте графиката долу.

post-132604-0-66576400-1321372510_thumb.

не се занимавай с двуслойни дискове, особено ако държиш на снимките, два еднослойни диска хем по бързо се записват, по бързо се четат и ако диска не се чете губиш половината (отделно че двуслойния е много по чувствителен на надраскване) иначе за програма: http://infrarecorder.org/?page_id=5 аз ползвам тая - има и български интерфейс като недостатък мога да кажа, че докато на cd-ta може да определяш скоростта, dvd ги пише на auto (тоест тръгва на 6х и стига до 16х, като за края на записа пак сваля скоростта - поне при мойта записвачка дето е 16х)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.