Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми при използване на FlashGet

Featured Replies

Имам проблем със FlashGet когато пробвам да пусна нещо да се сваля или изобщо да пусна програмата ми изкарва следната грешка:An unknown error occurred while accessing C:\Program Files\FlashGet\Default.cjb Преди имах пак същата грешка и се оправяше като преинсталирам програмата ,но сега стана изведнъж както си работише и спря...Преинсталирах е ,но уви не се получи :huh: Дайте идея...

• Отговори 56
  • Прегледи 9,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Пробвай да изтриеш само въпросния файл - няма да попречи на работата на програмта и след това като я пуснеш ще те пита дали да използва старите бази данни, можеш да избереш от тях или да не избираш и flashget да създаде нова такава. В него се съдържат данни къде си свалял от нета за последно.

Редактирано от ventci (преглед на промените)

clipboard050bg.jpg

И вие ли го получавате?Първо ми се появява то и после започва да сваля.По каква причина.Предварително ви благодаря.

Изнервя ме защото,често компа ми зацикля докато почне свалянето.Не знам на какъв език е и какво значи maloc.Още веднъж благодаря. :bye:

Извинете,ако нещо с размера на картинката не е наред,защото това ми е дебюта в тази свера,за чието осъществяване благодаря много на HackerX.

-= Обединена.by neoscanner =-

Редактирано от danina (преглед на промените)

• Автор
Default.cjb

Аз нямам такъв файл, Default.jcd е моя (версия 1.71).

<{POST_SNAPBACK}>

На мен като ми се развали пробвах да го преинсталирам .. всичко свърши успешно но при пускане вади грешката и преди ставаше ама след преинсталация се оправяше...Помощ защото не ми се преинсталира уиндоус..

clipboard050bg.jpg

И вие ли го получавате?Първо ми се появява то и после започва да сваля.По каква причина.Предварително ви благодаря.

Изнервя ме защото,често компа ми зацикля докато почне свалянето.Не знам на какъв език е и какво значи maloc.Още веднъж благодаря. :bye:

-= Обединена.by neoscanner =-

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля че това означаваше че запазва място на HDD :)

• Автор

danina : Това съобщение е типично за версиите на flashget...Както всяка друга програма и той трябва да прецини фаила и да го добави във лист повреме на операциите за намиране на големината на фаела,измерване общото време за сваляне,започване получаване информация,проверяване за свободно място,запазване на свободно място във хард диска и записване във листа на програмата и трябва време...Е ето защо пише това съобщение ... Все пак програмата си е номер едно :) Поздрави ,trabant4e

А ся казвайте по моя въпрос ,защото не ми се преинсталира windows

Мисля че това означаваше че запазва място на HDD :)

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей zarnaudov!

Значи така е нормално,а не че имам малко място,защото имам достатъчно.

Ами щом е така ще трябва да свикна с изчакването и временните блокажи.

Да не би да е свързано с версията 1.71.Или го има и при другите версии?

neoscanner,много ти благодаря за разяснението,защото вече бях почнала да си мисля,че имам халюцинаций с изчезналите ми теми.

Не,че моето мнение има голямо значение,но мисля,че идеята ти за обединяване на темата е добра,защото ще може,който желае да разглежда проблемите с flashget и то на едно място.Това е супер.Ще бъде много удобно и може би в перспектива темите ще се глобализират на някакъв принцип и ще бъде още по-лесно за нас-потребителите.

Всичко добро желая-на всички ви! :bye:

danina : Това съобщение е типично за версиите на flashget...Както всяка друга програма и той трябва да прецини фаила и да го добави във лист повреме на операциите за намиране на големината на фаела,измерване общото време за сваляне,започване получаване информация,проверяване за свободно място,запазване на свободно място във хард диска и записване във листа на програмата и трябва време...Е ето защо пише това съобщение ... Все пак програмата си е номер едно :) Поздрави ,trabant4e

А ся казвайте по моя въпрос ,защото не ми се преинсталира windows

Здравей trabant4e!

Аз пиша малко като бомба със закъснител,защото докато пишех друг отговор,ти си ми дал много изчерпателно разяснение,за което много ти благодаря. :)

По твоя проблем-извинявай,но не разбрах ти като инсталираш наново,същият flashget като повредения ли слагаш?Защото на мен ми се е случвало подобен проблем,но с друга програма и докато не свалих ново exe. и инсталирах него,нещата не се оправиха.Може просто да се е повредило нещо в твоето exe.За това се сещам,съжалявам,че не знам повече.

Успех ти пожелавам и победа в борбата с flashget. :bye:

• Автор

Благодаря за отделеното време все пак :) Ще се поборим заедно със този FlashGet .. Преди когато ставаше този проблем просто инсталирах някакъв FlashGet различен от моята версия и всичко вървеше по вода,но днес се развали и след проба за слагане на 1.17 нестана нищо...Отново проблема...Не ми се преинсталира Windows

Здравей отново trabant4e!

Явно никак не ти помагам,но се надявам,че и не преча.

Знам колко е лошо да се бориш с нещо такова и затова продължавам да мисля по твоя проблем.Може да са ми глупави идеите,но все пак да ги споделя.

Казваш,че си инсталирал версия 1.17,а с каква беше преди?

Питам,защото преди време ми се бъгна windows media player 10 и реших да го деинсталирам,обаче се оказа,че няма деинсталиране.Какво ли не правих,даже един приятел писа на разработчиците,но посоченото от тях решение не свърши нищо.Интересното беше,че никъде на компа,не го откривах и разбирах за присъствието му само като пусках он-лайн филми,които естествено тръгваха на него.Опитвах да сваля пак версия 9,но не би пак тази десятка,ми създаваше проблеми.Накрая преинсталирах.Пиша всичко това,защото си мисля,че е възможно да не можеш изцяло да деинсталираш програмата по някакви причини.Ти поне можеш да пробваш да качиш по-нова версия н-р 1.71.Може пък това да реши проблема.В моя случай ,който описах новата версия обсеби изцяло компа и връщане към старото-.невъзможно.Дано ти изчезне и стария проблем заедно със старата версия.

Отново ти желая успех и не се отказвай!Сигурна съм,че ще успееш някак си. :bye:

Здравейте и от мен. cool.gif

danina, по въпроса със съобщението "Malloc disk space", програмката си запазва дисково пространство за сваляния файл. Ако те дразни и искаш веднага да започва да ти сваля FlashGet-а, то решението е много просто:

Отваряш програмата.

Tools->Options->Other

Отиваш най-доло в отворилият се прозорец. Има едно "Allocates disk space after get filesize", махаш чавката отпред и воала, вече няма да се дразниш. :speak:

trabant4e, отностно твоя въпрос.

Отиваш в директорията на програмката. Триеш всички файлове Default.bk* (Default.bk1, Default.bk2,... и т.н.). След това изтриваш Default.jcd

Прехвърляме се в регистрите.

Start->Run пишеш regedit и натискаш Entrее. Отварят се регистрите. Там отиваш в:

HKEY_CURRENT_USER->Software->JetCar->JetCar->Recent File List

В Recent File List изтриваш всичко. Затваряш регистрите и трябва вече всичко да е наред.

Успех. :bye:

P.S. Пиши после какво е станало.

Не разбирам кой знае колко, но замених Флашгет с reget delux и съм мнооооого доволен. Препоръчвам го!

• Автор
Здравейте и от мен.  cool.gif

danina, по въпроса със съобщението "Malloc disk space", програмката си запазва дисково пространство за сваляния файл. Ако те дразни и искаш веднага да започва да ти сваля FlashGet-а, то решението е много просто:

Отваряш програмата.

Tools->Options->Other

Отиваш най-доло в отворилият се прозорец. Има едно "Allocates disk space after get filesize", махаш чавката отпред и воала, вече няма да се дразниш. :wors:

trabant4e, отностно твоя въпрос.

Отиваш в директорията на програмката. Триеш всички файлове Default.bk* (Default.bk1, Default.bk2,... и т.н.). След това изтриваш Default.jcd

Прехвърляме се в регистрите.

Start->Run пишеш regedit и натискаш Entrее. Отварят се регистрите. Там отиваш в:

HKEY_CURRENT_USER->Software->JetCar->JetCar->Recent File List

В Recent File List изтриваш всичко. Затваряш регистрите и трябва вече всичко да е наред.

Успех. :bye:

P.S. Пиши после какво е станало.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря ти за подробното обяснение..Направих всичко както ми каза ,но уви не става :wors: ....Когато влезнах във регистрационните файлове и намерих Recent File List Вътре имаше само един фаил Default него немога да го изтрия ...Почти съм сигурен че няма файлове защото вчера преинсталирах флашгета да пробвам да го оправя но не стана...

danina : Пробвах нестава....Майче всичко опира до уиндоуса

Редактирано от trabant4e (преглед на промените)

А пробва ли като махнеш програмата и след това да почистиш регистрите изцяло от FlashGet. След това го сложи и махни чавката на Auto backup download database every day.

Tools/Options/General

Това е. Аз се изчерпах вече. sad.gif

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Здравейте и от мен. cool.gif

Отваряш програмата.

Tools->Options->Other

Отиваш най-доло в отворилият се прозорец. Има едно "Allocates disk space after get filesize", махаш чавката отпред и воала, вече няма да се дразниш. :)

Здравей Maximilian!

Стана!Урааа! :wors::wors::wors:

Благодаря ти.Само да попитам-това,че го махнах лошо ли е за самата програма и оказва ли влияние на сваляните файлове?

Благодаря в аванс! :P :bye:

trabanche-много съжалявам за теб.Явно се е загнездил някъде като при мен тогава.Все пак успех и не се отказвай още. :bye:

Нито е лошо, нито оказва влияние.

Enjoy :bye:

Нито е лошо, нито оказва влияние.

Enjoy  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей Maximilian!

Значи съм се оттървала от досадното съобщение.Благодаря ти много още веднъж! :):):)

• Автор

Maximilian : Изпревари ме със поста за махането на съобщението

danina : Маий му доиде времето на уиндоуса...И без тва прави други проблеми апак и не искам да слаам друга програмка...Мерси за отделеното време ...

Поздрави ,trabant4e

Здравей trabant4e!

Много съжалявам за теб,но в същото време ти благодаря за това,че сподели какъв е крайният развой на нещата.Така се учим и ние и ще знаем какво да очакваме при подобен проблем.Мисля,че точно това е целта на този форум.

Всичко най-хубаво и помни-всяко зло-за добро. :bye:

• Автор

След преинсталацията всичко въврви по вода само искам да попитам по добра ли е новата версия на flashget ???Поздрави ,trabant4e

След преинсталацията всичко въврви по вода само искам да попитам по добра ли е новата версия на flashget ???Поздрави ,trabant4e

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей trabant4e!

Аз съм с flashget 1.71.На български е и досега не съм имала проблеми,освен дразнещото съобщение за което писах.Не мога да направя съпоставка с по-стара версия,защото съм ползвала съвсем малко-даже не помня коя,но мога да ти кажа,че от 1.71 съм доволна.Успех при избора. :bye:

Виж тук

http://www.kaldata.com/comments.php?id=850...hlight=flashget

-Описват се новите неща.Въобще разгледай-коментари,билки.Успех,още веднъж.

Редактирано от danina (преглед на промените)

• Автор
Здравей trabant4e!

Аз съм с flashget 1.71.На български е и досега не съм имала проблеми,освен дразнещото съобщение за което писах.Не мога да направя съпоставка с по-стара версия,защото съм ползвала съвсем малко-даже не помня коя,но мога да ти кажа,че от 1.71 съм доволна.Успех при избора. :bye:

Виж тук

http://www.kaldata.com/comments.php?id=850...hlight=flashget

-Описват се новите неща.Въобще разгледай-коментари,билки.Успех,още веднъж.

<{POST_SNAPBACK}>

Едно голямо мерси ... Това ми беше полезно ,защото се престраших да го преинсталирам на махна стария и да сложа новия и всичко тръгна по вода....Ти си много добър калдата помощник БРАВО!! :)

• 1 година по-късно...

От известно време съм с FlashGet и имам следния проблем: Някой път при рестартиране има промяна в даните за сваляне.Всмисъл,че преди рестарта ми показва за даден фаил,че е свален 28%,а след рестартиране 7%.С повторно рестартиране това не се променя(поправя).Това грешка в програмата ли е и каква е оправията ако има такава?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.