Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лек проблем с влизане в www.kaldata.com

Featured Replies

Само че след комбофикса нямам проблема, а той уж само нулира настройките на IE и го прави дефаулт браузер. ;)

Доста повече неща прави...Има ~50 етапа на работа... :(

• Автор

Доста повече неща прави...Има ~50 етапа на работа... :(

Аз го видях това, ама не ми казвате какво точно е направил, упътването е, че сменя само това, а как е направил магията си го пазите за вашия раздел ;) . Благодарен съм и без да го разбирам B-boy, не го казвам с лошо, и съм благодарен и на Ico Tonev за помощта.
  • 2 месеца по-късно...
  • Автор

Здравейте, съжалявам за ъпа на темата, може да я затворите след това, след всички смени, които се направиха, след анализа от антивирусна нещата тръгнаха много по добре, но продължих да имам редки проблеми със сайта, особено когато натисна профил, последни мнения, почти винаги ми спираше целия сайт. Реших, че по добре да не ви занимавам повече, случайно тези дни на работата сменихме модема на бтк с нов, защото черния накъсваше wi-fi сигнала, та се заговорихме с техника, човека каза, че специално черните модеми на пирели не се разбирали добре с уин 7, специално за днс се дънели - благодаря за насоките на saentist за това, също така ми каза, че по принцип са ги давали с изключен firewall, защото той си блокирал понякога сайтове без определени правила. Прибирам се у нас, firewall включен, изключих го и вече два дни мога да правя профил-последни мнения. Дано да е било това, и да помогне на някой друг. Само съм ви загубил на всички времето, но благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.