Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с звука

Featured Replies

Проблема ми е следния : преинсталирах windows-a на една приятелка и инсталирах всички драйвери както трябва, но звука не иска да бачка. Като пусна някоя песен показва че върви песента, но не излиза звук през тонколоните проверих да не са се прекъснали някои кабели но не са. Тя е с вградена звукова карта. От какво може да се дължи това някакви идеи ???

Да питам и аз нещо в тази тема, за да не правя нова. Значи с Windows 7 Ultimate 64bit съм. Имам колони с 5.1 канален звук. Като ги включа в звуковата карта, която е Realtek ALC892, и пусна някакви звуци, музика, филми или каквото и да е, работят само предните 2 колони и буфера, задните две и центъра не. Като вляза в Audio Manager-a и ги тествам работят всички. На XP-то нямах този проблем. Бихте ли ми помогнали ? Мерси.

• Автор

А дали си инсталирал драйверите за чипсета ?

Виж за жълтурчета в дивайса .

Как да проверя дали съм инсталирал драйвери за чипсета понеже да си призная много не гледах какво инсталирах щото всички драйвери бяха на един диск и като го пусна започва да инсталира всичко едно след друго и не съм обърнал внимание дали съм го инсталирал.

Аз да не съм Това диска от дъното ли е ? Лаптоп ли е ? - модел Ако е компютър - информация от еверест за чарковете , ОС ? Намирате точния модел на дъното и от сайта на производителя сваляте всички необходими драйвери за вашата ОС .

Да питам и аз нещо в тази тема, за да не правя нова. Значи с Windows 7 Ultimate 64bit съм. Имам колони с 5.1 канален звук. Като ги включа в звуковата карта, която е Realtek ALC892, и пусна някакви звуци, музика, филми или каквото и да е, работят само предните 2 колони и буфера, задните две и центъра не. Като вляза в Audio Manager-a и ги тествам работят всички. На XP-то нямах този проблем. Бихте ли ми помогнали ? Мерси.

Какви файлове слушате. Трябва да са по стандарт поне Долби Диджитал 5.1, за да изкарва през всичките колони. МР3-ки, други компресирани звукови формати, РИП-нати филми и клипове, та ако ще и от 3Д Блу Рей да са рипнати, в някой смачкан формат като .avi и подобни примерно, имитация на HD и вече този многоканален звук го няма.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Аз да не съм

Това диска от дъното ли е ?

Лаптоп ли е ? - модел

Ако е компютър - информация от еверест за чарковете , ОС ?

Намирате точния модел на дъното и от сайта на производителя сваляте всички необходими драйвери за вашата ОС .

Да това е диска от дъното

Не е лаптоп

Операционната система е Windows Xp SP3

Модела на дъното е ECS GeForce6100SM-M

post-266779-0-02962300-1323435465_thumb.

Редактирано от bulio911 (преглед на промените)

Щом диска е от дъното би трябвало да нямате проблем , погледнахте ли в диспечера за липса на драйвер или некоректен ?

това са ти драйверите , по добре ги изтегли и пробвай с тях като първо почни с Nvidia MCP61 Fast Ethernet NIC Driver след това Realtek High Definition Audio Driver

http://www.ecs.com.t...nuID=24&LanID=9

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Какви файлове слушате. Трябва да са по стандарт поне Долби Диджитал 5.1, за да изкарва през всичките колони. МР3-ки, други компресирани звукови формати, РИП-нати филми и клипове, та ако ще и от 3Д Блу Рей да са рипнати, в някой смачкан формат като .avi и подобни примерно, имитация на HD и вече този многоканален звук го няма.

Мерси, много, но открих проблема в Audio Manager-a включих опцията ''Speaker fill'' и се оправи. :ass:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.