Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърска видео карта за конфигурация.

Featured Replies

Значи подкрепяш мнението, че 5-6 години с тая карта няма да има проблеми? Имайки дори предвид факта, че това поколение на АМД си заминава вече? Странно. А аз очаквам конзолите да дръпнат напред нещата. Ако досега задържат игрите в поносими граници, не ми се вярва това да е така през 2017 година. А и както казах, тая 6970 се задъхва още сега при Metro 2033 при максимални детайли и високи резолюции. И ми е чудно, кой потребител, закупил си на тоя етап 6970, няма претенции към детайлите? Ами то най-малкото апетитът идва с яденето. Аз почнах с карта нисък клас и бях доволен изобщо да върви Far Cry 1, макар да му бе трудно. Сега не може да ме накараш да изиграя игра с липса на някой детайл, освен компромис с 4АА вместо 8 или 16. Погледни с колко FPS вървеше F.E.A.R. през 2006 година с най-мощните тогава видеокарти, струващи купища пари, които малко хора можеха да извадят. 40-50 fps, което означава, че минималните кадри може да паднат и под 30, което е под нивото за комфортна игра. И това за най-мощните видеокарти тогава. Сега си представи, как след 5-6 години ще ни се прииска резолюция 2560х1600 или да кажем 1920х1200. Какво правим тогава? Аз съм против такива мнения, че еди коя си видеокарта ще ни изкара 6 години! Как си я представяш тая работа? Я да видим сега, колко игри тръгват с 7900 GTX? Влизал ли си скоро Маймунда, да видиш как 80 % от въпросите са - защо тая игра не ми тръгва и защо ми изважда това съобщение? Моля, нека като пишем нещо, си зададем въпроса какво е било досега. Да се запитаме и защо игрите се развиват бавно на тоя етап. Lyudmil го бе казал хубаво - причина са конзолите. Но докога?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

А и както казах, тая 6970 се задъхва още сега при Metro 2033 при максимални детайли и високи резолюции.

Дай някакви доказателства за това изречение и имаш ли впечатление от тази видеокарта.Тоест играл ли си с нея посочената игра на посочената резолюция и настройки?

Чудно ми е защо така се "захванахте" за изказването за 5-6те години. Най-малко видеокартите от сега ще са актуални след 5-6 години. Човека явно ей така го каза, а и никой не може да гарантира, че определен компонент ще "доживее" 5-6 години. Важно е да се мисли какво е добре сега, а не след време а и доколкото знам очакваме нов тип видеокарти.

Чудно ми е защо така се "захванахте" за изказването за 5-6те години. Най-малко видеокартите от сега ще са актуални след 5-6 години. Човека явно ей така го каза, а и никой не може да гарантира, че определен компонент ще "доживее" 5-6 години. Важно е да се мисли какво е добре сега, а не след време а и доколкото знам очакваме нов тип видеокарти.

Извинявай, прав си трябваше да му кажа, че картата е добра ама след няколко месеца ще има нови 28-nm чипове, че май вече интел не му поддържат сокета, децата му имат 2-ки в училище, и през 2012 УМИРАМЕ

А ето и едно сравнение, на което попаднах сега. Сравняват се точно ТОП видеокарти от последните 5-6 години, включително коментираните от мен HD6970, 7900GTX и X1950 XTX.

http://www.computerb...bschnitt_dirt_3

Дал съм линк към тестове с играта DIRT3, но лесно може да намерите и тестове с други игри, включително по-стари. Погледнете и какво става с The Witcher 2. Играта не стартира с 7900 GTX, а при останалите карти има грешки в графиката. И сега кажете, дори да стартират игрите, кой от вас може да играе пуцаница с 10-20 fps?

А за Метро 2033 бих дал линк отново към същия сайт, където според тестовете, средните кадри в някои ситуации са около 40.

http://www.computerb...nitt_metro_2033

Който е играл обаче тая игра знае, че има мисии, където кадрите падат драстично. И средни кадри 40 означават, че минималните са доста по-малко. Говоря за нова игра, излязла преди около година ако не греша. Представете си сега, какво става с подобна игра, излязла през 2017 година. Ще бъде ли достатъчна тая HD6970? Дори при по-ниски резолюции и по-малко детайли.

Съжалявам, че влязох в спор за петте години и нямаше да го направя, ако не се правеха толкова необмислени изказвания. за 2-3 години съм съгласен с някои уговорки, но след 5-6 години какво ще стане, не би казала и Ванга, ако бе жива.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Купих видео radeon 6970 XFX и сега искам да сменя и захранването . Мисля да поръчам това :Cooler Master GX Series 750W ATX Какво мислите ?Дали е качествено?

Купих видео radeon 6970 XFX и сега искам да сменя и захранването . Мисля да поръчам това :Cooler Master GX Series 750W ATX

Какво мислите ?Дали е качествено?

Кажи бюджета.
  • Автор

Кажи бюджета.

Видеото ми излезе 340$ а за захранване съм готов да дам до 150лв.

• Автор

Сега погледнах че цената на това захранване дето го написах по горе е 165 лв с ДДС а пък е 750W. Ако е за 20 лв мога да доплатя ако си струва ? Какво мислите?

Редактирано от bat zoro (преглед на промените)

Публикувано изображение

Казах ти да не бързаш,след масец това 6970 ще поевтинее.

По темата ,за 150лв. няма смисъл да се сменя това захранване.Предложението на The_Reaver е добро.

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

• Автор

Добре ще сложа още малко отгоре и ще купя едно захранване SEASONIC SS-650AM BRONZE . Иначе за картата разбирам че излизат нови но нямам време.Имам други по важни задачи и затова........Благодаря на всички които се отзоваха.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.