Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поръчка на тениска с щампа

Featured Replies

Ако закъсате пак, ще ви доставя бройки :whist: Знам къде има. Аз информирана отвсякъде.

:D Вдигаш им адреналина, явно :D

Абе подаръците трябва да носят радост имайте го предвид при покупките. Тази тениска ще ме превърне в най-добрата сестра на света :eek: За момент се изкуших и тениска с такъв надпис да си поръчам :D

Еми, въжето на простора ми е важно.., простирам по-често отколкото правя секс, вярвай ми :shy11:

аз да взема да си поръчам една "Най-добрата майка на света" :ohmy: и без това долу в магазина така ми викат :lol6:

Еми, въжето на простора ми е важно.., простирам по-често отколкото правя секс, вярвай ми :D

ако го беше ползвала щеше да е по-често - повярвай ми :D

Разчувства ме,Дидка. :whist: Аре дЕдо Мики да подари на момчето един мауспад на WOW,кво ще кажеш?

Публикувано изображение

• Автор

ако го беше ползвала щеше да е по-често - повярвай ми :D

Ти за какво си мислиш, че ще си купувам белезници, нито е от добро, нито е за добро. Ще го връзвам и няма и да питам.

Тениските със надписи много радват, купи си: Динди НЕ намаза пелмени от мен...даже аз ще ти я купя :D

Хахахахах Мики :* , нали и следващата година ще трябва да го мисля, ще купувам мишки, подложки, чаши...абе докато се изчерпя :D

Редактирано от dindi (преглед на промените)

белезници.............. глезотии................ едно въже от простира и два речни възела и .....

Ей не се предаваш лесно и ти!

П.П. За живеещите край морето! Възлите може и да са морски :*

Ти за какво си мислиш, че ще си купувам белезници, нито е от добро, нито е за добро. Ще го връзвам и няма и да питам.

Тениските със надписи много радват, купи си: Динди НЕ намаза пелмени от мен...даже аз ще ти я купя :*

момичеееее, в момента в който се наканя да произвеждам пелмени ще ти бъде заделена една партида. Очакваме момента.

Ей не се предаваш лесно и ти!

П.П. За живеещите край морето! Възлите може и да са морски :D

можеееее :D

• Автор

момичеееее, в момента в който се наканя да произвеждам пелмени ще ти бъде заделена една партида. Очакваме момента.

можеееее :*

Цяла година те чакам, следващата идва свършека на света и ти май това чакаш да се отървеш :D

Аз си купих онзи ден от китайския едни пелмени, ама не струваха баси, друго си е Еми да пипне. :D

Цяла година те чакам, следващата идва свършека на света и ти май това чакаш да се отървеш :*

Аз си купих онзи ден от китайския едни пелмени, ама не струваха баси, друго си е Еми да пипне. :D

на Коледа ставали чудеса - по думи на мъртви очевидци

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Ти па, от китайците пелмени. Следващия път си зими свинска манджа от арабски ресторант :*

• Автор

И да се поправя, снощи по някое време съм получила отговор от линкчето на Оногондур. Хората са ми писали, че могат да ми я направят, явно просто е трябвало да изчакам повече време :ph34r:

• Автор

Все си я представях с по-голяма щампа, ама явно така се решили, че е по-добре. Единствената ми забележка Мики, че не са ми сложили лого отпред а само отзад. Къв е смисъла да щампирам игра, без лого?!? Да им имам логиката. Дано си заслужава и брат ми да я оцени, че за тези пари, златни кантове очаквах. Но изработката е добра, определено е добра, драконът се е получил много добре!

Публикувано изображение

Бонус...

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.