Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със записвачката

Featured Replies

• Автор

Е като ще си записваш този Win, нали пак ще ти трябва диск... Или ти искаш да "запишеш" по д формата на "инсталираш" на HDD-то?

Има ли начин да инсталирам Win , на тези дискове който имам? Да го инсталирам моя грешка!!!

Редактирано от techmasteerr3 (преглед на промените)

• Отговори 66
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пак бъркаш понятията! Записвам--> качвам файлове на CD/DVD. Дали е Windows, Ubuntu, снимки, филми. Всичко се записва. Разликата е само в опцията, която използваш, за да запишеш файловете! Дали записваш данни, или огледален образ. Инсталирам--> използваш вече записан дис с Windows, за да инсталираш операционна система на твърдият диск. Не можеш да използваш тези дискове, трябва ти нов, за да запишеш Windows на него, но можеш да използваш оригиналният диск с Windows да го инсталираш на своят компютър, без да се нала да записваш нищо.

• Автор

Пак бъркаш понятията!

Записвам--> качвам файлове на CD/DVD. Дали е Windows, Ubuntu, снимки, филми. Всичко се записва. Разликата е само в опцията, която използваш, за да запишеш файловете! Дали записваш данни, или огледален образ.

Инсталирам--> използваш вече записан дис с Windows, за да инсталираш операционна система на твърдият диск.

Не можеш да използваш тези дискове, трябва ти нов, за да запишеш Windows на него, но можеш да използваш оригиналният диск с Windows да го инсталираш на своят компютър, без да се нала да записваш нищо.

Сега пратих брата да купи един диск ще го запиша да си имам едно на ум. Ще го запиша с програмата койято си дал? Само може ли да ми дадеш настройките на програмата защото до сега не съм работил с нея? от къде се избира какво точно да запиша CD/DVD? и т.н.?

Сама си се оправя! Слагаш диска, стартираш програмата, избираш опцията, избираш ISO файла и даваш Burn (големият червен бутон). п.с. Нали на ЛС каза, че имаш 4 GB флашка и ти дадох линк към Замунда за безплатен, официален инструмент, за записване на Windows на флашка и съответно инсталирането от нея? Инсталираш от флашката, след това триеш Win-a и си я ползваш пак както обикновенно. Няма Windows-a да остане за постоянно там. Нямаш разходи за диск, става по-бързо инсталацията.

• Автор

Сама си се оправя! Слагаш диска, стартираш програмата, избираш опцията, избираш ISO файла и даваш Burn (големият червен бутон).

п.с. Нали на ЛС каза, че имаш 4 GB флашка и ти дадох линк към Замунда за безплатен, официален инструмент, за записване на Windows на флашка и съответно инсталирането от нея? Инсталираш от флашката, след това триеш Win-a и си я ползваш пак както обикновенно. Няма Windows-a да остане за постоянно там. Нямаш разходи за диск, става по-бързо инсталацията.

Ми до сега не съм пробвал със флашка ... пак и да не объркам нещо?

Дали диск или флашка, все е едно. Единствената разлика е на First boot да не ти е CD/DVD, а USB Flash drive. Както си прецениш.

• Автор

Дали диск или флашка, все е едно. Единствената разлика е на First boot да не ти е CD/DVD, а USB Flash drive. Както си прецениш.

Значи записах Win, на нов диск но пак така стана? във диск/а няма нищо? както беше показал на снимката това и направих но ..... Сега тегля файла който ми даде и със флашка ще го инсталирам.!

Може ли да ми дадете драйвари за видеокартата?

Е, че каква е тая видио карта и какъв точно Windows инсталираш?

• Автор

Е, че каква е тая видио карта и какъв точно Windows инсталираш?

Windows 7 Ultimate 32 bita

P.s. Само искам да попитам на 3-тото в БИОС ли се сменя на USB?

• Автор

А модела видео карта?

NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB)

След като ми даде онази програма я инсталирах направих сичко сега как да пусна да се инсталирва?

• Автор

Слагаш флашката, рестартираш и boot-ваш от нея. линк

Може ли точен линк? защото не мога да избера Geforce 9500 GT серията не ми дава си избера ..?

Не мога да Боот-вам? влезнах в БИОС промених на USB нещо си но нищо нестава?

• Автор

Това как става и къде да търся точно в БИОС? Започва инсталацията и след първия рестарт влизаме отново в Bios и задаваме да бъде стартирано твърдия диск.

Това как става и къде да търся точно в БИОС? Започва инсталацията и след първия рестарт влизаме отново в Bios и задаваме да бъде стартирано твърдия диск.

След като си инсталирал, като се рестартира не влизай вече в биоса. Инсталацията си продължава, а след като свърши всичко изкарваш си диска и готово

След като си инсталирал, като се рестартира не влизай вече в биоса. Инсталацията си продължава, а след като свърши всичко изкарваш си диска и готово

Имаше друга тема, дето питаше за инсталация с флашка, там вече успя да сложи Win. Няма смисъл да се пише тук вече...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.