Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

искам да попитам дали мога да сложа този вентилатор с радиатора http://elimex.bg/product/20902/vent-amd-3-2ghz.html на процесор AMD Athlon 64x2 dual 2,6GHz.Ще пречи ли нещо ако сложа този вентилатор? благодаря предварително!! :) :) :)

Тоя "вентиалтор" не струва и 10лв. а го продават за 26лв! Да не говорим, че изобщо не става ясно нито за какъв сокет е, нито спецификации на вентилатора, нито нищо. Как оцеляват такива измислени магазини не знам.

COOLER MASTER Hyper 101 e твоя охладител.

Тоя "вентиалтор" не струва и 10лв. а го продават за 26лв! Да не говорим, че изобщо не става ясно нито за какъв сокет е, нито спецификации на вентилатора, нито нищо. Как оцеляват такива измислени магазини не знам.

COOLER MASTER Hyper 101 e твоя охладител.

О повярвай оцеляват и то адски добре. Хубавото, е че колегата е питал и е искал мнение. Но много други не питат. Отиват в такъв магазин. Там естествено ги налъгват едно хубаво и после си скубят косите.

Би ли определил точното наименование на процесора? Има значение за определяне на температурния коефициент( ТК)! За радиаторите е важен ТК.За вентилаторите въздушния поток (колко въздух могат да "прехвърлят" за определено време). Търси се винаги радиатор с висок ТК и вентилатор с голам въздушен поток (обикновено това са високо оборотни). Не купувайте охладителни комплекти от "измеслени" марки!!! Вентилаторите имат срок на работа (в часове)! Радиаторите се изработват от мед, алуминй или от двете заедно(при добрите модели се споменава чистотата на материала) Надявам се с този набор от съвети да определите какво ви е необходимо. Да не се забравя, че купувача има право да бъде информиран и продавача е задължен да предостави исканата информация!

Здравейте! Да не отварям нова тема ще пиша тук. Може ли да ми предложите нов вентилатор за захранването. Сегашния много шум издава, а мене ме дразни шума. Смазвах го какво ли не правих но все си е таи. Проверих да не би да издава шум от вентилатора на процесора но не.

Захранване- KME PK400 400 W

Бюджет- 20лв

Редактирано от NiKoLoWw (преглед на промените)

Здравейте! Да не отварям нова тема ще пиша тук. Може ли да ми предложите нов вентилатор за захранването. Сегашния много шум издава, а мене ме дразни шума. Смазвах го какво ли не правих но все си е таи. Проверих да не би да издава шум от вентилатора на процесора но не.

Захранване- KME PK400 400 W

Бюджет- 20лв

Добави още 20 лв. и взимай едно що-годе свястно захранване, не си играй с това менте.

Hipro V2.2 ATX 380W(peak430W) - 45 лв.

To и hipro-то е шумничко, но поне е сравнително качествено.

Абе ще взема да посъбера някои лев и ще си взема някакво до 100лв наистина хубаво

• Автор
COOLER MASTER Hyper 101 това не е ли водно охлаждане щото на такова ми прилича :speak: :speak:

Не! Чисто въздушно охлаждане си е...

Ето водно охлаждане

• Автор

ок мерси :) :) :) :) :) :) :)

Тук може да видиш малко повече подробности за препоръчаното охлаждане. Има светлинни години преднина пред това, за което питаш. За цената си е идеално, а и наистина охлажда добре. Също така се инсталира доста лесно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.