Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли филтриране по IP в форума

Featured Replies

Прочети внимателно какво е написал колегата: "но съм категорично против наличието на повече от един акаунт"

Ако не можеш да четеш и да мислиш, има си училище. Запиши се отново за да учиш!

Какво е казал колегата ?

Инцидентно взимам отношение по теми в тоя раздел, но съм категорично против наличието на повече от един акаунт, да не говорим пък за смяна на имената. Причините за това ми мнение са доказано практически объркване - случвало ми се е да беседвам в няколко теми с едни и същи хора и по двата варианта. Някак глупаво се получава, не мислите ли? Да не говорим за необяснимата битка за плюсчета, макар че много пъти потребители се изказват и сами веднага си възвеличават мнението.

За смяната на имената имам и друго предвид - опитвам се да напиша ЛС на даден потребител, но той вече вместо А се казва Б. Е, откъде да знам аз за тая промяна и как да намеря новото му име?

И произтичащите от това неудобства.

Ако съм го разбрал криво му се извинявам и съжалявам !

А ти само виж кой ти е цъкнал плюсчето.

Стефан никого не е обидил тук, помага на потребителите и 1000 ника да си смени нямам нищо против.

Какво значение има, че някой ти е щракнал плюсче ? Това ли е най-важното за теб ? За мен не е.

Понеже някой ми е щракнал плюсче трябва оттук-нататак да си затварям очите и да приемам всичком което каже, без значение дали е правилно или не - така ли ?

Според теб излиза, че най-добрият ти приятел е този, който не ти посочва грешките и недостатъците. Жалко !

Прави ми впечатление, че някои потребители си позволяват да обиждат други, което би трябвало да се спре.

Зад всеки ник стои човек, който има достойнство, което никой не бива да засяга.

Подобно поведение могат да си позволят само хора със специфични проблеми, които се страхуват да излеят гнева си в реалността.

Кои са тези потребители ?

• Отговори 52
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво значение има, че някой ти е щракнал плюсче ? Това ли е най-важното за теб ? За мен не е.

Понеже някой ми е щракнал плюсче трябва оттук-нататак да си затварям очите и да приемам всичком което каже, без значение дали е правилно или не - така ли ?

Според теб излиза, че най-добрият ти приятел е този, който не ти посочва грешките и недостатъците. Жалко !

Хамзата ти го е щракнал, не баба ми.

Е, и ?

Какво и - нищо -

просто констатирам.

Той прочете тук какво се пише за неговата личност дето влиза през прокси от Шумен и отиде в Празните приказки да си излее злобата.

Сефте.

:lol6:

Какво и - нищо -

просто констатирам.

Той прочете тук какво се пише за неговата личност дето влиза през прокси от Шумен и отиде в Празните приказки да си излее злобата.

Сефте.

:lol6:

Може и да се поседемнайствам, но човек преди да съди другите, трябва да погледне себе си.

Ако се вижда винаги прав - и Господ не може да му помогне.

Може и да се поседемнайствам, но човек преди да съди другите, трябва да погледне себе си.

Ако се вижда винаги прав - и Господ не може да му помогне.

На него определено не може да му помогне и Господ.

Прав си.

Това, че някой се жалва в дадена тема, че е обиден, няма да му реши проблема. Има бутон "Докладвай" за тази работа, който в случая май не е ползван. Докладвайте обидата и след това коментирайте дали администрацията толерира подобно поведение. Друг е въпросът, че хората са различно чувствителни и понякога приемат нормална критика като обидна. Не бива да се очаква, че някой ще бъде баннат, само защото не е на вашето мнение. Относно мулти-акаунтинга и клонирането аз лично съм твърдо против и при доказана злоупотреба винаги съм налагал бан. Вярно е, че не можем да спрем гората да се разлиства, но пък да наложа бан ми отнема около 20 пъти по-малко време, отколкото на клонинга да се регистрира отново. И в реда на мисли, учудва ме как дъщерите на TNN още не са се намесили в тази тема :lol6:

Аз не мога да разбера какво дъвчете тук за пореден път ?!

Половината постове са "namzata" та "хамзата" .Всеки пост на Хауйдукпикасо е свързан това ?

От както си е направил нова регистрация да те е обил с нещо ? Да те е напсувал ? Да е напсувал някого другиго от вас ?

Аз, дето го баннах предния път за псувните и обидите, с които беше засипал мен лично, му простих, а вие хвърляте г*вна по него ?!

А спрете се де !

Що за злоба и дребновност .Що за отмъстителност ?

Специално очвекът нарекъл се в момента "Синбад" го наблюдавам постоянно и чета всеки негов пост.Ако си позволи отново да обижда хората тук ще изхвърчи отново.Той много добре знае това и от Коледа насам, вече месец не е правил нищо, с което да обиди някой друг член на форума.За сметка на това двама-три постоянно го провокирате.Какво ви прави, какво ви бърка в г*зовете -не разбирам.

Това е въпрос до лично възпитание.Както разбрах от публикуваното тук всеки може да си направи n-ти брой акаунти и да продължи да обижда във форума,а администрацията да си мълчи.Не случайно пуснах темата,има защо.

И кой кого е обидил, ти докладвал ли си въпрсният потребител, пост или ЛС ?

С кой модератор си разговорял по въпроса ?

Кой е този потребител, дето е баннат, и дето продължава да те обижда и къде точно ?

Това, че някой се жалва в дадена тема, че е обиден, няма да му реши проблема. Има бутон "Докладвай" за тази работа, който в случая май не е ползван. Докладвайте обидата и след това коментирайте дали администрацията толерира подобно поведение. Друг е въпросът, че хората са различно чувствителни и понякога приемат нормална критика като обидна. Не бива да се очаква, че някой ще бъде баннат, само защото не е на вашето мнение.

Относно мулти-акаунтинга и клонирането аз лично съм твърдо против и при доказана злоупотреба винаги съм налагал бан. Вярно е, че не можем да спрем гората да се разлиства, но пък да наложа бан ми отнема около 20 пъти по-малко време, отколкото на клонинга да се регистрира отново. И в реда на мисли, учудва ме как дъщерите на TNN още не са се намесили в тази тема :lol6:

той може да е в почивка в момента заедно с родата си :ph34r:

Кои са тези потребители ?

За тази цел си има Модератори, които веднага могат да различат кой обижда директно.

Има бутон "Докладвай" за тази работа, който в случая май не е ползван. Докладвайте обидата и след това коментирайте дали администрацията толерира подобно поведение.

За да продължавам да пиша и в тази не знам си коя подред тема подобна -

значи съм го направила.

И проблема не е разрешен.

Извинете, колко пъти на ден да го натискам този бутон и да си пиша доклади -

глас в пустиня.

Съжалявам, но е точно така.

С нищо никого не съм обидила, аз съм човек, който може да се разбере с всеки.

Стига да има и ответната реакция обаче.

Но няма да позволя такова отношение, пък вие ми ги трийте докладите и не ги и четете. Ваша воля.

Неприятно ми е да ме обижда и да се гаври с мен в целия форум този Hamza, който е с бан, сега с новия ник е Sinbad_

За тази цел си има Модератори, които веднага могат да различат кой обижда директно.

Виждам, че скоро не си си променяла подписа, та пак ще ти посоча, че той не съответства на възгледите ти.

Виждам, че скоро не си си променяла подписа, та пак ще ти посоча, че той не съответства на възгледите ти.

Ти май си просиш докладването, но няма да те огрее... :D

А може пък и ясновидец да си, щом знаеш за възгледите ми? :)

значи съм го направила.

глас в пустиня.

Но няма да позволя такова отношение, пък вие ми ги трийте докладите и не ги и четете. Ваша воля.

Неприятно ми е да ме обижда и да се гаври с мен в целия форум този Hamza, който е с бан, сега с новия ник е Sinbad_

Не, съжалявам , че ти го казвам директно, но ти не си човек, който се разбира със всички .

значи съм го направила.

глас в пустиня.

Кога е бил последният ти доклад и ако се сещаш, от коя тема? Наистина искам да проверя, защото ми се струва, че в момента ни засилваш малко. Няма необработен доклад, по-скоро има неоправдани доклади, които се преглеждат и се решава, че няма нарушение, съответно не е нужна и намеса. И все пак искам да погледна последния ти доклад, за да го дадем като пример.

Не, съжалявам , че ти го казвам директно, но ти не си човек, който се разбира със всички .

Както и ти, както и всеки един -

с този, който го обижда - не може.

И темата отново се обърна в говорилня вместо да вземе да се реши даден проблем .. Колкото до докладите .. преди време съм изпращал винаги модераторите са взимали мерки, така че от тях оплаквания нямам. Сега всеки човек се разбира различно с останалите, но все пак това е форум! Ако хората тук не се разбират, то с какво може всеки един от нас да е полезен на друг ? Ако някой не ти харесва просто не му пиши! Точка по въпроса. Има толкова много раздели пълни с информация и всякакви хора .. Няма смисъл да се дърпаме с тези които не са ни симпатични, а по скоро да се стремим да приличаме на "идолите" от форума!

Както и ти, както и всеки един -

с този, който го обижда - не може.

Така, докладвала си снощи в 20:31 от Празните приказки, проблемът е бил решен от Trichocephalus само 3 минути по-късно. Докладът не е за обида. През последните 5 дни друг твой доклад няма! Айде моля от тук нататък твърденията да бъдат подкрепени с примери и доказателства и без подобни безпочвени упреци!

Така, докладвала си снощи в 20:31 от Празните приказки, проблемът е бил решен от Trichocephalus само 3 минути по-късно. Докладът не е за обида. През последните 5 дни друг твой доклад няма! Айде моля от тук нататък твърденията да бъдат подкрепени с примери и доказателства и без подобни безпочвени упреци!

За да не ви притеснявам.

Пък и като видях че не ми обръщате внимание.

Написах по-горе - за всяко ли да натискам бутона ?

Да почнем от тук, но ако желаете мога да Ви цитирам обида по обида -

темата може и да е заключена, но написаното си стои.

Sinbad_

Новобранец

• Публикувано изображение
  • Потребители
  • 33 мнения

Публикувано 28 декември 2011 - 17:28

П.С Чудя се, какво е да пикаеш газ от 15-тия етаж :tongue2:

За да не ви притеснявам.

Пък и като видях че не ми обръщате внимание.

Написах по-горе - за всяко ли да натискам бутона ?

Да почнем от тук, но ако желаете мога да Ви цитирам обида по обида -

темата може и да е заключена, но написаното си стои.

Sinbad_

Новобранец

• Потребители
  • 33 мнения
Публикувано 28 декември 2011 - 17:28

П.С Чудя се, какво е да пикаеш газ от 15-тия етаж :tongue2:

Ние не сме особено притеснителни, ама кажи ми сега, къде е обидата в написаното? Аз лично не я откривам. Обидата е засягане на честта, унижение. В случаят той те провокира, но в никакъв случай не те обижда. В тази тема ти също го провокира няколко пъти. Провокацията обаче не е обида ;)

Стефан никого не е обидил тук, помага на потребителите и 1000 ника да си смени нямам нищо против.

Това е много хубаво и, явно, е така, след като много хора го твърдят. Лошото е, че горният му пост изцяло е пропит от арогантно отношение към цитирания от него съфорумец.Този тон на изразяване намирам за крайно неподходящ и недопустим и мисля, че не следва да бъде толериран и подминаван или опрощаван, заради принос и заслуги.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Това е много хубаво и, явно, е така, след като много хора го твърдят. Лошото е, че горният му пост изцяло е пропит от арогантно отношение към цитирания от него съфоромец.Този тон на изразяване намирам за крайно неподходящ и недопустим и мисля, че не следва да бъде толериран и подминаван или опрощаван, заради принос и заслуги.

Много е хубаво, че мислите! Нищо лично към Вас и никога не съм вземал отношение по Ваши теми. Нееднократно сте писали доста неприятни слова по мой адрес, но както сте забелязала, даже не съм Ви и отговарял. Ако нещо не Ви е харесало от моите постове, както е написал "йови" , има си бутонче с име "Докладвай", за което Ви беше обяснено че работи от "хайдук пикасо". Натискате го и пишете на администрацията оплакването си по мой адрес.

Така харесва ли ВИ? Аз уважавам всички жени а от Вас това не го искам. Лека и приятна вечер Ви желая!

P.S. Има един пост адресиран към Вас. Спомних си и той гласи , че във всичките Ви постове от как сте във форума до сега има правописни грешки. Aко това Ви обижда, мога най -спокойно да се извиня пред форума. Aз умея, но ми се струва и не се лъжа, че Вие това не го умеете.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Много е хубаво, че мислите! Нищо лично към Вас и никога не съм вземал отношение по Ваши теми. Нееднократно сте писали доста неприятни слова по мой адрес, но както сте забелязала, даже не съм Ви и отговарял. Ако нещо не Ви е харесало от моите постове, както е написал "йови" , има си бутонче с име "Докладвай", за което Ви беше обяснено че работи от "хайдук пикасо". Натискате го и пишете на администрацията оплакването си по мой адрес.

Така харесва ли ВИ? Аз уважавам всички жени а от Вас това не го искам. Лека и приятна вечер Ви желая!

P.S. Има един пост адресиран към Вас. Спомних си и той гласи , че във всичките Ви постове от как сте във форума до сега има правописни грешки. Aко това Ви обижда, мога най -спокойно да се извиня пред форума. Aз умея, но ми се струва и не се лъжа, че Вие това не го умеете.

Благодаря за съвета. Докладван сте.

Ще проверявам буква по буква всичко написано от мен, преди да го публикувам, за да не дразня повече никого с лошия си правопис.

П.П. По два пъти.

Не обещавам, че ще бъда безгрешна. :wink12: Всеки човек греши, затова и съществува т.2.9 от Правила на форума.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Както се очакваше и тука темата се измести......

То е добре вече да се затвори, защото само се лафи, без да се решават никакви проблеми...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.