Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля кажете ми мнението си за този лаптоп

Featured Replies

Здравейте, намерих според мен един изгоден лаптоп на Acer ето параматрите му: Марка: Acer Дисплей: 15,6 " 1366x768 LED LCD Памет: 6 GB DDR III OC: Free Dos Батерия: 6 -клетъчна Li -lon Процесор: Intel Core i3 - 2330 (2,2GHz) Твърд диск: 750GB SATA II Видео: nVidia GT520M - 1GB, DD3 ( не е ддр 3 ) Цена: 838,80лв Заслужава ли си?

Редактирано от mi7aka_ (преглед на промените)

Накратко НЕ - лоша изработка (пластмасата е ужасна) и лошо охлаждане ! Ако бюджета ти е ограничен по добре се ориентирай към персонален компютър справка-http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=180565

Редактирано от profesionalista (преглед на промените)

Е що не напишеш конкретния модел - може някой да има мнение от личен опит с модела. Иначе - по посочените показатели - направи си сам маркетингово проучване в нет-а и по магазините. Не съм гледал скоро параметрите и цените на лаптопите, но това НАМЕРИХ ми звучи сякаш си намерил нещо уникално на много добра цена. Предполагам, че за обикновена стандартна употреба всеки лаптоп с 2ГБ и нагоре ще върши работа. Вградените видеокарти също не са за подценяване - по-бавно източват батерията и по-малко грее лаптопа лятото. Важно е да случиш и на добра батерия и т.н.

• Автор

Не искам вграденавидео карта защото според мен са твърде бавни а този ми се струва доста изгоден за тези пари и исках да ви попитам дали си струва

А, те някои хора сами си правят компютрите бавни, като им инсталират по 10-15 автостартиращи се с уиндоус-а приложения, проверки за обновления и какво ли още не. Има специализирани сайтове за оценка и сравняване на видеокарти. Не вярвам точно тази да е с нещо по-бърза от Интел-3000.

Публикувано изображение

Със почти същия ACER съм от 2 год -купен за 1200 лв. За игри -ще стане -но помисли за подложка !

Не искам вграденавидео карта защото според мен са твърде бавни а този ми се струва доста изгоден за тези пари и исках да ви попитам дали си струва

Това е лаптоп и идеята да се купува за игри не е добра не го забравяй. Също така бавни хубаво но външното е GT520M та го сравни с вгр. HD3000

и пак си помисли имали смисъл от него или е по-добре да се вземе нещо с по-качествена изработка.

А, те някои хора сами си правят компютрите бавни, като им инсталират по 10-15 автостартиращи се с уиндоус-а приложения, проверки за обновления и какво ли още не. Има специализирани сайтове за оценка и сравняване на видеокарти. Не вярвам точно тази да е с нещо по-бърза от Интел-3000.

Публикувано изображение

Не си прав. Изпробвана е от мен същата видеокарта и се справя доста добре с игрите ( направих си опит като поиграх от най-новите игри по 10-15мин.) - проверено и доказано от мен (и аз не вярвах ),но не препоръчвам да се практикува поради очевадни причини!

Значи видеокартата не е добра така ли?

Разбери дал съм по отгоре справка лаптоп за игри=1500+лв - http://www.kaldata.c...howtopic=180565 .Не ,че няма да ги подкараш просто охлаждането на лаптопа няма да се справи и щe станe беля (най-често нещо разтопено) ! ;)

Че аз не казвам нищо лошо за видеокартата. Сега проверих - водят я мааалко по бърза в игрите от Интел НД 3000. Но в тази цена според мен тези показатели не са никакво откритие. Още повече ми прави впечатление, че като че ли има леко завишение на цените / и при мобилните телефони/ от тези нива, на които бяха по "коледните промоции" и "намаления". Мисля си, че след около месец цените ще си дойдат на мястото и тогава ще е удачно да се купува.

Че аз не казвам нищо лошо за видеокартата. Сега проверих - водят я мааалко по бърза в игрите от Интел НД 3000. Но в тази цена според мен тези показатели не са никакво откритие.

Още повече ми прави впечатление, че като че ли има леко завишение на цените / и при мобилните телефони/ от тези нива, на които бяха по "коледните промоции" и "намаления". Мисля си, че след около месец цените ще си дойдат на мястото и тогава ще е удачно да се купува.

11% ако питаш мен - не е кой знае какво но все пак е осезаема разлика.За мен е най-добре се получава когато в лаптопа има две видеокарти едната 520M (примерно) и INTEL HD GRAPHICS. Според мен е много добра комбинация едната ти задвижва desktop-а ,а втората по тежки програми - photoshoop и дори браузъра! ;)

Редактирано от profesionalista (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.