Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: uGet - програма за теглене на клипове от youtube, vbox7 и др.

Featured Replies

Публикувано изображениеuGet е безплатна програмка за сваляне и конвертиране на клипове от youtube, vbox7 и много други!

Име: uGet

Версия: 1.0.0 beta

Официален сайт: http://www.uget.in

Системни изисквания: Windows XP, Vista, 7

Размер: 8,7 Mb

Лиценз: безплатна (freeware)

Преведена на: български, английски

Клип как се използва:

Възможности

• Конвертира свалените клипове по Ваше желание в MP3, AVI, MPG, WMV, WAV или3GP.
  • Лесно и удобно използване - само копирате адреса на страницата и програмата върши останалото.
  • Може да тегли много файлове наведнъж.
  • Скорост - програмата е създадена да тегли и конвертира клипове възможно най-бързо.
  • Възможност да давате заявка за добавяне нови сайтове по ваше желание
С uGet можете да сваляте от следните сайтове:

Английски: youtube.com, metacafe.com, dailymotion.com, myspace.com, break.com, soundcloud.com, veoh.com

Български: vbox7.com, clip4e.com, video.data.bg, mnogozle.com, hdbox.bg, btv.bg, video.dir.bg, play.novatv.bg, gospodari.com, dnes.bg, sportal.bg

Линк за сваляне на uGet:

http://www.uget.in

Как се използва програмата

Програмата се използва много лесно. Харесвате си клипче от някой сайт за видео споделяне (например vbox7 или youtube), копирате му адреса, задавате, в коя папка искате да го запазите, избирате качество и формат за конвертиране. Специално за конвертиране на клиповете в mp3 качествата, между които може да избирате са: високо 320kbps; средно 192 или ниско 128 kbps. Лично аз смятам, че средно качество ви е напълно достатъчно (води се CD качество). Няма смисъл от повече, човешкото ухо няма да долови разликата и ще си спестите място на харддиска. Може да видите как се ползва в това видео:

Предимства спрямо други подобни програми:

- може да сваляте много клипове наведнъж, вкарвате ги в програмата и те се нареждат на опашка за сваляне и конвертиране. Не ви се налага да изчаквате да се свали и конвертира клипа и чак тогава да добавите нов.

- сваля не само от английските сайтове, но и от всички известни български сайтове като vbox7.com, hdbox.bg ... и е преведена на български език

- може да изпращате заявки за добавяне на нови сайтове

- може да се използва с proxy сървър

Изглед на програмата:

Публикувано изображение

Редактирано от iivanov2 (преглед на промените)

• Автор

И защо си мислиш че я нямаме тази ПРОГРЕМА в сайта ???

Две различни програми са, явно има съвпадение на имената. И имат различни функции, едната е download manager, а другата за теглене на клипове и конвертирането им.

И понеже я няма в раздела софтуер да питам как се добавя там? Или това се прави само от администраторите на сайта?

Здравейте.

Поздравления за програмката и положения труд по нея!

Готово.

http://www.kaldata.c...atid=1&id=67231

Ако имате претенции към текста, моля, пишете тук или на ЛС.

Имам две питания:

1. Възможно ли е да се помисли по промяната на името - наистина има съвпадение с другия Uget.

2. Възможно ли е да се направи нещо по логото (в два плана)? Какво имам предвид: сегашното твърде много ми напомня на един от по-старите варианти (в червено, разбира се) за лого на FlashGet; и възможно ли е да се осигури по-голямо лого, че това "виси" на сайта (например 140 х 140 пиксела)?

Разбира се, решението за горните точки и правото на отказ си е изцяло Ваше право.

Поздрави и благодаря предварително за отговора!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Автор

Здравейте.

Поздравления за програмката и положения труд по нея!

Готово.

http://www.kaldata.c...atid=1&id=67231

Ако имате претенции към текста, моля, пишете тук или на ЛС.

Имам две питания:

1. Възможно ли е да се помисли по промяната на името - наистина има съвпадение с другия Uget.

2. Възможно ли е да се направи нещо по логото (в два плана)? Какво имам предвид: сегашното твърде много ми напомня на един от по-старите варианти (в червено, разбира се) за лого на FlashGet; и възможно ли е да се осигури по-голямо лого, че това "виси" на сайта (например 140 х 140 пиксела)?

Разбира се, решението за горните точки и правото на отказ си е изцяло Ваше право.

Поздрави и благодаря предварително за отговора!

Прикачвам лого 140/140 пиксела.

Относно името късно е да го променяме, вече и домейна е закупен (uget.in), но ние изписваме програмата си uGet, все пак има някаква малка разлика.

Благодаря, че ни отразихте толкова бързо.

post-267048-0-95296200-1327080304_thumb.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Здравейте, търся ъплоадер в zamunda net който да качи наша програма, става въпрос за uGet - програма за сваляне на клипове от Youtube и Vbox7 сайта на програмата е www.uget.in Ще почерпим разбира се ;) За контакти може да да използвате формата в сайта ни.

И защо да не са? Аз лично смятам да я ползвам програмата.

• Автор

ако вие сте измислили това ... то аз съм Марк Зукърбърг :wink12:

Г-н Зукърбърг напишете нещо през формата на сайта ни и ще ви кажа какво сте написали, защото ще пристигне в електронната ни поща ;)

Здравейте. Поздравления за програмката и положения труд по нея! Готово. http://www.kaldata.c...atid=1&id=67231 Ако имате претенции към текста, моля, пишете тук или на ЛС. Имам две питания: 1. Възможно ли е да се помисли по промяната на името - наистина има съвпадение с другия Uget. 2. Възможно ли е да се направи нещо по логото (в два плана)? Какво имам предвид: сегашното твърде много ми напомня на един от по-старите отговора!

И освен това на официалният ви сайт бутонът за сваляне ужасно много напомня на бутоните за сваляне от cnet.com, което аз възприемам като съзнателна заблуда на потребителя. Е, като видя три имитации на едно място, започвам да се съмнявам. Докато в природата мимикрията се използва и за самозащита, в човешкото царство само хищниците я употребяват съзнателно.
  • Автор

И освен това на официалният ви сайт бутонът за сваляне ужасно много напомня на бутоните за сваляне от cnet.com, което аз възприемам като съзнателна заблуда на потребителя. Е, като видя три имитации на едно място, започвам да се съмнявам. Докато в природата мимикрията се използва и за самозащита, в човешкото царство само хищниците я употребяват съзнателно.

А не ти ли мина през ума, че може да изглежда по този начин, за по-лесно ориентиране на потребителя, къде да цъкне за да си свали програмата - юзър френдли. Психясъл си от този компютър, излез малко, глътни чист въздух, ощипи някоя мома, че скоро не хищници ами и извънземни ще почнат да ти се привиждат :)

А не ти ли мина през ума, че може да изглежда по този начин, за по-лесно ориентиране на потребителя, къде да цъкне за да си свали програмата - юзър френдли. Психясъл си от този компютър, излез малко, глътни чист въздух, ощипи някоя мома, че скоро не хищници ами и извънземни ще почнат да ти се привиждат :)

Относно първата част на коментара - глупости. Аз ползвам ужасно много безплатен софтуер и винаги го свалям от официалните сайтове на производителите. Нещо не съм виждал други сериозни сайтове да правят като вас - то точно затова ми направи впечатление - аякс-а зад бутона и т.н. Един голям бутон на централна позиция, като вашия например, ще извади очите на всеки потребител и без да има заблуждаващ външен вид. Не мога да си представя някой да знае, как изглежда бутона на cnet, а да не знае, че трябва да търси думичката Download.

Втората част на коментара - :D .

• 8 месеца по-късно...
  • Автор

На 19.12.2012 сайта за видео споделяне Youtube направиха промени, които направиха свалянето на клипове с повечето програми за теглене на клипове невъзможно, програмите не успяваха да изтеглят избраните клипове.

Първата българска програма, която преодоля проблема е uGet, днес (20.12.2012) излезе нов ъпдейт и вече може отново да сваляте клипове от Youtube.

Повече за програмата може да прочетете тук:
http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=67231

Къде е новината? Виждам само реклама на някаква програма и нищо повече. Поне по начина на списване на текста.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

На великия IDM нищо не му се опира, най-малко пък тубата. ;)

Колега, нещо не вдявам.

Калин е пуснал новината на 19.10. Току-що свалих версията, да проверя за silent update ли става дума. Явно не...: Last-Modified: Fri, 19 Oct 2012 05:15:13 GMT. В CNet също пише следното:

"Date added: October 18, 2012". Обявяваме нещо с два месеца закъснение или обявяваме нещо, без то да съществува???

EDIT: Обединих темата с по-старата такава за същата програма, не са нужни две теми за една и съща програма, още повече, че прекрасно знаеш за първата.

ПП. Ако мога да си позволя няколко забележки:

1. известия за новите версиите - има там един излишен член.

2. Сайтовете (youtube.com, metacafe.com и т.н.) са англоезични, а не английски.

3. Кликнете тук, за да започне свалянето!

1 545 people like this. Be the first of your friends. - няма ли да е по-добре, ако всичко е на един език?

Още нещо: последно, как точно се казва програмата? uGet Youtube Downloader или само uGet? На дразнещия изскачащ прозорец, който се отваря при посещение на сайта, и в тази тема пише едно, в самия сайт - друго...

Във Facebook се появи и някаква фенка, която активно рекламира програмата с все същото твърдение за несъществуващ ъпдейт:

Публикувано изображение

Редактирано от Wankata
Обединяване на теми (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Не винаги е нужна програма.Просто добавяте ss отпред.Пример:

http://www.ssyoutube.com/watch?v=4q0y0IhM_FM

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

До Wankata

1. известия за новите версиите - има там един излишен член.

оправено е в последната версия 2.0.5

Сайтовете (youtube.com, metacafe.com и т.н.) са англоезични, а не английски.

Донякъде имаш право, но youtube е по-скоро интернационален, тъй като е преведен на много езици, ще помисля дали да не го формулираме по друг начин в описанието.

1 545 people like this. Be the first of your friends. - няма ли да е по-добре, ако всичко е на един език?

Този надпис зависи как facebook ще те локализира, не зависи от мен.

uGet Youtube Downloader или само uGet

uGet се казва, другото е с цел SEO, както и с цел да им стане ясно на хората какво точно прави, един вид като определение.

Мацката от фейсбук знае точно какво прави, тя поддържа страницата и всичко, което напише е коректно. 

Калин е пуснал новината на 19.10. Току-що свалих версията, да проверя за silent update ли става дума. Явно не...: Last-Modified: Fri, 19 Oct 2012 05:15:13 GMT. В CNet също пише следното:

"Date added: October 18, 2012". Обявяваме нещо с два месеца закъснение или обявяваме нещо, без то да съществува???

Точно за autoupdate ставаше въпрос тогава, ние го наричаме нов build, при който се обновява единствено uget.exe файла, номера на билда се вижда като отвориш програмата -> меню uGet -> относно uGet. Извинявам се, че чак сега отговарям на въпросите ти, но едва сега ги видях.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.