Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво захранване да избера ?

Featured Replies

Имам захранване JNC 300W, което пълно дърво и вече издъхва <=> след клок на процесора ми AMD Sempron 2200+@1500Mhz до 1800Mhz, включването на два харда и две записвачки, отделна аудио карта и видео карта FX5200 (която ще сменям скоро с по-добра). Волтажите са: +12V=12,288; +5V=4,8xx; +3,3V=3,1xx, VCore=1,68. Тези стойности взеха да не притесняват мнго, защото когато вляза в някоя игра волтажа на +3,3V пада до 3,0xx и Asus Probe 2 взема да "свети червено". Стойностите сам ги гледал и с други програми и са такива наистина. Мисълта ми е какво захранване да избера до 45$. Мислех да си взема Fortron 400W, но разбрах че е 62$, а не ми се дават толкова много пари. Сега се замислям за вариант 350W, но не сам сигурен дали ще успее да захрани компонентите на компютърът ми и евентуално една видео карта от сорта на 9550 на Ати или по-добра (може и нещо на нВИДИА в този клас). Ако имате наблюдения на подобни захранвания, както и на други производители пишете, както и за това дали 350W ще стигнат. Благодаря предварително !!!

Правилно си се ориентирал към Фортрон.Аз също залагам на него.Мисля,че и 350W ще ти стигнат спокойно за машината,която си посочил,но е добре и да бъдеш сигурен откъм резерв на мощност.Бих ти препоръчал 400W Fortron.Освен посочената марка можеш спокойно да разчиташ и на Sirtec и Chieftec захранванията.Ето ти някои извадки от прайслиста на Мост:

PSU FORTRON ATX-350PNF /350W 29.00 30.00 31.50

PSU FORTRON ATX-400PNF /400W 43.50 45.00 47.00

PSU FORTRON FSP400-60THN-P 51.00 52.00 53.00

PSU FORTRON FSP400-60GLN /400W 54.50 55.50 56.50

PSU FORTRON BLUESTORM400 54.50 55.50 56.50

и едно захранване на Sirtec,което е идеално като отношение качество/цена: PSU SIRTEC ATX-410-212 V2 410W 36.00 37.50 39.00$

Ти гледаш последната цена.Ако те интересува нещо допълнително,питай!Поздрави :bye:

Fortron ти е евтин вариант. Много стабилно PSU с PFC и "реална" изходна мощност. 300W мисля че беше 55лв, 400W - 75лв

• Автор

Благодаря за мненията, предполагам че ще взема или 350W на Fortron или 400W на Sirtec, Chieftec, Thermaltake или друго марково захранване, ако покрива условието да е до към 45$, защото немога да отделя повече пари, при положение че искам да си взема и видео карта след това. Още веднъж МЕРСИ!!!

• Автор

Мерси на всички, в крайна сметка си поръчах Fortron 350W, ATX12V, rev. 2.0, Passive, 120mm, 20+4pin MB Conn. (данните са от фирмата), защото неможеш да си позволя да дам повече пари за захранване. Дано да успее да задоволи изискванията ми, все пак като гледам има много хора с 350W, дори и с 300W, с подобни конфигурации като моята.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.