Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Котката ми не спира да мяка

Featured Replies

Кастрация по най-бързия начин ще реши този и всякакви бъдещи здравословни проблеми свързани с хормоните. 50-60-100 лева - дайте ги, иначе освен, че ще ги дадете после многократно повече и животинката ще страда. А тия хапчета трябва да ги забранят - абсолютно канцерогенни са и почти във всички случаи се получават тумори свързани с хормоните. За съжаление аз го разбрах по възможно най-гадния начин, след като се наложи да приспим кокерката ни заради огромен тумор на млечната жлеза, който за две по време на последното и рагонване седмици порасна от размер на лешник до размер на малка ябълка. Намерихме нов лекар, не този при когото ходим обичайно, оперирахме тумора, но вече е било твърде късно и е дал много разсейки по белите дробове и беше ужасна мъка да гледам как се мъчи кученце да диша, как едва ходи, а последния ден повърна кръв и се наложи да я приспим. Доктора(новия) каза, че всичко това е нямало да се случи, ако е била кастрирана още като малка, дори преди първото разгонване и не са и давани никакви хапчета.

Чул съм, че проблема се решава с алергозан. :shy11::shy11::shy11::shy11::shy11:

заколи я..............

Кастрация по най-бързия начин ще реши този и всякакви бъдещи здравословни проблеми свързани с хормоните. 50-60-100 лева - дайте ги, иначе освен, че ще ги дадете после многократно повече и животинката ще страда. А тия хапчета трябва да ги забранят - абсолютно канцерогенни са и почти във всички случаи се получават тумори свързани с хормоните. За съжаление аз го разбрах по възможно най-гадния начин, след като се наложи да приспим кокерката ни заради огромен тумор на млечната жлеза, който за две по време на последното и рагонване седмици порасна от размер на лешник до размер на малка ябълка. Намерихме нов лекар, не този при когото ходим обичайно, оперирахме тумора, но вече е било твърде късно и е дал много разсейки по белите дробове и беше ужасна мъка да гледам как се мъчи кученце да диша, как едва ходи, а последния ден повърна кръв и се наложи да я приспим. Доктора(новия) каза, че всичко това е нямало да се случи, ако е била кастрирана още като малка, дори преди първото разгонване и не са и давани никакви хапчета.

Добре прочетете -

до какво води даването на хапчета !!!

• 3 седмици по-късно...

Пичове котката ми не спира да мяка тук 2 3 дена не мое да се спи нит седи,постоянно си търка г*за в земята има си апетит яде си ама незнам закво не спира да мяка.Моля помогнете ми.

Пичове котката ми не спира да мяка тук 2 3 дена не мое да се спи нит седи,постоянно си търка г*за в земята има си апетит яде си ама незнам закво не спира да мяка.Моля помогнете ми.

Толкова ли не се сещаш, че иска котарак бре?

Ми не го ще, не й харесва

При женските котки това е голям тормоз. Разгонена е - или я уреди с нещо, което обаче после си носи и последствията (бременност. раждане и т.н.) или и вземи хапченца от ветеринарят - има за такива случаи!

Или я утепай и закопай зад блока. Зависи колко е досадна нали. А можеш и да я тъпчеш с валериан докато й мине.

При женските котки това е голям тормоз. Разгонена е - или я уреди с нещо, което обаче после си носи и последствията (бременност. раждане и т.н.) или и вземи хапченца от ветеринарят - има за такива случаи!

Хапчетата са вредни !!!

Или я утепай и закопай зад блока. Зависи колко е досадна нали. А можеш и да я тъпчеш с валериан докато й мине.

Ти така ли правиш, убиваш

Вий жените черен хумор като видите и край, света свърши. Не, не убивам, доволна ли си? Аман от буквалисти..

Вий жените черен хумор като видите и край, света свърши. Не, не убивам, доволна ли си? Аман от буквалисти..

Публикувано изображение

Има раздел Празни приказки.

Ако не можеш да помогнеш - върви там с черния си хумор.

Помогнах, Валериана при котките върши чудесна работа като се размякат за мъде. Имам 4 котки на вилата, не говоря празни приказки. И не съм оффтопик.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.