Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптопа ми прегрява.

Featured Replies

Здравейте имам лаптоп ACER точната марка не я знам защото е на около 2 години и лепенките за изтрити. Та проблема ми е, че лаптопа последно време много загрява след като отворя World of Warcaft или друга тежка игра. Така когато лаптопа е оставен на подложката за "охлаждане" (което мисля, че не помага кой знае колко) той поддържа температура около 59-62 градуса по Целзий когато тези програми са отворени компютърът вдига температури на изпарение около 100 градуса по Целзий. Измервам температурата с Everest след като видях това веднага изключих играта и се поразрових из форуми след като прочетох няколко коментара видях, че на някой хора машините им са изгорели от прегряване та въпроса ми е как мога да намаля температурата. Това което ме подтикна да се разровя е че след като надвиши 100 градуса той буквално изключва (което ми прави лоша шега понякога)... Благодаря предварително. :)

Това са температурите в момента:

Температури:

Процесор 72 °C (162 °F)

1. CPU / 1. ядро 74 °C (165 °F)

1. CPU / 2. ядро 75 °C (167 °F)

Диод на графичния процесор 71 °C (160 °F)

WDC WD3200BEVT-22ZCT0 55 °C (131 °F)

1. СПРИ да играеш!!!!!!!!!!!!!!! Лаптопите не са за игри! Това е огромна натоварване за слабите им сърчица и прегряват като в турска сауна........................... 2. Почисти го, смени термопастата, грижи се за тая машина, ако искаш да я имаш......... 3. Спри да играеш игри за бога!

• Автор

За игрите ще е трудно... :no-no: мисля сега да оправя настолния компютър и него да товаря. И аз точно си мислих за термопастата, но се чудих има ли някакъв друг начин за намаляне на греенето ?

1 . занеси я някъде на доверени хора да я почистят 2. както каза quickJО спри да играеш и смени термопастата 3. Ако си толкова зомбиран, че не можеш да спреш, има едни подложки със вентилаторчета :) има китайски боклуци по 20-30 лв. , но има и хубави (препоръчвам ти) но са по 100-150лв.. :)

• Автор

занеси я някъде на доверени хора да я почистят

Кое да почистят ?

А колкото до играта играя я от 3 дена някъде просто за убиване на време по 1-2 часа.

Да я почситят (машината=лаптопа) от прах, да сменят термопастата. Мисля, че това с еимаше в предвид. Писали сте едва ли не едновременно. Температурите са високи. Все пак без точен модел говорим на изуст малко, защото различните процесори имат различни критични температури, но на 90% критичните темпратури са м.у 70 и 85 градуса. Та определено си много високо в "класацията".

Имайте предвид, че подложката за лаптоп е помощно охлаждане. Тя няма да реши фундаменталните проблеми, причинени от товара с игри. Аз ползвам от години такава, без да играя игри. При избора на подложка гледайте къде и как са разположени вентилаторите. Най-добре носете и самия лаптоп, за да видите как пасват отворите в корпуса, през които се охлажда, с потока, който създават перките на подложката. Стремете се произвежданият от подложката поток да влиза в отворите, а не - да бие някъде из пластмасата напразно. Иначе рискувате да не постигнете практически никакъв охлаждащ ефект.

• Автор

ACER ASPIRE 5930 Това е модела поразрових се и го намерих из документите. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.