Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за този мп3 плеър

Featured Replies

Така смятам да си купувам мп3 плеър и съм се спрял на този модел

Sony Walkman NWZ-E354

http://www.ebay.com/...#ht_2340wt_1270 лимита ми колкото този модел, ако знаете някой по-добър на същата цена и да е 8гб моля споделете. :)

искам да е 8гб да вади доста добър звук, по-добър от на телефона, нямам претенции да е с голям екран, да чете мн видео формати, просто искам добър МП3 плеър с добро качество на звука, цената може да надвишава горния посочен, но не с повече от 20 или 30 лв. Тоест максимум 120-130 лв по възможност в комлекта да са включени и слушалки.Та какво мислите за този модел, ако знаете някои по-добър, моля, споделете го. Мерси предварително

Редактирано от gol40 (преглед на промените)

Из този подфорум има доста такива теми, можеш да погледнеш.

Ако е възможно искай да ти пуснат плеъра да го чуеш.

В техномаркет и технополис предлагаха такава опция.

Иначе за около 120лв. -

http://www.technomar.../sony-nwz-e363b

само паметта му е 4гб

Взимай направо MP4 за тези пари

• Автор

проблема е, че няма да имам възможност да го чуя, защото ще го поръчам от интернет, най - вероятно от ибей, харесах си и още един http://www.ebay.com/itm/Philips-GoGear-MP3-video-FM-Record-Player-ViBE-8GB-2-/330690610803?pt=Other_MP3_Players&hash=item4cfeb24673#ht_2730wt_905

този е филипс, та се колебая между 2та, кой ще вади по-качествен звук, аз вече клоня май към филипса, защото един френд ми каза, че си е взел такъв сони от горния пост и свирел слабо. Та май ще поръчам филипса, вие как мислите, кой е по - добър /

Аз лично бих взел Sony-то.

• Автор

а ще ми кажеш ли поради какви причини избираш сонито - предимства, или просто личен избор.И още нещо и двата ли ще вадят по добър звук от този на телефон напр. нокин82 какъвто имам аз, защото ако звука е същия няма да има смисъл да си взимам плеър. :)

Серията на Sony съм я слушал и останах доволен. Sony е и по-висок клас от Philips. Sony-то с VPT: Virtual Surround Acoustic Engine , Clear Stereo: Increases L/R stereo separation и Clear Bass: Automatic Level Control for bass доста ми допадна. Много е важно с какви слушалки ще го комбинираш бъдещия плеър, независимо кой ще е.

• Автор

еми на сонито слушалките му са в комплекта, нз какви са дали са добри, но може да му взема но нз какви, дали отново да са сони или няма значение?

Тези,които са в комплекта не са от най-добрите,и то не само при този плейър,а и попринцип. Ако искаш топ-звук-Beats,но те са около 120 лв. Аз ползвам за 49 лв. Sony EX серията,черни. Уникален звук,перфектен бас,добра окомплектовка.

• Автор
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=NEW+Genuine+SONY+MDR-EX50LP твоите такива ли са, аз смятам да си взема тези, дали са добър избор ?

Редактирано от gol40 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.