Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Деинсталиране на видео драйвери преди инсталиране на новите

Featured Replies

Здравейте!Имам питане относно ъпдейтването на видео драйверите.Видео картата ми е NVIDIA GeForce 9400 GT (512 MB),3D-ускорител nVIDIA GeForce 9400 GT(не знам дали ще потрябва)ОС:Windows 7 Ultimate x64,дъно:ASUS M5A97 PRO AMD970+SB9:.Преди 3 дни контролния панел на NVIDIA най-дясно и надолу на десктопа ме информира,че "New updates are avaible".След като натисна върху нея ми извежда,kaто Avaible:GeForce 295.73 Driver Release Date:21.2.2012г. Version:295.73 След като натисна Download ме пренасочва към следната страница: http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-64bit-295.73-whql-driver-uk.html?nvidiaupdate=1 Това ли е най-новият видео драйвер за моята видео карта,която мога да инсталирам? И ако е така,кои драйвери трябва да деинсталирам? Всичко което се отнася към NVIDIA Corpotation ли трябва да деинсталирам или някоя/и от тях?А ATI Catalyst Install Manager трябва ли да деинсталирам? Моля някой да ме ориентира.Благодаря предварително!

Редактирано от Gondvanaz (преглед на промените)

Release Date:

2012.02.21

Това е най-новия драйвер да.

Сваляш го и му даваш да се инсталира. По време на инсталацията ще деинсталира старите и ще сложи новите драйвери или ще те попита дали си съгласен да го направи.

Ако нямаш проблем с видеокартата и драйверите - не ги бутай.

Ако нямаш проблем с видеокартата и драйверите - не ги бутай.

Не трябва ли да деинсталира 1во Ati catalyst control center

Ati catalyst предполагам си го инсталирал с драйвърите на дъно и мисля, че не ти е необходим.

• Автор

Честно казано не съм инсталирал нито драйверите,нито ATI Catalyst-а.След като смених дъното дадох на едни момчета да инсталират всичко необходимо.И така кои драйвъри да махам?ATI Catalyst да не я деинсталирам,така ли?

Ati-то го махай. А за драйвърите на nvidia, преди самата инсталация гледай за една отметка отдолу за "чиста" инсталация. По този начин инсталатора ще махне старите драйвъри и ще инсталира новите. Аз лично ги махам предварително и чистя с Driwer Sweaper и след това инсталирам (не знам до колко е правилно)

• Автор

T.e да деинсталирам всички драйвери,започващи с NVIDIA в Програми и Компоненти,защото и аз имам намерение да чистя с Driver Sweaper.А ATI-то дали няма да е нужна?

Махай го спокойно. Просто се е инсталирал с драйвърите на дъното. И при мен беше така.

• Автор

Искам да обобщя :shy11: NVIDIA 3D Vision Controller Driver 285.62 NVIDIA 3D Vision Driver 285.62 NVIDIA Graphics Driver 285.62 NVIDIA PhysXSystem Software 9.11.0621 NVIDIA Update 1.5.20 Всичко това деинсталирам,нали?След това чистя и с Driver Sweaper под Safe Mode,свалям новия драйвер и почвам инсталация,нали?

Искам да обобщя :shy11:

NVIDIA 3D Vision Controller Driver 285.62

NVIDIA 3D Vision Driver 285.62

NVIDIA Graphics Driver 285.62

NVIDIA PhysXSystem Software 9.11.0621

NVIDIA Update 1.5.20

Всичко това деинсталирам,нали?След това чистя и с Driver Sweaper под Safe Mode,свалям новия драйвер и почвам инсталация,нали?

Аз поне така правя :)

последните драйвери на nvidia имат в инсталатора отметка да се инсталират с фабрични настройки (тоест няма нужда от програма, която чисти драйвера, деинсталацията или преинсталацията с по нов отгоре е достатъчна)

последните драйвери на nvidia имат в инсталатора отметка да се инсталират с фабрични настройки (тоест няма нужда от програма, която чисти драйвера, деинсталацията или преинсталацията с по нов отгоре е достатъчна)

Абсолютно,точно така!!!

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

• Автор

Или иначе казано да не използвам Програми и Компоненти,а директно да сваля ъпдейта и да почна инсталацията,така ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.