Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на видео карта

Featured Replies

Благодаря на всички предварително!Та значи,искам да сменя видео картата си-А9550/GE/TD с нова,но не знам коя е най-подходящата?Щайгата ми е със SEMPRON 2200+ 32битов,дъноАSRock K7VT4A+,KINGSTON ram,FORTRON и т.н.Дадоха ми съвет за N6600GT/TD като най-подходяща,но както се казва-питай патило,така че очаквам да ме просветите.

Да добро решение е като цена/качество N6600TD/GT

Прочети тази статия:

http://www.computers.bg/statia.php?mysid=2...7c57704771f43d6

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

Мерси за съвета,сега ще разгледам статията по-така!А имаш ли идея как се справя примерно на High настройки на играта F.E.A.R.-при резолюция да кажем 1024/768?Имам предвид ще имали сеч без овърклок?

Редактирано от evernas (преглед на промените)

За да "светне" ще му трябва и процесорна мощ, 2.0Гхц чисти.

Твоето дъно поддържа процесори с FSB333 като тези: Семпрон 3000+/2.0Гхц-чисти/ за сокет462, както и Атлон ХР 3000+ за сокет462, ще ти трябвва и FAN за тях. Това е вариант ако не искаш да си сменяш дъното засега. Като алтернатива на nVidia 6600, можеш да разгледаш ASUS AX700Pro/Tvd с 256MB DDR3 (425/860), може и да ти хареса червеният цвят на платката, пред този синия на nVidia..

biggrin.gifcool.gif

Захранването ти е добро, носи на Upgrade...

Първо си вземи процесора и после мисли за видеото, но както си решил парите са твой!

Наслука

Преди 2 месеца бях пред същата дилема и се бях насочил към Sapphire ATI Radeon 9600Pro-9550, но едно приятелче е с 6600 и не може да играе на high детайли. По този повод си взех една по-слабичка, на която F.E.A.R. ми върви прилично на madium-high и я хванах доста на далавера въпреки че е старичък модел (45$+ купуване на старата ми карта за 22 - общо към 67$) - GE 5900. Не е нещо особено, но ще изкара годината и повечето игрички, пък после следва като паднат малко цените и двуядрено процесорче и т.н и при положение, че съм я клокнал прилично - 420MHz/885MHz . Та идеята ми е че за момента може би GF7800GT (343$) или Radeon X1800XT 256MB (499$) или нещо подобно ще ти свърши работа, но пак ще ти трябва подкрепа от по-добър процесор. Моят съвет вземи си нещо по-слабичко и събери парички за по-пълен ъпгрейд или вземи нещо от сорта на GF7300GT, която е клас нагоре и се явява заместител на 6200 и 6600. А 7400 или 7600 ще е малко над нея като пари и още по-добра, но натам вече отиват много кинти. Успех!

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

• Автор

ЗНАМ ЧЕ ПРОЦЕСОРА МИ Е СЛАБИЧЪК,НО НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ГО СМЕНЯМ ЗАРАДИ ФИНАНСОВИ ПРИЧИНИ,КАКТО И ДЪНОТО.МИСЛЯ ДА Е ПОСЛЕДНОТО НЕЩО КОЕТО ВЗИМАМ ЗА ЩАЙГАТА,ЗАТОВА ИСКАМ ДА ВЗЕМА КАРТА КОЯТО НЕ Е БРУТАЛНО СКЪПА ДА НОСИ НА КЛОК И ДА МОГА ЗА ПРИЛИЧНИ ПАРИ(ЗАЕДНО С НЕЯ) ДА И ПОДАРЯ ЕДИН ЗАЛМАН.ТА ЗНАЧИ АЗ ГРЕШНО ФОРМУЛИРАХ ВЪПРОСА-ИДЕЯТА МИ БЕШЕ КОЕ НАЙ-ДОБРЕ КАТО СЪОТНОШЕНИЕ ПАРИ-КАЧЕСТВО-ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ,НО НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ГРЕШНО ЗНАМ ЧЕ НЯМА ИДЕАЛЕН ВАРИАНТ,ПРОСТО ОТСЯВАМ МНЕНИЕ ДАЛИ ДА СИ ВЗЕМА ТАЗИ ИЛИ НЕ?! А ОТНОСНО ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ-'' GF7800GT (343$) или Radeon X1800XT 256MB (499$)'' МОГА ДА КАЖА,ЧЕ С НЯКОЙ ДРУГ ДОЛАР ОТГОРЕ ЩЕ СИ КУПЯ XBOX 360 А НЕ КАРТА,КАКТО И ЗА AX700-X/TD-ВСЕ ПАК НЕ СЪМ С ДЪНО ЗА PCI-E,ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ОТДЕЛИХА ОТ ВРЕМЕ ТО СИ ЗА ДА МЕ ПОСЪВЕТВАТ!

Редактирано от evernas (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.