Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Избор на 120GB SSD за около 300 лв. та не ми предлагайте Интел 520. ;) Ще се ползва за основен та по-малък просто няма да стане.

Интересува ме гаранцията, надежност а не скорости.

Примерно този Kingston е под 300 лв.?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Corsair CSSD-F120GB3-BK 120 GB SATA 3. Това е моето предложение. Предполагам може и да се намери и по-евтино, защото Outmax не се славят с най-ниските цни, но там го намерих.

Това http://sky.bg/Details.aspx?ID=19393 същия модел ли е?

Не мога да кажа със сигурност... Би трябвало да са един и същ модел, но не мога да кажа...

Същия е, щото GT серията е едни стотина лева отгоре.

• Автор

Като гледам модела в Плесио http://plesio.bg/solid-state-disks-c-69981048/force-3-120gb-ssd-w-bracket-2-5-sata-iii-cssd-f120gb3-bk-p-289300.html отговаря на номерацията та и в Скай трябва да е същия. Доста голяма разлика в цената от това което са дали в Outmax.

Доста голяма разлика в цената от това което са дали в Outmax.

Мен това ми е много странно... Одавна не бях срещал по-евтин компонент в Outmax. Ноооо, не забравяй, че те имат задължителна доставка. Аз съм на няколко преки от тях, но 6.50 доставка ми искат за София... За това и спрях да им ползвам сайта. Да не говорим, че въпросният (в тази ситуация) HDMI кабел в скай беше на дооооста по-ниска цена, без доставка и го взех след час и половина от офиса им...

• Автор

Мене ми е интересно кутия включена ли е в цената. Каква точно е окомплектовката на тия SSD-та?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Специално с тоя Пират идва това:

Публикувано изображение

На това му викат кутия, ама реално си е една тава с големина на 3,5" диск.

На какви пари са ви 830 серията на самсунг в Бълагария?В последния тест който четох беше един от най-добрите 128 гб модели с единствен недостатък,леко завишения разход на ток в сравнение с другите,но за настолен компютър така или иначе пренебрежим факт.

Аутч,тука почват от 146 евро...Наруто ако имаш интерес може да направим нещо да ти донеса един ако вече не си си купил.Пиши на ЛС.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.