Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър на части 1500 лева ..само за игри ?

Featured Replies

Четох и други теми ама нищо неразбрах затова реших и аз да си питам.Значи искам да си купя компютър на части който ще го ползвам САМО за игри . Демек искам 1гб видео карта и др неща не ги знам кое е по хубаво кое не е затова питам вас да ми кажете..МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Овърклок ще има ли? Ако не, ето моето предложение:

1. Ако имаш монитор:

ASROCK H61M/U3S3 /H61/LGA1155 - 1 бр. - 113.41 лв.

I5-2320 /3G/6MB/BOX/LGA1155 - 1 бр. - 327.36 лв.

2X4GB DDR3 1333 A-DATA - 1 бр. - 75.95 лв.

PALIT GTX570 1280M 320BIT DDR5 - 1 бр. - 558.48 лв.

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB - 1 бр. - 149.95 лв.

PSU SEASONIC SS-620GB BRONZE - 1 бр. - 144.34 лв.

CM CENTURION 5 II CASE BLACK - 1 бр. - 115.01 лв.

SONY AD-7280S SATA BLACK - 1 бр. - 29.56 лв.

Обща стойност - 1 514.06 лв. с ДДС

2.Ако ще купуваш и монитор:

ASROCK H61M/U3S3 /H61/LGA1155 - 1 бр. - 113.41 лв.

I3-2130 3.4GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 259.48 лв.

2X4GB DDR3 1333 A-DATA - 1 бр. - 75.95 лв.

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB - 1 бр. - 149.95 лв.

PALIT GTX560TI SONIC 1GB D5 - 1 бр. - 405.54 лв.

FOXCONN TP-841 /NO PSU - 1 бр. - 82.48 лв.

PSU CM GX 450W APFC - 1 бр. - 102.93 лв.

ACER 24 G245HABID - 1 бр. - 315.86 лв.

Обща стойност - 1 505.61 лв. с ДДС

А сега колеги микажете, как аджеба ми хрумна, че бюджета е 1000 лв...

Оставил си 500 лв. за монитор. Дори коментара ти може да се тълкува двояко. От там и моя. ;)

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Линк!

Публикувано изображение

Не мисля, че има смисъл от оверклок в този вариант на конфигурацията, или поне по-голям от този, който е постижим с боксовото охлаждане. За разликата до 1500лв. може да се смени твърдият диск с този и да се плати за доставката, ако е нужно а автора не отиде на място.

За 500 лв какъв хубав монитор се взима... :D Няма да давам ново предложение, вашите са хубави!

• Автор

уоуу !!! много сте бързи и услужливи ! благодаря много ! а сега ако може да ми кажете нещо за зглобяването някаде на специялист ли трябва да го давам или и сам ще мога ;д ааа и ако може да ми кажете лаптоп ХП пресарио компакт модел е 4гб рам 500 хд 2 ядрен по 2.1 маи бяха колко пара го оценявате ? на 1 год И ако може да ми обясните какво означава оверлок щото хабер си нямам :)

Редактирано от Franntic (преглед на промените)

Оувърклок е повишаване на работната честота на процесора чрез редица настройки в BIOS. И Sky.bg и Nikem (не видях предложения от другаде) предлагат напълно безплатно сглобяване на поръчаната конфогурация. Препоръчвам ти да не се опитваш сам, от съображения за сигурност... Кой точно е тоя пресарио??? Конкретен модел и модификация!

• Автор

Оувърклок е повишаване на работната честота на процесора чрез редица настройки в BIOS.

И Sky.bg и Nikem (не видях предложения от другаде) предлагат напълно безплатно сглобяване на поръчаната конфогурация. Препоръчвам ти да не се опитваш сам, от съображения за сигурност...

Кой точно е тоя пресарио??? Конкретен модел и модификация!

http://www.pazaruvaj.com/prenosimi-kompjutri-c3100/hp/compaq-presario-cq61-420sq-vy527ea-p41691653/opisanie.html#properties

• Автор

Около 500лв.

А как мога да го продам и каде ..смисъл на части ли нацяло ли някой сайт или нешо такова ако може да кажете

А как мога да го продам и каде ..смисъл на части ли нацяло ли някой сайт или нешо такова ако може да кажете

Лаптоп на части...Ох!

Kaldata има секция за продажба, Data.bg има голяма секция за продажба на буквално всичко, има различни сайтове за безплатни обяви. Laptop.bg до колкото знам изкупуват дори счупени лаптопи, но си правят собствена оценка. Избор колкото искаш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.