Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Само два сравних. Който иска да си губи времето!

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 116,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да,ако си нямаш друга работа натискай се Публикувано изображение

Само че аз Нортон нямам инсталиран :D

Става въпрос за един и същи файл с различна дос команда,,преименуван с различни имена,няколко пъти в случая 25!

И още нещо архива който си дръпнал,няма нищо общо с моя, т.е. URIEL е прав, че архива е подменен.

Публикувано изображение

P2P дай една бира че жега ми стана с тия твои изобретения тука :D

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Определено не са му еднакви файловете

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

ПС p2p вземи да ползваш пакер различен от MPRESS2 за напред (:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ами ясно се вижда,погледнете дата на промяна на файловете и ще ви стане ясно.

Преименувани са буквално като време един след друг!

За какво говорим,детска му работа!

Лека от мен и се надявам някоя вечер да бъдем по сериозни!

За сега спирам участието си(не че ви дреме)!

Братчето не са вълнувай толкова де, ето ти снимка от оригиналния архив, който е с парола, забелязваш ли звездите?

Не съм преименувал нищо!!! Аз съм им кръстник. За мен беше важно как ще се справи Петицата на Есет и съм много доволен от резултата и снимките :) Вече спокойно мога да мина на петицата.

Публикувано изображение

Редактирано от P2P (преглед на промените)

И още нещо архива който си дръпнал,няма нищо общо с моя, т.е. URIEL е прав, че архива е подменен.

Това е ясно, ама не на всички.

Братчето не са вълнувай толкова де, ето ти снимка от оригиналния архив, който е с парола, забелязваш ли звездите?

Не съм преименувал нищо!!! Аз съм им кръстник. За мен беше важно как ще се справи Петицата на Есет и съм много доволен от резултата и снимките :) Вече спокойно мога да мина на петицата.

Пич, виж сега,ако беше казал че искаш да тестваш Есет имаше си тема за тази цел.Тук темата е с друга цел!

Аз подобни помии освен,последния файл virus.exe ,който само той си заслужава вниманието да се прати,понеже е криптиращ,всичко останало е боза,разни смешни dos команди!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

URIEL Що не ходиш да правиш клипчета (тестчета) за децата където си най-добър, и не ме копирай, бъди малко по-оригинален.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Пич, виж сега,ако беше казал че искаш да тестваш Есет имаше си тема за тази цел.Тук темата е с друга цел!

Аз подобни помии освен,последния файл virus.exe ,който само той си заслужава вниманието да се прати,понеже е криптиращ,всичко останало е боза,разни смешни dos команди!

Аз съм написал в поста си файлове за тест след няколко дни ще дам и резултати от същия архив, файловете са пратени на есет Pending...

URIEL Що не ходиш да правиш клипчета (тестчета) за децата където си най-добър, и не ме копирай, бъди малко по-оригинален.

Месията си играе игрички Открий седемте разлики :dancing18: ама слаб играч.

Влезте в сайта на нортон за репутация на сайтовете и напишете eset.com вижте какви тагове са сложили

тъпи завистливи американци.

Публикувано изображение

Редактирано от P2P (преглед на промените)

Не се ласкай пич не си ми в категорията че да ти обръщам внимание.

Месията си играе игрички Открий седемте разлики :dancing18: ама слаб играч.

Пак не даде логичен отговор на това което те питат и вече си безинтересен.

Не се ласкай пич не си ми в категорията че да ти обръщам внимание.

О, "обикновения" юзър бързо влезна в кожата на "спеца в защита".

Я сподели тогава, кога да ти очакваме новата реклама за Стийм Моп

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Ши**а работа...Вижте какво се получи след малка модификация на файла Program.exe

1.Засичането на вирустотал спадна от 12 / 42 на 9 / 42

https://www.virustotal.com/file/82634e4ef5bee5a1f1f3a9fa7fe43adee109230d36412f79ce55b9bcf49832cf/analysis/1334351217 /

https://www.virustot...sis/1334351621/

2.Sandboxie не може да го стартира: (много лошо-понеже файла се стартира на Анубис)

Преди мода:

Публикувано изображение

След:

Публикувано изображение

Анубис:

http://anubis.isecla...acb&format=html

ПС Не се карайте ве,няма смисъл от излишни нерви (:

0*o00o-o0pf0dox.bg/files/dw?a=c630bb876f парола като в другите постове. Не съм стартирал файлове, тъй като не съм си у нас.. Този blackberry_mep_reader.exe е засичан единствено от Др.Уеб във ВТ като Trojan.Winlock.4530. Това: noback5.exe също не знам дали не е чиста монета https://www.virustotal.com/file/eb7006c6cccd6826733da36ccc8db7dcd104c8f6e810c23d3fb9dc4753a95477/analysis/.

P2P и той вижда "месията" както и индианеца, не е добре работата. P2P ти ще си следващия, на който няма да се обръща внимание... по не официални данни ако не вземеш малко по-сериозно да се отнасяш с хората...

Искал да види дали ще се справи ЕСЕТ 5 :) , уж си ЕСЕТ "разбирач" а чакаш другите да ти покажат колко си лесен и смешен с тези неща, които си сътворил за тест....(правиш сам нещо, а те е страх да го тестваш). Научи се сам да пробваш и рискуваш а не да пускаш смешки ! Тогава все някой ще те вземе на сериозно :). Както каза Nikssi , вкараш ли доверените програми в ХИПС, трудно се пробиват нещата ако решиш да си правиш експеримети (""""ама ти това сигурно го знаеше"""") :) А URIEL имаш да го догонваш и прояви малко уважение.

0*o00o-o0pf0dox.bg/files/dw?a=c630bb876f

парола като в другите постове. Не съм стартирал файлове, тъй като не съм си у нас..

Този blackberry_mep_reader.exe е засичан единствено от Др.Уеб във ВТ като Trojan.Winlock.4530.

Това: noback5.exe също не знам дали не е чиста монета https://www.virustot...5477/analysis/.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

При старт ХИПС реагира. Разбира се с моя намеса.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

P2P и той вижда "месията" както и индианеца, не е добре работата. P2P ти ще си следващия, на който няма да се обръща внимание... по не официални данни ако не вземеш малко по-сериозно да се отнасяш с хората...

Искал да види дали ще се справи ЕСЕТ 5 :) , уж си ЕСЕТ "разбирач" а чакаш другите да ти покажат колко си лесен и смешен с тези неща, които си сътворил за тест....(правиш сам нещо, а те е страх да го тестваш). Научи се сам да пробваш и рискуваш а не да пускаш смешки ! Тогава все някой ще те вземе на сериозно :). Както каза Nikssi , вкараш ли доверените програми в ХИПС, трудно се пробиват нещата ако решиш да си правиш експеримети (""""ама ти това сигурно го знаеше"""") :) А URIEL имаш да го догонваш и прояви малко уважение.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Какво има за догонване "Месията"? Че се е научил да прави клипчета за децата ли?Тук всеки догонва някой смешна работа, смешен коментар! Караш ме да се смея рано рано. Аз нямам нужда да гоня който и да било със здраве :bye1:

0*o00o-o0pf0dox.bg/files/dw?a=c630bb876f

парола като в другите постове. Не съм стартирал файлове, тъй като не съм си у нас..

Този blackberry_mep_reader.exe е засичан единствено от Др.Уеб във ВТ като Trojan.Winlock.4530.

Това: noback5.exe също не знам дали не е чиста монета https://www.virustot...5477/analysis/.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

При стартиране хваща единият файл , а трите пакета пускат едно и също нещо

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

И как реагира? Като ти изскочи прозорче с въпросче, ли? Ако е така, това е едно голямо НИЩО! От къде "ти" (потребителят Х) ще знаеш какво да отговориш на въпроса? Разберете го веднъж за винаги: питащият хипс е една голяма глупост, по никакъв начин непомагаща на 99% от хората имащи компютър с инсталирана АВ програма! Аз съм върл противник на "питащият" и съм с две ръце ЗА "умният" хипс! Поради тази причина по никакъв начин не ме впечатляват програми, задаващи безкрайни въпроси, отговорите на които няма как да бъдат знати от 99% от потребителите (извън членовете на HJT Team, и още някои потребители на този форум). Просто "питащият" хипс НЕ е практичен, и по-скоро е потенциален източник объркване, отколкото на помощ за потребителя!

Нещо ме бяха набедили че съм URIEL. Ами на един блок далеч от истината сте. Пропито ви се връзва ама на мен хич не ми и дреме.P2P NiKaval и оня индианеца да не сте 3 в 1 ?

О, "обикновения" юзър бързо влезна в кожата на "спеца в защита".

Я сподели тогава, кога да ти очакваме новата реклама за Стийм Моп

Ще ми е забавно да те видя как му го казваш.Ако пък не ти се идва в Плевен моа и аз да дойда и да ти заснема една рекламка.

Васко стига.Нямам нужда от защита.Виртуално пространство е все пак,а там всички са смели! 5 линка за динамичен тест: thehorsetailor.com/7QtL.exe reliabilitywormsprocesses.info/68efd410a6a48b3c/2/setup.exe desprecs.ro/50dw.exe reliabilitywormsprocesses.info/68efd410a6a48b3c/2/setup.zip _http://cultunetfoundation.org/MdThHWKd/index.html Детско филмче да ви направя?

Детско филмче да ви направя?

Да,аз искам да гледам детски филмчета. :)

Някой поне си правят труда да ги правят,а други само приказват,което в последно време преобладава в този форум.

И как реагира? Като ти изскочи прозорче с въпросче, ли? Ако е така, това е едно голямо НИЩО! От къде "ти" (потребителят Х) ще знаеш какво да отговориш на въпроса? Разберете го веднъж за винаги: питащият хипс е една голяма глупост, по никакъв начин непомагаща на 99% от хората имащи компютър с инсталирана АВ програма! Аз съм върл противник на "питащият" и съм с две ръце ЗА "умният" хипс! Поради тази причина по никакъв начин не ме впечатляват програми, задаващи безкрайни въпроси, отговорите на които няма как да бъдат знати от 99% от потребителите (извън членовете на HJT Team, и още някои потребители на този форум). Просто "питащият" хипс НЕ е практичен, и по-скоро е потенциален източник объркване, отколкото на помощ за потребителя!

Е,ти преди като използваше Комодо,как отговаряше на въпросите му. :ph34r:

Васко стига.Нямам нужда от защита.Виртуално пространство е все пак,а там всички са смели!

5 линка за динамичен тест:

thehorsetailor.com/7QtL.exe

reliabilitywormsprocesses.info/68efd410a6a48b3c/2/setup.exe

desprecs.ro/50dw.exe

reliabilitywormsprocesses.info/68efd410a6a48b3c/2/setup.zip

_http://cultunetfoundation.org/MdThHWKd/index.html

Детско филмче да ви направя?

Вторият и четвъртият линк нещо не са както трябва :

Публикувано изображение

За останалите :

Публикувано изображение

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

vysatyv.ru/newm002.exe

www.florindaorazi.com/images/2011.exe

Е,ти преди като използваше Комодо,как отговаряше на въпросите му. :ph34r:

Много просто: преди да стигна до въпрос, т.е. преди да стартирам нещо от този сайт, пусках Returnil, понеже никак не обичам риска, а и тогава бях все още почти начинаещ и зелен в АВ защитата и като всеки лаик си мислех, че Хипса е "голямата работа", "панацеята" в антивирусната защита. С течение на времето осъзнах, тази "панацея" е измамна и не е никак практична, особено пък за семейно ползване! Та така...ще дойде време и ще осъзнаеш за какво говоря! В момента си по-скоро на вълна "експеримент", на вълна "игра", но като преминеш във фазата прагматизма, удобството и реалната защита, ще разбереш за какво иде реч!

Весели празници!

Много просто: преди да стигна до въпрос, т.е. преди да стартирам нещо от този сайт, пусках Returnil, понеже никак не обичам риска, а и тогава бях все още почти начинаещ и зелен в АВ защитата и като всеки лаик си мислех, че Хипса е "голямата работа", "панацеята" в антивирусната защита. С течение на времето осъзнах, тази "панацея" е измамна и не е никак практична, особено пък за семейно ползване! Та така...ще дойде време и ще осъзнаеш за какво говоря! В момента си по-скоро на вълна "експеримент", на вълна "игра", но като преминеш във фазата прагматизма, удобството и реалната защита, ще разбереш за какво иде реч!

Весели празници!

В този ред на мисли има едно правило, което се прилага в корпоративния свят, но просто го пренесете в домашни условия и ще видите че не е по-различно:

"Сигурността трябва да помага на бизнеса, не да му пречи и да го спъва"

И още нещо: Парите/усилията, които се влагат в сигурност на дадена система са част (не много голяма) от цената на информацията в тази система

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.