Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

 

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Намери нещо да пратим и добре дошъл!

Отдавна не се беше мяркал!

Няма проблеми, но трябва да се възстанови и взаимното уважение и спрямо модериращите тук. TNN не е имал никъде проблеми и затруднения с хора с подобни ангажименти. От вярна преценка зависи как ще участвам тук - защото мога и да не участвам... А ако е весело - няма проблем да съм "първа маймуна и при маймуните"... Поздрави
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 116,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма проблеми, ..........

Поздрави

Поздрави

:bye1:Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Няма проблеми, но трябва да се възстанови и взаимното уважение и спрямо модериращите тук. TNN не е имал никъде проблеми и затруднения с хора с подобни ангажименти. От вярна преценка зависи как ще участвам тук - защото мога и да не участвам... А ако е весело - няма проблем да съм "първа маймуна и при маймуните"... Поздрави

Тодоре, привет...чакаме отново критични коментари! :)

Вече нямам желавие без да искам да дразня отново модератори - просто няма смисъл.Тук hххp://www.tucows.com/preview/195544 има ли според Вас някяква заплаха!? И каква е тя?

.Тук hххp://www.tucows.com/preview/195544 има ли според Вас някяква заплаха!? И каква е тя?

Detection ratio: 1 / 42

Според мен е червей,но нека се прати ще стане ясно!

Натресе ми тулбара на AVG.

Хм., подписан е от AVG ,за първи път срещам файл да натриса само тулбара на AVG

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Виж сега в скритите папки(знаеш къде да търсиш) има ли непознат файл.

Търсих ама не намерих нищо съществено. Все на AVG файлове намирам.

Ето това създава в Програмните файлове:

https://www.virustot...sis/1334870978/

Маааа... кой знае. Тя самата програма има за цел да "лъже". В случая шефа ти. Звучи безсмислено, но кой знае?! Какви ли няма. А може и да си е нещо вредно. Предназначено за глупаци, които си мислят, че могат да *** дявола във въздуха. Пусна един темп файл, но според ВТ е чиста монета.

h*о0dox.bg/files/dw?a=b433f82e7d

Иначе предназначението и верно е малоумно. Даже това може да те накара да се съмняваш...

Два антивира - изглеждат фейкове. Но дали са такива...

http://www.guardiana....in/index-1.asp

http://www.netprotec...rialversion.asp

ред. Едното всъщност е програмче на QuickHeal, а другото... има производител, реален адрес, контакти... Явно са си истински. Макар че КуикХийл си е като вирус направо.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

OFF-TOPIC (пак :) )

Ето ви една полезна програмка която следи за дропнати файлове,да не се тормозите да ги търсите ръчно.

PE Dropper Monitor

Monitor and log files of executable nature (PE files).

Публикувано изображение

http://www.novirusth...ropper-monitor/

пс.Сайта предлага още много полезни инструменти (:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Т'ва разказа играта на Уина. Наложи се да го свалям пак, понеже бях "на сянка". Компютърът след инсталация и скан замря. Нод си замълча, разбира се. Но го убих със стената на ПиСи Тулз... htpdox.bg/files/dw?a=f66c1c6154 Тюх, че бях намерил още "помагачи"! Интересно Емсисофт как би реагирал... Някоя програма освен информативно дали се обажда?

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

OFF-TOPIC (пак :) )

Ето ви една полезна програмка която следи за дропнати файлове,да не се тормозите да ги търсите ръчно.

PE Dropper Monitor

Monitor and log files of executable nature (PE files).

Публикувано изображение

http://www.novirusth...ropper-monitor/

пс.Сайта предлага още много полезни инструменти (:

:D

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Т'ва разказа играта на Уина. Наложи се да го свалям пак, понеже бях "на сянка". Компютърът след инсталация и скан замря. Нод си замълча, разбира се. Но го убих със стената на ПиСи Тулз...

htpdox.bg/files/dw?a=f66c1c6154

Тюх, че бях намерил още "помагачи"!

Интересно Емсисофт как би реагирал... Някоя програма освен информативно дали се обажда?

Публикувано изображение

Оперативна памет » C:UsersnikssiDesktopmaxspywaredetectormaxspywaredetector.exe вариант на Win32/MaxPCsecure потенциално нежелано приложение изтрит (след следващото рестартиране) - под карантина

Оперативна памет » C:UsersnikssiDesktopmaxspywaredetectormaxspywaredetector.exe » INNO » file0070.bin вариант на Win32/MaxPCsecure потенциално нежелано приложение бе част от изтрит обект

;)

То беше бая късно... Освен да съм бил изключил НОД, пък да съм си мислил, че е включен...

От карантината

http://dox.bg/files/dw?a=4d32610027

Хипса правилно настроен блокира изпълнението на файла. Въпреки всичко след даване на разреши инсталира програмата,нещо ме сканира и после лесно и с кеф се и деинсталира! За мене Есет засега има отличен!

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Дали, това е ФП, или...? Става дума за това: http://www.asiatorrents.com/index.php?page=login&returnto=index.php при натискане на Create account, нод32 съобщава за HTML/Scrinject.B.Gen.virus A и не мога да си вляза в акаунта. Да не би да са хакнали сайта?

Aз си визам в акаунта. Когато обаче дам Create account, направо ми се затваря страницата.

Дали, това е ФП, или...? Става дума за това:

http://www.asiatorre...urnto=index.php

при натискане на Create account, нод32 съобщава за HTML/Scrinject.B.Gen.virus

A и не мога да си вляза в акаунта. Да не би да са хакнали сайта?

При мен пък добавката му пречи :D

Публикувано изображение

...за да си зареди изскачащия прозорец,който е причината всъщност

Публикувано изображение

При цъкане на него препраща към: http://tracking-tech...1cA%3D%3D/...до болка познатата връзка

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Преди нод не е реагирал така. Имам акаунт в сайта от бая години... Ама, че работа! Опитах се да вляза във форума. Обикновено някой пищи, ако има подобен проблем, но ми изписва някаква sql грешка. ????" http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CZE3qGtk5vgJ:forums.avistaz.com/index.php%3Fshowtopic%3D47482+avistaz+hacked%3F&cd=1&hl=bg&ct=clnk&client=opera

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

  • Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.