Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Не ползвам крави и виртуални машини. Напоследък най-добре търси май руската Яндекс. Вероятно китайското творение предизвиква FP при някои програми.
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 116,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не ползвам крави и виртуални машини. Напоследък най-добре търси май руската Яндекс. Вероятно китайското творение предизвиква FP при някои програми.

Ad Muncher не е виртуална машина,ползвам я заради рекламите. При Maxthon няма добавки и за това. Работи перфектно.

This executable is protected with a packer in order to prevent it from being reverse engineered.

http://anubis.isecla...b7c&format=html

Кои са тия някои с FP ?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

eSafe и ClamAV.Нямаш достъп до сайта на китайците ли? Винаги са ме дразнили подобни ограничения и съм се стремил някак да ги заобиколя. Щом ще "ровим", нищо не следва да ни пречи...

WS.Reputation.1 и файлчето при стартиране директно отлетя в карантина. SEP 12 е трудно да бъде излъган - още по-невъзможно е с файлчета, които са видяни примерно от по-малко от 5 ползватели на Симантек.Облакът бди за подобни данни.Този файл се оказа такъв.В действие са автоматично блокиране и директно в карантина - съобразно настройките на програмата.

WS.Reputation.1 и файлчето при стартиране директно отлетя в карантина. SEP 12 е трудно да бъде излъган - още по-невъзможно е с файлчета, които са видяни примерно от по-малко от 5 ползватели на Симантек.

О,да свидетели сме на това безгрешно определяне http://www.kaldata.com/forums/topic/192967-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81-%d0%b4%d0%b5%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b8/page__view__findpost__p__2226251

Публикувано изображение

Ето един файл да пробват ползващите Нортон http://dox.bg/files/dw?a=d600027bc0 въпроса е трие ли го или го пуска? Може да пробвате и да го инсталирате - ето го вредоносното творение :shock11:

Публикувано изображение

3/42

nik да не си тормозил файла с някой криптер? Само крашва (:

тоя стринг е вътре във файла

Type: ASCII

RVA: 00022CAC

Offset: 00021CAC

Size: 00000038

Value: E:\MrrdiSSaygmc\Jxvepedvx\eLypvZbQwBw\qffTnHSUriFauk.pdb

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето един файл да пробват ползващите Нортон http://dox.bg/files/dw?a=d600027bc0 въпроса е трие ли го или го пуска? Може да пробвате и да го инсталирате - ето го вредоносното творение :shock11:

Публикувано изображение

Интересно защо е така , като се има предвид , че си има и цифров подпис.

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

"О,да свидетели сме на това безгрешно определяне" Nikssi, колкото и да ни се иска - няма безгрешни програми...

Тридесет минути след първото сваляне направих още едно и сега пък делна файла по репутация ! :shock11:

Публикувано изображение

Тридесет минути след първото сваляне направих още едно и сега пък делна файла по репутация ! :shock11:

Цифровият подпис не е валиден. Но това ли прави файла заразен?!!

пп. Програмчето си струва да го имаш в колекцията ;)

"О,да свидетели сме на това безгрешно определяне" Nikssi, колкото и да ни се иска - няма безгрешни програми...

Точно така. Няма.

пп. ........................ :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Tnn тези безгрешни определяния ги наблюдавам през два три поста, въпроса вече е, струва ли си да ползваш програма за която не се правят дефиниции навреме :no-no: а трябва да чакам месец два :clap:

Безплатната клиентска версия на Symantec EP 12.1 я ползвам и у дома - вече почти година. Без дефиниции показва впечатляващо справяне - вече зависи кой какви настройки ще предпочете.Забелязал съм, че и белият списък периодично се актуализира.За мен е странно допусканото безплатно ползване при тази иначе скъпа програма.

Никога досега не са обявявали от Симантек безплатна версия. ИТ-специалистите ни предпочитат SEP и ежегодно служебно го закупуваме. При нас е така вече над 10 години. Странно е, че мога безплатно да го ползвам и у дома. Защото при наличие на подобна безплатна възможност ....не бих си купил никога NIS 2012 или Norton 360. Абсурдно е да плащам пари за да си осигуря по-ниско ниво на защитеност...

А аз мога да погледна нещата от друг ъгъл, за да дават такава неимоверна възможност, за каквато говориш вече не в един коментар, може да има и друга причина... Безплатен обяд няма ;) Или се прави с цел до усъвършенстване (чрез възможността продукта да достигне до повече хора и по този начин да се работи по усъвършенстването му) , маркетингова стратегия или както искаш го наречи, и по много други причини :) Сам казваш, че няма съвършена защита а ми се струва, че постоянно втълпяваш друго. Преди да напишете колко ... аз само да кажа, че това е моята гледна точна и имам право на нея ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Всеки има право на своя гледна точка. А домашният ми компютър си е добър сътрудник на Симантек - ровя понякога на места, които едва ли някой техен ползвател въобще ще посети. Връзката с облака им е непрекъсната. Убеден съм - на този етап това е най-добрата възможна защита. Нямам нищо против да им сътруднича, докато безплатно мога да ползвам най-добрата им програма.Споделям лично мнение.

http://rghost.net/37715701
pass : infected

С този архив BitDefender IS не се справя добре , остави половината от файловете.

С този архив BitDefender IS не се справя добре , остави половината от файловете.

Публикувано изображение

KIS 2013 TP 13.0.0.3041 на Win8:

Публикувано изображение

Остави 4 файла...

Пак ли ще отброяваме неизвестно какво ? SEP 12 класифицира като опасен само едно от тези инсталационни файлчета. Аз последователно ги стартирах всичките и не виждам какво им е вредоносното. Нито един не носи висок риск. Повечето програми за домашно ползване създават излишна паника - едва ли някога отново ще си инсталирам подобна програма.

А аз мога да погледна нещата от друг ъгъл, за да дават такава неимоверна възможност, за каквато говориш вече не в един коментар, може да има и друга причина... Безплатен обяд няма ;) Или се прави с цел до усъвършенстване (чрез възможността продукта да достигне до повече хора и по този начин да се работи по усъвършенстването му) , маркетингова стратегия или както искаш го наречи,

Нищо подобно от това което си написал! Още от корпоративните версии преди 10г. които вече ги няма можеха да се използват безплатно.

С.Е.П. също не прави изключение, но я ползваш безплатно осакатена. С.Е.П е сложен продукт и надали някой тук разбира нещо повече от това как работи сонара му или антивируса, с тази програма могат да се администрират цели корпорации с компютри :beat:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.