Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Щом се шегуваме,значи е добре.

Публикувано изображение

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

Щом се шегуваме,значи е добре.

Публикувано изображение

Дава грешка(недовършена работа) ,не може да се стартира директно,просто го разархивирай и стартирай!

:lol6:

Публикувано изображение

Тук как сте :beer:

http://rghost.net/37444633

https://www.virustot...sis/1333738279/

https://www.virustot...f0b6c/analysis/

Лично намирам, "шегата" за скучна, тъпа и неуместна, ако иска шегаджията може да отправи предизвикателство ;)

Публикувано изображение

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Тъкмо се чудех къде ми изчезнаха плочките RAM, а той Нортон ги скрил... :laughing5:

Пиши, по-бавно, че като бързаш много ми лаги и не мога да чета.... този Norton..., и процесора ми стопи и рамта !

:shock11::wub::hush::lol6: :lol6: :lol6: :lol6:

Ето това е ,как с 3-4 коментара човек може да се почувства добре! Повеселих се отново с вас! Лека вечер ,че утре в 9 е старта в 'Черновръх" Трявна Стискайте палци навигатора ни да е трезвен за сутринта! :D

Ето това е ,как с 3-4 коментара човек може да се почувства добре!

Повеселих се отново с вас!

Лека вечер ,че утре в 9 е старта в 'Черновръх" Трявна

Стискайте палци навигатора ни да е трезвен за сутринта! :D

:) Всичко хубаво и си вземете ""течни въглища"" ;)

Не плеъра а туулбара.

Не плеъра а туулбара.

Повечето безплатни програми предлагат инсталирането на подобни тулбарчета. Например CCLeaner,Foxit Reader и т.н

Това прави ли ги вредоносни? Според мене след като имаш възможност да не ги инсталираш си е за докладване като FP и затова го дадох тука.

Лека

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз пробвах, инсталирах и нищо. Да вметна само, че махнах тикчета на тулбара, може да заради това не е хванало нищо... мързи ме пак да пробвам....

Тъкмо се чудех къде ми изчезнаха плочките RAM, а той Нортон ги скрил...

:laughing5:

Рамта си е скъпа, а тоя дзвер Нортон е по тежък от цялата ми операционна система Уиндоус, Нортон е най тежката антивирусна програма, тъпи американци, тоя Нортон е вреден и за диска, направо ми престърга харда добре че го махнах навреме :tease:

Аз пробвах, инсталирах и нищо. Да вметна само, че махнах тикчета на тулбара, може да заради това не е хванало нищо... мързи ме пак да пробвам....

:mistaken: :mistaken: :mistaken: :mistaken: :bye1::yanim:

Редактирано от P2P (преглед на промените)

"P2P харесва това"

Допада ми, че сам си харесваш постовете, това е стратегия, но няма логика, защото ако не си харесваше мислите нямаше да имаш подбуди да пишеш коментари. Освен ако едното ти "Аз" не знае, че другото пише коментари за гърба му (говоря условно за двойство на личността). Да не изпадам в сложни философски съждения.

Лошото е, че злословиш, без да имаш доказателства за твърденията си. Голословието ти е породено от факта, че сам виждаш на къде е тръгнал леко, полеко ЕСЕТ, на които аз симпатизирам, но въпреки това не съм заслепен привърженик... Моля за напред когато искаш да докажеш нещо направи клипче или снимчица за да видим, как точно те съсипва Norton и ако е така да пишем на съпорта да ти обърнат специално вниманийце :) Да пуснат кръпка в твоя чест или са измислят награда за принос към Symantec.

П.П: и един безплатен съвет :) Когато искаш да изпъкнеш в днешно време гледай да е с хубаво (добро), а не с лошо впечатление :) Защото и без това в ежедневието се сблъскваме с хора правещи повече лошо такова... рискуваш да бъдеш отхвърлен от аудиторията на сайта изпълнен с интелигенти хора.

И не приемай засичането за чиста монета, от която да правиш генерални заключения, каквото предполагам имаше предвид и Nikssi.

Повечето безплатни програми предлагат инсталирането на подобни тулбарчета. Например CCLeaner,Foxit Reader и т.н

Това прави ли ги вредоносни? Според мене след като имаш възможност да не ги инсталираш си е за докладване като FP и затова го дадох тука.

Лека

Лека. :bedtime2:

Има нещо съмнително във този туулбар,много потребители като инсталират нещо дават само некст,некст,без да гледат и мислят,и във един момент:

Публикувано изображение

:comp_virus:

Публикувано изображение

Мисля си че със право се определя този туулбар като небезопасен.

Има нещо съмнително във този туулбар,много потребители като инсталират нещо дават само некст,некст,без да гледат и мислят,и във един момент:

Публикувано изображение

:comp_virus:

Публикувано изображение

Доколкото знам и Авира фрий инсталираше такъв тулбар,а преди и Комодко имаше такива напъни ... ;)

Проблема не е във FDM в случая. Програмчето си е доста читаво, ако се свали от официалната страница или от главната такава на kaldata.

Всички подобни портали - softonic, brothersoft, cnet и т.н. набутват тяхни неща в софтуера. :)

"P2P харесва това"

Допада ми, че сам си харесваш постовете,

Не разбирам какъв ти е проблема? аз не съм писал нищо срещу вашата персона :whist:

Явно се обиждаш и чувстваш гузно, че неможеш да дадеш едно свястно определение какво засича нортъна :speak:

Добре че бяха индийските и японските програмисти и хакери да направят нещо свястно със нортъна и да въведат иновации щото щеше да си караш още със стария интерфейс и 5 процеса Lu Def в таск менажера при ъпдейтване

Хамериканците са тъпи и това си е, Индийците си вплетоха изгряващото слънце в интерфейса на нортън, щото ромите обичат да се греят на слънце и дърва а не на електро и шифтов газ. :D

Мисля, че в горния си пост съм ти намекнал да не говориш голословни нещица, а да подкрепиш с факти. Понеже, ако успееш да покажеш колко е "бъгав" Norton, ще изкараш парици, защото евентуалните бъгове ще се премахнат, а не да се прилага политиката на ESET, "Вие нормални ли сте да ни казвате за грешки в нашата феноменална програма, тя е не повторима, я си гледайте работата" ..... Пак ще ти припомня, че можеш да поемеш инициатива ;) просто хвърли ръкавицата ;) Разбирам те, че се кефиш на андроидчета... няма лошо ;) Спирам да обръщам внимание на закачките ти, понеже не виждам смисъл. Лек ден.

П.П: Не си засегнал моята персона, но се стремиш да покажеш и да убедиш хората тук в неща, в които те отдавна са спрели да вярват поради една и друга причина. Такива причина са Касперски и Нортон и др. (По мое мнение, не ангажирам никого с него!). Убеждавай с факти не с иронични реплики :)

Рамта си е скъпа, а тоя дзвер Нортон е по тежък от цялата ми операционна система Уиндоус, Нортон е най тежката антивирусна програма, тъпи американци, тоя Нортон е вреден и за диска, направо ми престърга харда добре че го махнах навреме :tease:

Да бе , аз се чудех какво стърже така , пък то било "моторната резачка Нортън" , която както се вижда от коментарите ти се мъчиш да използваш за рязане на дърва за огрев ! :beat: Май е време да махнеш престъргания хард в главата си , поради простата причина , че при повече повредени сектори , става единствено за изхвърляне! :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.