Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

И какво им е лошо? Има и това https://www.virustot...sis/1345834882/

И защо качваш архив с парола?

TrID

ZIP compressed archive (100.0%)

Актуалният резултат на това FP https://www.virustotal.com/file/c5bea2a68ad46ed24fae7291ea9954d738f90d8a28c27cd676af4e475b538a05/analysis/1345913659/

Публикувано изображение

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

setup.exe

SHA256: 4d77e1e55290f4c6bdc49d47e4f68a6e2ee54cc7d48e1603e36243e83cc3732c

SHA1: 7d065893f853e050a21b304d69567e378201e731

MD5: c0d9774b03559d462c3fba5783f46f6

https://www.virustot...sis/1345937867/

Касперски все още няма дефиниция за нито един файл от подобните му в горните постове обаче...автоматично го трие!!!

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не ми отговори на въпроса .... значи няма за какво да взимам мнението ти за коректив .. и не ми се прави на Царя с изказвания и недомлъвки...

П.С: на мене ми е ясно какво ще направиш, ще го пуснеш за анализ и утре ще ми се праскаш.. и аз ползвам продуктите на Symantec ама .... то вашето (твоето).,,, На краставичар краставици ще продаваш :), както и да е лека вечер, пишете на XP прави ли мизерии... аз го тествах на виртуалка и после на реален 7

Тогава, петък-вечер, след много бира ми се е доспало - точно преди блокирането на XP SP3, след пропуски на Симантек и Кингсофт. Извежда бързо бял екран и не се влиза дори в Safe Mode. Лекува се с преход към свеж Win. Подобни буби са като наказатели.

Тогава, петък-вечер, след много бира ми се е доспало - точно преди блокирането на XP SP3, след пропуски на Симантек и Кингсофт. Извежда бързо бял екран и не се влиза дори в Safe Mode. Лекува се с преход към свеж Win. Подобни буби са като наказатели.

Има Акронис и подобни буби са смешни ;)

Симантек и Кингсофт не спряха "смешната буба" - тя някак ги излъга. В случая не виждам смешно. 665 MB е кралският китаец + 627 MB SEP 12. Уж са многомодулни и здраво са се разгърнали, а буболякът.... някак пак се промуши.

Симантек и Кингсофт не спряха "смешната буба" - тя някак ги излъга. В случая не виждам смешно. 665 MB е кралският китаец + 627 MB SEP 12. Уж са многомодулни и здраво са се разгърнали, а буболякът.... някак пак се промуши.

Вярно ги излъга,докладван на Kingsoft!Къде видя, че китаеца е 665 mb?

При контролния панел - добавяне и премахване на програми.

При контролния панел - добавяне и премахване на програми.

Така и предположих, но при мен е 87 mb.

Споменах, че при мен са инсталирани на XP SP3. Защо ли е само 87 ? Да не би да се разгръща различно - според различни ОС или индивидуални характеристики на компютри?

Споменах, че при мен са инсталирани на XP SP3. Защо ли е само 87 ? Да не би да се разгръща различно - според различни ОС или индивидуални характеристики на компютри?

Възможно е, аз съм с WIN7 SP1.Направих заитване, да видим какво ще отговорят.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Колкото и да вярвам на дадена програма за защита вече тествам с едно на ум и със Sandboxie :) по съвет на добър другар :)

Колкото и да вярвам на дадена програма за защита вече тествам с едно на ум и със Sandboxie :) по съвет на добър другар :)

Стига бе, ти на работна машина ли ги тестваш?
:) Ами в 90% от случаите да ..., можеш и имаш право да ме наречеш безумец.. :) няма да се разсърдя ... Поздрав ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Ти си знаеш, само да не отворим работа на icotonev! :D :D :D :D ;)

И от там сме минали добре, че са страшно добри момчетата от раздела за взаимопомощ :) и те да се чувстват поздравени :) с песента от предния ми пост ;)

Сандбокс си има при DW,Comodo,Avast... За какво ми е - щом също го преодоляват. Стартирам обикновено буби само на реална машина - за да могат те да се "изявят", право в посоката към бъдещи дефиниции.

Хм :rolleyes:

File name: setup.exe

Detection ratio: 10 / 42

http://scaninet.pro/setup.exe
Ако някой има проблем с достъпа прикачвам файла.

Касперски с пропуск !

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Публикувано изображение, по-добре късно отколкото никога :)

П.С: това е реакция за вчерашният файл, добавям го за да няма обърквания, за горния пост засичането е по-долу.

Адекватен ли е човек след десетина бири в тези жеги? Добре, че не съм написал още по-големи глупости! Че на другия ден отново ще ме е срам сам да си ги чета...

Хм :rolleyes:

File name: setup.exe

Detection ratio: 10 / 42

http://scaninet.pro/setup.exe
Ако някой има проблем с достъпа прикачвам файла.

Касперски с пропуск !

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

https://www.virustotal.com/file/16ac68884b2e32b4acf395b9ae8a079b6774a99402fa5ec592659c7ea4ad2c46/analysis/

Засича днешния, а това от горния ми пост е от вчерашния, затова не съм цитирал и поста ти, правя го сега ;)

П.С: Изпратено на Avira,

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.