Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Публикувано изображение Публикувано изображение

Как го засече?При мен не успя, дори след разархивиране и ръчно сканиране :ohmy:
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 118,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как го засече?При мен не успя, дори след разархивиране и ръчно сканиране :ohmy:

Използвай линка :) интересното е че и при мен ако сваля предоставения архив и дори да го сканирам спи.. Norton, с линка обаче го кове веднага.

http://northeasttreeremoval.com/VDYHGMfH.exe

Има ли нужда от клип ? :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

"Касперски пак подминава ..." Те с ESET често "подминават" и в резултат още си стоят където са. Иначе си имат всевъзможни награди! А защо например с нищо не могат да привлекат ползвател като мен? Аз и все безплатно мога да си ги ползвам - поне докато си коригират защитата на лицензионните права.....Защо ли ми е по-интересен спрямо тях дори и безплатния Kingsoft Antivirus 2012? Директното ми мнение е, че не ги считам за критерий за нищо, тоест за мен те са безинтересни и посредствени.Като много други.

Използвай линка :) интересното е че и при мен ако сваля предоставения архин и дори да го сканирам спи.. Norton, с линка обаче го кове веднага.

Да не излезе накрая,че ще потвърдите това което аз твърдя? :rolleyes:

Да не излезе накрая,че ще потвърдите това което аз твърдя? :rolleyes:

Какво твърдиш ?

Използвай линка :) интересното е че и при мен ако сваля предоставения архив и дори да го сканирам спи.. Norton, с линка обаче го кове веднага.

http://northeasttreeremoval.com/VDYHGMfH.exe

Има ли нужда от клип ? :)

Мне IDM си го сваля спокойно... :mad:

"Касперски пак подминава ..." Те с ESET често "подминават" и в резултат още си стоят където са. Иначе си имат всевъзможни награди! А защо например с нищо не могат да привлекат ползвател като мен? Аз и все безплатно мога да си ги ползвам - поне докато си коригират защитата на лицензионните права.....Защо ли ми е по-интересен спрямо тях дори и безплатния Kingsoft Antivirus 2012? Директното ми мнение е, че не ги считам за критерий за нищо, тоест за мен те са безинтересни и посредствени.Като много други.

Тодоре,явно те мързи да пишеш и пействаш едно и също мнение. Четеме и без да е удебелено и подчертано.

Публикувано изображение Много интересно :), да не си помислите,че има шменти капели :)

П.С: и на мен през IDM ... се проспиват нещата :)

Какво твърдиш ?

Мнението http://www.kaldata.c...00#entry2309937

На следващият файл реакцията беше същата,същата беше и на последващият и има разлика как се сваля файла. С данлоуд менажер или с менажера на браузъра. В двата случаи са възможни различни резултати и това се знае и е писано много във форума им,както и тука.....

Програмата различно реагира дори при един и същ потребител. Това също е факт. Стоя си на мнението http://www.kaldata.c...20#entry2296204

Отговора http://www.kaldata.c...00#entry2309945

(без цитата)

Потвърждението

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да, определено има значение, дали се сваля с менаджер...И то толкова голямо, че неподозиращ човек съвсем спокойно може да се зарази с всичко.Ще се разделям със Симанек ми се струва, паднаха ми в очите! :mad: :mad:

Може ли да пробаш нещо? Спри интеграцията на IDM за браузъра,който ползваш примерно

Публикувано изображение

И го свали да видим дали причината е в менажера за сваляне. За всеки случай ако може ползвайте еднакви браузъри.

Да, определено има значение, дали се сваля с менаджер...И то толкова голямо, че неподозиращ човек съвсем спокойно може да се зарази с всичко.Ще се разделям със Симанек ми се струва, паднаха ми в очите! :mad: :mad:

НЕ можем да сме сигурни, че след като се стартира гадината няма да се залови, точно в момента не ми се експериментира, ако има желаещи с виртуалки ... да дръннат един клипец :) , но се съгласява, че представянето е незадоволително имайки се предвид, че може да не се засече...

Може ли да пробаш нещо? Спри интеграцията на IDM за браузъра,който ползваш примерно

И го свали да видим дали причината е в менажера за сваляне. За всеки случай ако може ползвайте еднакви браузъри.

Ами клип съм направи, през браузъра го кове...

И Защо? В случая

Bloodhound.Sonar.9 Кралският китаец засега още си мълчи! Аз пък ще си стоя още заедно с тези безплатни възможности от Симантек и Кингсофт.

Ами клип съм направи, през браузъра го кове...

Знам,през браузъра особенно Мозила се кове.А,клипа не съм гледал още, ти вярвам ти.

Преди време спорехме с @MPower и точно тогава стана ясно,че има проблем със свалянето през данлоуд менажер. Който иска да види постовете някъде 2009 година. Въпроса е дали още съществува този проблем.

Публикувано изображение

Да, по този начин го засича и пречахва.Но през менаджера се дъни

Интересното в случая е че свален с менаджера и в последствие сканиран, файла не бива класифициран като заплаха!

Дано е поработено по въпроса в 2013 :), знае ли човек . Радвам се, че ми имаш доверие, то ако ще се лъжем по-добре да не пишем.

При стартиране, след като е свалено с IDM :

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

...Радвам се, че ми имаш доверие, то ако ще се лъжем по-добре да не пишем.

Вярвам на всички без изключение.

Днес попаднах на интересен файл , който се отваря с VLC Player последната версия.

Прикачвам го и дано да бачка и при вас. ;)

Дано е поработено по въпроса в 2013 :), знае ли човек . Радвам се, че ми имаш доверие, то ако ще се лъжем по-добре да не пишем.

При стартиране, след като е свалено с IDM :

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ааа аз комар не играя, стигнах само до сканиране.Добре е все пак, че се избърса след като се изсра....(говоря за Симантек разбира се)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Вярвам на всички без изключение.

Днес попаднах на интересен файл , който се отваря с VLC Player последната версия.

Прикачвам го и дано да бачка и при вас. ;)

https://www.virustot...2e/analysis/ ,

Какво да дирим тук? Според Norton е чисто, а и не само като гледам..... има ли скрити изненади ?

https://www.virustot...2e/analysis/ ,

Какво да дирим тук? Според Norton е чисто...

Какво дирим ли? Нищо заразно!

Насладете са на удоволствието ако имате плеъра инсталиран. Нищо повече :)

пп. Няма парола - няма зараза.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.