Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Нещо по-различно http://download.cnet...j=dl&tag=button Резултати https://www.virustot...sis/1346495352/ При мен SEP 12 блокира и прави невъзможно стартирането на файлчето. Как е с други програми?

Поредния FP на програмата, която твърдиш, че дава малко такива ;)

Публикувано изображение ===> чисто.

И какви поразии прави тази толкова страшна програма ?

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

Още преди старта на инсталирането този файл прави опит за връзка с Интернет - с автора си. Точно пък това ли е най-първото нещо, което файлчето следва да прави? Репутацията го пропуска. Неподписан файл от неизвестен автор. Това другото също е достатъчно за превантивно блокиране и на инсталацията - съобразно зададени настройки. Вашите програми виждат ли ги тези неща? Аз не зная дали се касае за фалшива тревога или заплаха.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Не съм се занимавал с файла, но Тодоре, тези два показателя съвсем не са достаъчни за определяне на довереността на даден файл. 1. Я провери дали няма в настройките опция за автоматична проверка за обновления. Отделно като гледам насочеността на програмата е нормално да изисква интернет. А и доста програми след инсталация или отварят браузъра с домашната страница на производителя или търсят ъпдейти. 2. Не всеки автор може да си позволи цифров подпис. Разбира се, че е по-добре да се използват само доверени и утвърдени програми, но липсата на такъв далеч не прави програмата зловредна. То даже напоследък и доста гадинки имат и цифров подпис. Така че. :)

Съгласен съм. Не ми се изключва Сепчо за да инсталирам програмата. DrWeb и TrendMicro-HouseCall според впечатленията ми рядко грешат.И аз не съм убеден, че блокиране като това е напълно обосновано. С години пробвам разни вариации с настройки при SEP 12 и още нямам мнение кои ми са най-предпочитани. Защото всe си има предимства и недостатъци.

Оффф...грешен архив.

ето:

f15200otLmardox.bg/files/dw?a=652be2e9f7

pas: **

Извинявай за закъснението. След разархивиране Nod32 v6 мълчи. При ръчно сканиране прибира два от трите файла - ccc и Re55212.

Ява скрипт файла lo0o не го закача въобще.

Сравнително бързо реагираха:

Публикувано изображение

Със съответните настройки на автомат! Без никакви въпроси!

http-~~-//youtu.be/T-zMSXgalQ8

Публикувано изображение
Публикувано изображение

А сега де? Защо са различни резултатите? :rolleyes: пп. Имайте впредвид,че разблокиращ код няма!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Поизпоти ме :) и на мен ни е интересно, защо при мен не се засича, ще изчакам да видим колегата как е процедирал.... Изпитах му мизериите споко :) жив съм ;)

А сега де? Защо са различни резултатите? :rolleyes:

пп. Имайте впредвид,че разблокиращ код няма!

А сега де? Защо са различни резултатите? :rolleyes:

пп. Имайте впредвид,че разблокиращ код няма!

дай линка до го пробвам и аз!

видях го...

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Дам колега пробвай и ти да видим при мен, и моя кенескоп ли е проблема... Добре е да има обективност и толеранс, затова публикувах поста си.. не съм луд фен... а честно момче... трябва да се разнищят нещата... възможно е проблема да е при мен, понеже скоро преинсталирах знам ли ....

Поизпоти ме :) и на мен ни е интересно, защо при мен не се засича, ще изчакам да видим колегата как е процедирал....

Изпитах му мизериите споко :) жив съм ;)

Засече го при разархивиране.Настройките са същите, като твоите.

Браво бе, настройките по дефолт ли ти са ? Ебаси м@м@та .... Дайте ми снимка на този раздел .. вътре как е

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.