Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Да, бях само с Краля, но след този пропуск изчистих системата и сложих Bufferzone, за да не ми се налага пак да чистя. :)

Краля без пазачи е загубен...Към момента въпреки огромният си облак Kingsoft не предлага адекватна защита, като самостоятелен продукт :P

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кейгенератори за Any Reader и Essential data tools.Няма заплаха.

Публикувано изображение

Браво за теб , Vlad 56/автора на творението/,Касперски. Останалите са за критика.

По всякакъв начин могат да влязат- с атаки, с вируси, но точно чрез "отдалечен достъп" Не може да стане без знанието на жертавата

Тук грешиш

или чрез предварителна настройка на компютъра! но по подразбиране "отдалеченият достъп" не е активен нито при ХР нито при 7

Тук си прав

Ей тоя Norton много добър бе :lol6:

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Windows 7 Ultimate напълно ъпдейтнат с 2 gb RAM заделени за виртуалката. http://dox.bg/files/dw?a=9a84cc56bc И при разархивиране и при сваляне директно го лови при мен.

.................

Когато получа отдалечен контрол изобщо не си задавам такива въпроси, защо десктопа е такъв, защо има този плеар а не друг,...................

От всичко написано аз така и не разбрах- по какъв начин си влязал в компа, щом казваш, че не си имал предварително физически достъп до него за да включиш "отдалечения достъп"? Само не ми казвай, че "случайно" си попаднал на тази мома и по още по-голяма случайност тя пък имала включен "отдалечен достъп"...Две случайности на квадрат, вече не са случайност!

За Нортона аз мога да си обясня логиката им, и тя не е по различна от логиката на цялата програма- практичност! Обяснявам защо от Нортон тази услуга не се се следи....ами много просто- защото по-дефолт тя НЕ активирана в Уиндоус! Логиката е проста- Нортон е програма, създадена за домашен потребител, т.е. за масов потребител! Ако този потребител сам активира функция на Уиндоус (която по принцип не е активна), значи той има нужда от тази функция и ще я ползва, а щом ще ползва легална функция на операционната система- защо тя да бъде контролирана! Логично нали! какв е смисъл тази функция да е блокирана от Нортон, ако тя по дефолт е блокирана в самия Уиндоус, а щом потребителят сам я разблокира, защо Нортон да я блокира! Така, че Нортон си е съвсем адекватно направен и в случая за n-ти път се убеждавам, колко практично и прагматично е подхождано към всичко!

...

Пак да ми обясниш- как влезе?

Ето и видео за руския локер който ми даде за тест на СЕП Мохикан. При разархивиране и ръчен скан, сеп12 не реагира(НЯМА ДЕФИНИЦИЯ) При стартиране на файла, директно всички файлове в системата се заключват, без реакция на СЕП... Ето видео за безпомощния Симантек. -> http://rghost.net/private/40175346/a74b7c279f2f418a9f5deae6929c558e

за кое да вярваш?

Засича ли го или не? (SEP ЛОКЕРА)

И двамата показаха видеа, където ту го засича ту не.Сигурно истината както винаги е по средата :D

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Пак да ми обясниш- как влезе?

:lol6:

Заеби, ти наистина не четеш а си знаеш твоето

Наистина става бавно, сканиране на множество мрежи, пробване дали имат защита и всичко ръчно, не като да пуснеш троянец в глобалната мрежа и да чакаш.

Най-много, ако не се лъжа съм попадал на avast free, Avira Free, nod antivirus, avg free

Защо по дяволите правиш това!? Защо се занимаваш с това? Безработен ли си, или това ти е "работата"? Ако те докопат от ГДБОП умираш прав бе, момче! :mad:

Засича ли го или не? (SEP ЛОКЕРА)

И двамата показаха видеа, където ту го засича ту не.Сигурно истината както винаги е по средата :D

какво ти дреме...до ден-два ще го засича....

:lol6:

Заеби, ти наистина не четеш а си знаеш твоето

Само ако знам кой си, или да ти знам IP и ти казвам, че утре сутринта ще ти чукат на вратата! :mad:

Защо по дяволите правиш това!? Защо се занимаваш с това? Безработен ли си, или това ти е "работата"? Ако те докопат от ГДБОП умираш прав бе, момче! :mad:

какво ти дреме...до ден-два ще го засича....

Само ако знам кой си, или да ти знам IP и ти казвам, че утре сутринта ще ти чукат на вратата! :mad:

Бе не е така, нали със НИС използват едни и същи дефиниции?Нис го засече!

Публикувано изображение

Скоро ще има и дефиниция.

Защо по дяволите правиш това!? Защо се занимаваш с това? Безработен ли си, или това ти е "работата"?

Нищо не правя,, пробвам и оставям

Ако те докопат от ГДБОП умираш прав бе, момче! :mad:

Е сега ще ме топнеш ли

Еи много си страшен

пп. Много на вътре взимаш нещата

Не се карайте момчета, всеки има право да бъде посетен от ГДБОП. :D

Е сега ще ме топнеш ли

Ако те знам кой си ти гарантирам, че няма да можеш да спиш спокойно!! За такива като теб има заделени места!

Намери си свястна работа, пич и зАрежи това....по тоя път няма да стигнеш далеч!

пп. Много на вътре взимаш нещата

Много навътре вземам нещата, казваш? Значи ти имаш неблагоразумието, да се "хвалиш" как си се намъквал (и то след "къртовски труд, по твоите думи, което значи, че е доста целенасочено) в компютрите на маса народ, и аз съм вземал навътре нещата! Момче, ти си хакер, и това, което правиш е незаконно и подсъдимо! Знаеш ли колко човека на ден изпищяват с източени карти от такива като теб?

Много навътре вземам нещата, казваш? Значи ти имаш неблагоразумието, да се "хвалиш" как си се намъквал (и то след "къртовски труд, по твоите думи, което значи, че е доста целенасочено) в компютрите на маса народ, и аз съм вземал навътре нещата! Момче, ти си хакер, и това, което правиш е незаконно и подсъдимо! Знаеш ли колко човека на ден изпищяват с източени карти от такива като теб?

Имам приятел в ГДБОП и като знам какви глупаци според него работят там, най свестните са хакери точно като него :P

Имам приятел в ГДБОП и като знам какви глупаци според него работят там, най свестните са хакери точно като него :P тъй че и да го хванат няма ти кажа какво ще стане, ама със сигурност ще е по добре от Проектант на свободна практика.

Не се хваля, просто на теб трябва да ти се обяснява отдалече за да разбереш, че Norton ми постиля червен килим на входа.

Нищо не източвам, ясно.

И не ме мисли имам си работа.

Аз предлагам взаимно да се топиме на качулките. Всеки тук има залитания в нарушение на действащото законодателство. Разпространението на зловреден софтуер из разни хостинги също е нарушение. Па макар и с парола. Давайте да се топиме и всичко ще е шест + :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.