Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Не се засичат, пратени са. Сега чакам да се свали кийгена за CIS 2012 :whist:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

При мен NIS ги дава безвредни... пратих им ги да си ги гледат :)

На служебния SEP 12 допуска изтегляне на файла - при Вирустотал 22 програми класифицират заплаха.Trojan.AVKill е диагноза на Dr WEB, Symantec мълчи. На домашния и кралският китаец мълчи, но DW 2.56 блокира връзката и изтеглянето.

На putes.exe му разреших достъп до нета, СЕП блокира 2 IP-адреса и това беше.

Странното е че при мен download insight и сонар са извън строя не работят, и аз незнам как се е получило така? Дайте някой лиценз за Касперски ако имате смятам да до сменям тоя СЕП вече. Сканирах с хитман комп ми е наред.

Странното е че при мен download insight и сонар са извън строя не работят, и аз незнам как се е получило така? Дайте някой лиценз за Касперски ако имате смятам да до сменям тоя СЕП вече. Сканирах с хитман комп ми е наред.

Нищо не ти е наред - запознал си се с вредоносен код с възможности. Мога много лицензи за Касперски да ти предоставя - но е против правила, а и скоро те пак ще са в черния списък. Не си заслужава подобно надбягване. По-добре си почисти ползваната ОС и преинсталирай Сепчо.

http://rghost.net/40183365
Парола за сваляне: 123

https://www.virustot...sis/1346756295/

http://rghost.net/private/40183396/364ce8c8fc4f5259c14a688fdb258d47
Парола за сваляне: 123

https://www.virustot...897b6/analysis/

НОД32 - potential unsave applications

Архива с 15-те файла - остави само 1: IEU1003 - изпратен

Публикувано изображение

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Верно тоя Сепчо за нищо не става и аз искам лиценз за Касперски :D

"Виждал съм компютър с нортон и нод едновременно, но не на NEY" Но едва ли си забелязал - ползвам и записките на Софроний Врачански от 1792 година. Тогава е бил свещеник в с. Костен от Карнобатската енория. Искате лицензи за Касперски ли? Толкова ли се удрямахте- та не можете вече и сами да си ги намирате? А и защо не си ги купите, най-честно си е така...

"Виждал съм компютър с нортон и нод едновременно, но не на NEY" Но едва ли си забелязал - ползвам и записките на Софроний Врачански от 1792 година. Тогава е бил свещеник в с. Костен от Карнобатската енория. Искате лицензи за Касперски ли? Толкова ли се удрямахте- та не можете вече и сами да си ги намирате? А и защо не си ги купите, най-честно си е така...

Чакай де закакво да купуват хората като computerbuild.de ги дава безплатно получавате ключ за три месеца и след като изтекат Ви пращат нов къв е проблема?

Чакай де закакво да купуват хората като computerbuild.de ги дава безплатно получавате ключ за три месеца и след като изтекат Ви пращат нов къв е проблема?

Може. Но трябва и да ти трябват.... На мен не ми са нужни - при трагичната им защита на лицензионните права. Отделно - програмите на Касперски са недоразвити също като останалите и...... няма какво да ме привлече. Споделям откровено собствено мнение. Затова ми е интересен безплатния спектър - за възможен избор. Има и предостатъчно сродни форуми в света - човек може да ги посещава и да взаимства изводи.

Може. Но трябва и да ти трябват.... На мен не ми са нужни - при трагичната им защита на лицензионните права. Отделно - програмите на Касперски са недоразвити също като останалите и...... няма какво да ме привлече. Споделям откровено собствено мнение. Затова ми е интересен безплатния спектър - за възможен избор. Има и предостатъчно сродни форуми в света - човек може да ги посещава и да взаимства изводи.

Пробвай тогава Forticlient Endpoint Security, след като ти е интересен безплатние сектор и сподели мнение

Пробвай тогава Forticlient Endpoint Security, след като ти е интересен безплатние сектор и сподели мнение

Добра програма - пробвах я миналата година. SEP 12 е още по-добра, а виждаш какво се случва тук...Бубите също могат да действат избирателно и не следва да го забравяме...
Forticlient лови тук W32.Kryptic

Добра програма - пробвах я миналата година. SEP 12 е още по-добра, а виждаш какво се случва тук...Бубите също могат да действат избирателно и не следва да го забравяме...

И какво и е по-доброто?

Има ли Trojan.AVKill тук http://good.gd/2018102.htm

c9??.exe: HEUR:Trojan.Win32.Generic 4.9.2012 г. 23:54:58 ч. d:downloadscompressedc9??\

Може да са претоварени сърварите. Мисля,че проблема не е в програмата, а страничен.

Има, има .. Точно троянче си е.

Пак си коригирах домашна защита - заради ровене из форуми къде ли не. Сега са ми на линия Comodo Internet Security Premium 5.10 + Kingsoft Free Antivirus 2012. Когато някъде се твърди, че това е максимума на безплатното, то интересното следва от само себе си.... Задължително пробване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.