Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

И в крайна сметка така като гледам.. пак се е представил добре... Браво и на ESET...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

При мен, с настройки по-подразбиране казва само,че и трите са непознати.Няма дефиниция и за трите и ми казва АВ,че са чисти.

Послъгвате мадам, послъгвате! :nono: Не може хем да ви дава, че са чисти, хем- непознати! това две различни квалификации на Репутацията: при "непознати" оцветяването е в черно, при "чисти"- в зелено? При вас какъв цвят беше оцветено!

За това не го харесвам Нортон, защото на такива неща се дъни здраво

дъни се, ама друг път! Измисляш си яко, просто неможеш или пък неискаш да я ползваш тая програма, и имаш нагласи да работи като "дървото" Касперски, ама това не е Касапа, и би трябвало да го знаеш!

Ако не мине през Net-а е зле.

Че от другаде от къде да мине? :ohmy:

Разбирам и с друг колега сме констатирали различния с по-либерални настройки, и с такива, които предполагат затягане на нещета..

Да аз за това написах с настройки по подразбиране.Така го тествам за да си направя някакви по нормални заключения.

Послъгвате мадам, послъгвате! :nono: Не може хем да ви дава, че са чисти, хем- непознати! това две различни квалификации на Репутацията: при "непознати" оцветяването е в черно, при "чисти"- в зелено? При вас какъв цвят беше оцветено!

дъни се, ама друг път! Измисляш си яко, просто неможеш или пък неискаш да я ползваш тая програма, и имаш нагласи да работи като "дървото" Касперски, ама това не е Касапа, и би трябвало да го знаеш!

Че от другаде от къде да мине? :ohmy:

Ти нали беше напуснал?

...p.s.При теб щом се отнася за програмата която ползваш всеки лъже щом не отговаря на това което ти си мислиш.При мен Антивируса както казах дава чисто а сканиране за репутация непознато.Нещо дрyго?

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

А защо така убедено приехте, че в тези 3 броя файлчета има реални заплахи?

А ти защо пък приемаш, че няма заплаха ?

И кога ще докажеш интересното си твърдение, че ESET давал много фалшиви тревоги... ? :)

Можеш да се пообразоваш - http://www.av-compar...lse-alarm-tests

За последен път давам на някого от тук обяснения и снимки.Аз пристрастя нямам към никоя програма.Ползвам тази която ми е най-лека и горе-доло става.

А ти защо пък приемаш, че няма заплаха ?

И кога ще докажеш интересното си твърдение, че ESET давал много фалшиви тревоги... ? :)

Можеш да се пообразоваш - http://www.av-compar...lse-alarm-tests

Много не знам,но дава.За последно с CCleaner ми даде.

Сега то всяка програма дава ! Но въпроса е, че се твърди, че дава много..., с което не мога да се съглася, по простата причина, че опонента в спора не е ползвал програмата колкото мен ! Ама в това съм 1000% сигурен и той си го е писал.., понеже, защо да ползва платена програма да търси лицензи и прочие като може да ползва SEP ...

Сега то всяка програма дава ! Но въпроса е, че се твърди, че дава много...

Не нзам какво my беше станало, преди 2 седмици не даваше на CCleaner да чисти и искаше да го маха. Както и да е,това са програми и не трябва чак толкова да се издигат в кyлт.Всяка една си има по нещо.

Не съм казал, че няма. Да се съмняваш си е нормално. Програмата от Израел засега е със стабилно поведение и интуитивно усещам прилична разлика спрямо уж лидерите от Словакия и Румъния. Разбира се - не съм сигурен.... Още я доразучавам. Няма лошо да има и Касперски в еврейски вариант. Сега 90 % от банките в САЩ били собственост на евреи....

Редактирано от NEY (преглед на промените)

За последен път давам на някого от тук обяснения и снимки.Аз пристрастя нямам към никоя програма.Ползвам тази която ми е най-лека и горе-доло става.

.

Аз те разбрах и без снимки. :)

Аз те разбрах и без снимки. :)

Нали съм казала веднъж,че снимки вече не давам.Които не е разбрал за това повтарям гледам има пак не разбрали. ;)

Чак пък върла фенка http://www.kaldata.com/forums/topic/194949-kaspersky-antivirus-internet-security-2013/page__st__80#entry2311439 :D

Сега то всяка програма дава ! Но въпроса е, че се твърди, че дава много..., с което не мога да се съглася, по простата причина, че опонента в спора не е ползвал програмата колкото мен ! Ама в това съм 1000% сигурен и той си го е писал.., понеже, защо да ползва платена програма да търси лицензи и прочие като може да ползва SEP ...

SEP 12 е налице и достъпен като клиетска версия, безплатно за у дома - а много хора още залитат по NIS.... Защо ли интегрираният пакет не достига и 50 % от възможностите на корпоративната версия.... При мерак можеш да пробваш различни настройки на SEP 12. Постоянно го ползвам служебно, а у дома за мен е удоволствие сега пробването на ZAS Free. За твърде малко програми това бих го написал.

Чак пък върла фенка http://www.kaldata.c...80#entry2311439 :D

Стига де той знае,че харесвам Kaspersky само не го ползвам,защото ми е по-тежък от Есет...ако беше лек като Eсет,Есет отива в коша. :D

...p.s.И да кажа,защо...само защото Kaspersky е компанията която най-бързо добавя дефиниции...и BitDefender май доста бързо ги "мятат" вече.

SEP 12 е налице и достъпен като клиетска версия, безплатно за у дома - а много хора още залитат по NIS.... Защо ли интегрираният пакет не достига и 50 % от възможностите на корпоративната версия.... При мерак можеш да пробваш различни настройки на SEP 12. Постоянно го ползвам служебно, а у дома за мен е удоволствие сега пробването на ZAS Free. За твърде малко програми това бих го написал.

Няма никаква разлика между SEP 12 и NIS за какви 50% става въпрос??? Разликата е красивия интерфейс и гаджета, а и намерих една нова промоция за 180 дни :vacation1:

...p.s.И да кажа,защо...само защото Kaspersky е компанията която най-бързо добавя дефиниции....

добавя я...без тях ше е абсолютно бичме! 80% от детекцията му идва от "хранилката", докато при Нортон- едва между 50-60%, другото е поравно между евристиката и репутацията!

добавя я...без тях ше е абсолютно бичме! 80% от детекцията му идва от "хранилката", докато при Нортон- едва между 50-60%, другото е поравно между евристиката и репутацията!

Пак не си подготвен

Публикувано изображение

...и пак почваш с конфронтацията.

Пак не си подготвен

...и пак почваш с конфронтацията.

тюх да му се невиди...със 6 десети съм сбъркал...79.4%! :clown:

Милион и половина по-малко ползва 2013 господин Новопостъпил :D

....т.е. ползва 79.4%! :clown:

Стига с това,кой по по най.....дайте по същество.....пак големи разбирачи станахте :eek:

аз изказах мое мнение, становище, което очевидно в този форум се приема "на нож" от 2-ма-3-ма души. Явно, че инако мислещите не са добре дошли тук, и някои веднага почват да вадят художествени произведения

Няма никаква разлика между SEP 12 и NIS за какви 50% става въпрос??? Разликата е красивия интерфейс и гаджета, а и намерих една нова промоция за 180 дни :vacation1:

Липсват при NIS доста възможни настройки на SEP 12. Сериалчета за NIS има достатъчно - но трябва и да ти се занимава, а е излишно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.