Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Струва ми се умишлено даването на подобни неща.. може да се даде линк и без парла, ефекта е този :

Дава го за да няма "динамика", бе пич....не си ли го разбрал тоя, що за птица е! ама айде да не пиша повече, че би трябвало да е за новата тема!
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бихте ли показали динамика спрямо това в пост 1748 - но да знаете, може съвсем съзнателно да съм написал нещо ....противоположно. За да е по-интересно.

Ето клип на който се вижда, че имам пълен административен кантрол над отдалечен компютър, а потребителя напълно отговаря на "баба пенка" която е в невидение какво става. В случая от потребителя не се очаква да знае нещо за защита, той не е маняк, това е работа на антивирусната която го пази. Гледайте понеже клипа ще бъде изтрит http://www.youtube.com/watch?v=D1nzWKcojug

И как леля Дъмша има две антивирусни ... и едната е точно Norton ? Искаш да кажеш, че сам той пуска... нем, не мога да се съглася, много нагласено ми се вижда.. П.С: нищо лично, но имам право на мнение...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

И как леля Дъмша има две антивирусни ... ?

Питай NEY, той слага по две три антивирусни и десетина облака, и пак през месец два се заразява.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Ето клип на който се вижда, че имам пълен административен кантрол над отдалечен компютър, а потребителя напълно отговаря на "баба пенка" която е в невидение какво става.

• Никакви доказателства няма, че това не е манипулация.....абсолютно никакви? Това може да е сестра ти например...
  • Никакви доказателства- по какъв начин си направил "проникването"....Може например Нортон да е бил изключен...Изобщо това филмче на мен лично нищо не ми доказва.
  • Какво прави и Авира при Нортон?

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Аз сложих Нортон и градския си влезе като у дома без Нортон да се обади. Отделно и аз влизах тук- там, та истина ще да е :shy11: Вярвайте ми!

Аз сложих Нортон и градския си влезе като у дома без Нортон да се обади.

Отделно и аз влизах тук- там, та истина ще да е :shy11:

Вярвайте ми!

Ей сега....

Ей сега....

Цяла тема има във форума им и клип имаше.Нортон проспива влизането независимо дали ти вярваш или -не.То е факт! Аз не съм заслепен фен на никого и вярвам на очите си...

Цяла тема има във форума им и клип имаше.Нортон проспива влизането независимо дали ти вярваш или -не.То е факт! Аз не съм заслепен фен на никого и вярвам на очите си...

Дай да го видим тоя клип

Питай NEY, той слага по две три антивирусни и десетина облака, и пак през месец два се заразява.

Ще пробваш ли това от пост 1748, че нещо съфорумците все го пропускат.... И да споделиш мнение и преценка. Nikssi бих помолил временно да не се включва, защото това си е тест. Украинското явно му е добре познато... А да добавиш към кралския китаец DW 2.56 може и да е желателно.

от пост 1748 - някакъв кейген Публикувано изображение

За коя програма е? Файлът здрав и читав ли е? Работи ли? Какви са тези странни диагнози не само от тази програма... Има ли въобще заплахи?

Добре направете тест с BitDefender, Kaspersky, GData...... да видим как ще е....

Къде е този файл?Или става въпрос за определена програма?

Става въпрос за проникване през Отдалечен работен плот.. без програмата за защита да се обади. Лично съм скептичен понеже теста се прави все по един и същ начин и донякъде Проектанта има право...Как пък всички компютри, които се пробиват има точно инсталнат НИС ? Има 5 приложения на Работния си плот и две антивирусни ... и какво и пазят скайпа ли ... ?.... От друга страна URIEL не ми се вярва да говори празни неща... И искам да видя как ще се справят и другите програми... ESET, BitDefender, GData и Kaspersky.... A Avirata, ако е IS опцията за допускане на връзка през отдалечен работен плот е изключена по дефолт в стената й, и изисква потвърждение от потребителя, от тука ми идва съмнението ми..., и снимка съм давал на въпросната опцийка в някоя тема....

Интересно как са били тези настройки:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Интересно бе писано на Symantec от колеги за това явление, не препоръчаха да се направи точно това... така, че трябва така да се пробва !

Става въпрос за проникване през Отдалечен работен плот.. без програмата за защита да се обади.

С какъв уиндоус си?

Искаш ли да ми влезеш в компютъра и сам да се убедиш? Ще си сложа Нортон :tongue2:

През това време ще си снимам екрана да се вижда как Нортон мълчи.

Аз на теб ти вярвам на 100%. С Windows 7 съм... Настройките както при мен ли са ... аз знам, че ти можеш и 100 пъти повече да ги затегнеш, но самата Нетуорк карта... защитена ли ти беше или всичко по дефолт... В момента се потготвям за работа... може да го пробваме вечерта ..., но наистина ти вярвам.. просто настройките като от моите снимки ли бяха ?

Аз на теб ти вярвам на 100%. С Windows 7 съм... Настройките както при мен ли са ... аз знам, че ти можеш и 100 пъти повече да ги затегнеш, но самата Нетуорк карта... защитена ли ти беше или всичко по дефолт...

По подразбиране беше и градския(nikssi) влезе в моя компютър без проблем и без да разбера.

Скоро ще пусна шотчета кои програми имат генерално правило за remote desktop.

Дам, автомата по-дефолт може да се е издънил. А дали би се случило с тази малка корекция... ? Просто за да знаем... за теста както се казва... Разбира се ако сега се справи, няма да е зле по дефолт настройките да са малко по-агресивни... много либерални ми се виждат.

По подразбиране беше и градския(nikssi) влезе в моя компютър без проблем и без да разбера.

Скоро ще пусна шотчета кои програми имат генерално правило за remote desktop.

Трябва да имаш предварително IP адреса на "жертвата" за да влезеш чрез remote desktop, което изключва възможността за случайност...

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Трябва да имаш предварително IP адреса на "жертвата" за да влезеш чрез remote desktop, което изключва възможността за случайност...

То пък много трудно да го разбереш...Скенери има колкото искаш.

Всичко е толкова лесно.То и аз не вярвах докато не го видях.

Рутер и си свиркаш...

Все ми е тая кой ми вярва аз съм им пратил клипа и съм им писал. Нортон да се оправят.

Просто от интерес ще видя колко програми забраняват тая функция по подразбиране.

То пък много трудно да го разбереш...Скенери има колкото искаш.

какво ми е IP-то, като имаш скенери? най-много да ти го каже някой от модераторите...

Просто от интерес ще видя колко програми забраняват тая функция по подразбиране.

покажи в настройките на Нортона, къде е тая функция!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.