Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да изтегля и инсталирам нито една Антивирусна програма

Featured Replies

• Автор

Аа оправи се,но знаеш ли какъв е бил проблемът българският език просто не се е показвал сега като сложих друг език +английският и излезе :).Благодаря ти,но искам да ми помогнеш само да сложа български език и това е надявам се да не съм нахален.

Редактирано от Благовест (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

В тази тема е написано, просто трябва да добавиш необходимата клавиатура, например Bulgarian (Phonetic) с Add, снимка:

Публикувано изображение

После OK и Apply.

P.S. Ако не използваш други клавиатурни подредби на BG, може да ги махнеш с Remove.

• Автор

Това го знам,но самите подредби не стават разбираш ли ако може да ми обясниш откъде да си изтегля бг фонетична и кирилица и къде да ги сложа за да излезят на това меню и да ги добавя.Извинявам се ако немога да ти обясня

Ето виж какво се появява,а на тези места трябва да има букви на клавиатурата,но няма на никoй български език...

Даже на бара не излиза бг въпреки,че съм го сложил.

Ето виж на снимката

Публикувано изображение

Редактирано от Благовест (преглед на промените)

FlexType не е деинсталиран напълно, омазал е Windows доста яко. Премахването на FlexType би трябвало да се получи с този файл:Varija2K.zip За целта трябва да се разархивира и стартира файла от архива. За да може да инсталират необходимите файлове, затрити/ заместени от Flex Type е необходим инсталационен диск за твоя Windows, който ще бъде поискан в края на работата на деинсталатора.

О.К. Съжалявам, че пиша толкова късно, имах проблеми с нета. Трябва ми малко време да проверя кой файлове трябва да се заместят и има ли по-лесно решение.

Хм, малко е сложно да продължим нататък без инсталационен или Repair диск за Windows 7 x64. Даже да имаме такъв, ще се наложи да правим много гимнастики, за да се махне паразита FlexType.

Понеже имаш лицензиран Windows 7 x64 ще е най-лесно да се запишат разни пароли за Скайп и за форумите, и после да се използва HP Recovery Manager за връщане на системата в начално (фабрично) състояние. Мисля, че има дял за възстановяване на диска и това ще ни спести много време.

Когато имаш HP лаптоп и лицензиран Windows 7 (ОЕМ версия, вързана с хардуера), няма начин за легално активиране с външен инсталационен диск.

Засега не прави нищо. Може да проверим дали лаптопа има възможна опция за възстановяване към фабрични настройки, като преди това ще се опитаме да оправим някои поражения по системата. Ако не ни върже, ще се наложи да използваме възстановяване на системата в начално състояние.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.