Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния /продължение/

Featured Replies

Ше викна 5 форумни самодиви да му измият краката, че китайчето се скъса да вика Ох, че миришееееее... С оглед промяната на преждепоявилия се, променям само "да МУ измият" на "да И измият"...

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 72,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

а бе сбърках се вече кога лягаш, кога ставаш, кога пийваш... ама запомних, че аз като трябва да се гмуркам в тръстиката, на тебе ти е време за наздраве! :cheers:

Хъхъхъ. Най ми е време за полягване тугъс. Ку се събудя край нея, ш'се огледам за вода и ше посегна да се напия - сигурен съм, че ше е от оная - слатката...

• Автор

Ще го завия да нанка, ще си взема мачетето и ще нагазя в тръстиката... Хубава и спокойна нощ ти желая, Дарки. Оставям те на другите самодиви... пак ще си в сигурни ръце. :)

• Автор

ще му разкажа последната си щуротия... баси... ще се самоинфарктлясам някой ден от щурчество... а бе - няма да скучае... :P

• Автор

като развален телефон ще я учим, за това и ще я изучим... ще го водя да ловим риба, но постоянно ще пляскам, и тропкам, и кряскам и... ще хванем на рибата перката... :clown: /ако преди това не я осмърт/д/я с чорапките си/

• Автор

тва вече го мога... Пък! Ама след това ме боли коремчето... ще ядем торта с ръцете отзад /само не се хващай за двусмислието, моля/ :) след като ги плясна се усещам :)

• Автор

и по една чашка керосин ииии... на сутринта- там сме - ще закусваме суши в Япония... :)

• Автор

Като видни Карлосоновци - задниците ни ще са по-нависоко от капацуните... :D

• Автор

е те точно това вече го знам...

ще го водя в темата за абитуриентите, да посъбираме бисери... баси... излезе, че ако нямаш пари, не може да си духовен човек... уау, топло, пари, пари...

ще я охлаждам,че като гледам:

уау, топло, пари, пари...

:biggrin:

Дарки ще го водя на офталмолог понеже е почнал да недовижда нещо :D

Хах,ще го заведа в антикварна книжарница.Да му купя тълковен речник на северозападналия диалект :D

• Автор

Измъквам се тихичко, на пръсти и отивам на работа. Леканощник дето ми вика леканощница. :clown:

• Автор

ако знаеш как ми се спи и как си мечтая от сега за одеалце и приказка - направо съм в страната на чудесата още преди да ти надуша чурапчето :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.