Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвате ли сериала "Ориндж Каунти"

Featured Replies

А дали някой може да даде линк за старите сезони, защото наистина е неприятно да търсиш серия по серия... Иначе глидам, че в линкос-а няма много сиидъри.

Оринч Каунти сезон: 1

Оринч Каунти сезон: 2

Оринч Каунти сезон: 3

Субтитри за Оринч Каунти 4 сезон 1,2,3,4,5 серия:

Серия 1

Серия 2

Серия 3

Серия 4

Серия 5

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 22,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте. Първо да кажа че филма наистина е мн як, а актъорите са сладури, но най-вече Самър и Раян /макар че не са двойка/.

А искам да питам сега по Бтви 4 сезон ли дават че успях само един епизод да гледам.И в кои сезон ще умре Марсиса sad.gif , защото четох някаде.

Жалко само че спряха да го дават по Бтв и по Foxlife, макар че там беше 1-ви сезон пак ми беше интересно.

Здравейте. Първо да кажа че филма наистина е мн як, а актъорите са сладури, но най-вече Самър и Раян /макар че не са двойка/.

А искам да питам сега по Бтви 4 сезон ли дават че успях само един епизод да гледам.И в кои сезон ще умре Марсиса sad.gif , защото четох някаде.

Жалко само че спряха да го дават по Бтв и по Foxlife, макар че там беше 1-ви сезон пак ми беше интересно.

Мариса умира в 3-ти сезон на сериала.

• 6 месеца по-късно...

Хмм .. мн добър сериал .Преди имаше много почитатели ,обаче какво стана незнам .... сега дори немога да намеря свестен форум за сериала . Все пак ако иам някой друг зарибен да пише

Аз също много го харесвам. И четиримата актьори са ми големи сладури, но Рейчил Билсен (Самър) ми е най-симпатична. Много е зарибяващо филмчето и ми беше много кофти, когато Мариса умря. А в началото на 4-ти сезон сериите бяха мнооого тъжни, всичко напомняше за нея,а в същото време я няма....А пък Сет какъв е образ, просто нямам думи

заповядай 12-ти

ето и 13-ти

Предполагам за 4-ти сезон става на въпрос

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Мерси потребител ти си моята идолка biggrin.gif А защо като търся в Замунда "the O.C." и нищо не излиза :mark: А и доколкото разбрах сериала е свършил с 4ти сезон или се бъркам нещо :huh:

Да, с 4-ти сезон свършва и той е само 16 епизода :P

Аз също пиша в замунда the o.c. ,може да пробваш и без точките :)

Хайде гледай и се наслаждавай

Сериала ми е един от любимите cool.gif Много жалко за всички почитатели че свърши sad.gif А за тези ,който не го харесват съм сигурен че не са го гледали от самото начало или просто не е за тяхната възраст. Аз обаче израстнах с този сериал и винаги ще го помня :wors:

На мен ми стана гадно,че Мариса умря. Нище не е същото след това sad.gif Тази Тейлър не можех да я трая в началото, после й свикнах, а накрая да тръгне с Раян-много се зачудих, някак си са ми странна двойка, но поне така стана нещо,което не се очакваше

Филма наистина си заслужаваше гледането от началото до края. Най-накрая всичко се нареди страхотно хубав завършек на хубав филм. Аз лично по-харесвах Тейлър вярно че понякога е ужасна досадница ама Мариса беше няква мудна все проблеми опити за самоубийство че лезбийка става че наркоманка. За Самър и Сет няма какво да се говори много са сладки и двамата май и в живота бяха двойка нали?

За Самър и Сет няма какво да се говори много са сладки и двамата май и в живота бяха двойка нали?

Аз не съм чувала,че са двойка. Но казах и преди,че те са страшни сладури. Със Сет ме е заболявал стомаха да се смея. А Самър също, като почне да бърбори бързо-бързо ми е много сладка. Вярно,че Мариса все имаше проблеми, но нея също си я харесвах. Въобще мога да обонщя, че сериалчето си е супер. Наистина е хубаво,че завърши неочаквано

• 9 месеца по-късно...
Определено не ми харесва. Още малко му трябва на тоя сериал и ще се включи в графата "сапунени сериали" angry.gif

Оле, ти си се изцепил така за филма? ohmy.gif Как не те е срам? Въобще не може да се причисли в оная графа, ако искаш да знаеш. :)

П.П.Даже си имам 2-ри сезон на диск biggrin.gif

Какво е мнението ви за серияла ,,Ориндж Каунти"?"Чакам мнения!!!

Оправил съм заглавието за да не дразни! Пост-а обаче няма да го редактирам, докато eniii сама не се постарае да си оправи правописа.

Мразя всички филми и сериали, ограбват времето на хората, в което могат да прекарат много по-лъноценно в общуване и нещо по-полезно...От стоенето и зяпането пред телевизора или РС!

Мразя всички филми и сериали, ограбват времето на хората, в което могат да прекарат много по-лъноценно в общуване и нещо по-полезно...От стоенето и зяпането пред телевизора или РС!

И аз ама трябва воля да ги забравиш или да си махнеш компютъра. Много бих искал да го разкарам тоя комп. Преди месец някъде си бях наложил да не сядам пред компютъра и да не гледам много телевизия. Резултата беше че, първите два дни спах много и по всяко време на деня. След това започнах да преоткривам наново заобикалящата ме деиствителност. Издържах 7 дни и после пак наново.

А за OC какво точно да му харесам на тоя смотан сериал?! Женени с деца е номер 1!

Редактирано от djulss (преглед на промените)

Оле, ти си се изцепил така за филма? ohmy.gif Как не те е срам? Въобще не може да се причисли в оная графа, ако искаш да знаеш. :P

Ами това си е мое мнение, определено не ми харесва. Много е "разводнен", точно като сапунено сериалче :P

П.П.Даже си имам 2-ри сезон на диск biggrin.gif

Само си похабила диска :P

Редактирано от yvsot
До тук със спама. Следващите постове, ако има такива, да са смислени. (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ама така и по телевизията не ми хванаа окото (както Отчаяни съпруги, ЛОСТ, Призън Брейк и мн други), но като си свалих един епизод и онемях..супер готино сериалче, веднага сев влюбих в каста.

Филма го развалиха НЕСТАВА

И за гледане НЕСТАВА

Неме кефи

Лично мнение.

Само първи сезон ставаше малко...

След тва вече не...

Не се бъзикам...

Скучен е вече...

Ама така и по телевизията не ми хванаа окото (както Отчаяни съпруги, ЛОСТ, Призън Брейк и мн други), но като си свалих един епизод и онемях..супер готино сериалче, веднага сев влюбих в каста.

Аз от първия епизод, който гледах по телевизията, до последния не можех да спра да го гледам. Даже и сега, като го повтарят, пак си го гледкам ;)

Филма го развалиха НЕСТАВА

И за гледане НЕСТАВА

Неме кефи

Лично мнение.

Само първи сезон ставаше малко...

Първи сезон пък може би наистина беше най-хубавият. Но не бий казала, че после са го развалили. Въпрос на вкус е явно. Аз си се бях пристрастила към четворката и си ги гледах с кеф :wub:

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Сега съм захванала да гледам този сериал, на втори сезон съм. Интересен ми е, но ONE TREE HILL ми беше в пъти по-интересен и доказателството, че вече съм изгледала първите 4 сезона 7 пъти, а 5-ти и 6-ти по два пъти, нещо което с Кварталът на богатите няма да се случи, но за в момента ми е интересно да го гледам. Казвам това за Уан Трий Хил, защото на много места съм чела, че бил от класата на О.С. и бла-бла....

• 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Уникален сериал - лично мнение. Просто е велик!

Все пак си падам по такива тийн драми biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.