Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвате ли сериала "Ориндж Каунти"

Featured Replies

Какво е мнението ви за серияла ,,Ориндж Каунти"?"Чакам мнения!!!

Оправил съм заглавието за да не дразни! Пост-а обаче няма да го редактирам, докато eniii сама не се постарае да си оправи правописа.

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 22,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

По принцип да но новите серии (ако са нови де .защото БТВ-то може сега да ги е купило) ми се сториха смешни (т.е. една са давали де)...

Един глезлъо ,някаква истеричка ,друг се чуди какво иска... :angry:

Сега всички като се пробраха може да стане интересно :hush:

Харесвам го и мисля че повечето го харесват. ;) сега по БТВ дават нови серии(незнам дали са най-новите...).по принцип това е един от любимите ми сериали...и мисля че е супер як.поздрави! :bye: cool.gif

Кой и къде "серял"?!?! ;)

Сега сериозно, при target-аудитория от 13-14 годишни не трябва да се учудваме, че се харесва само от тях. Не може да стъпи и на малкия пръст на нещо от сорта на "Приятели".

Кой и къде "серял"?!?! ;)

Сега сериозно, при target-аудитория от 13-14 годишни не трябва да се учудваме, че се харесва само от тях. Не може да стъпи и на малкия пръст на нещо от сорта на "Приятели".

<{POST_SNAPBACK}>

Приятели бе добро филмче, но вече има ли някой, който да го гледа? дават го по стотици пъти и вече щом го видя сменям възможно най-бъезо канала...

Приятели бе добро филмче, но вече има ли някой, който да го гледа? дават го по стотици пъти и вече щом го видя сменям възможно най-бъезо канала...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами гледай Joey тогава. Достатъчно свежо е и не е омръзнало на никого.

Трудно се намират събс. Иначе на няколкото серии, дето съм гледал, не бих казал че е лошо.

Трудно се намират събс. Иначе на няколкото серии, дето съм гледал, не бих казал че е лошо.

<{POST_SNAPBACK}>

тук има за всичките серии до 3.15 включително плюс за 3-те специални епизода http://subs.unacs.bg/search.php :bye:

може някоя серийка да ми е харесала,но по принцип сериала го гледам единствено когато не мога да си намеря друго за гледане :P

Не го следя много, но днес го засякох и направо щях да се разрева. Жалко че не можах да се сетя името на последната песен, тъкмо щях да я сложа в темата - Най - тъжната песен, която сте слушали. Ако някой има идея да драсне.

п.п. По BTV не знам коя беше - "Кварталът на богатите" - еп.Връзките, които ни свързват. Мерси за линкчето ще я търся там.

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

Не го следя много, но днес го засякох и направо щях да се разрева. Жалко че не можах да се сетя името на последната песен, тъкмо щях да я сложа в темата - Най - тъжната песен, която сте слушали. Ако някой има идея да драсне.

<{POST_SNAPBACK}>

тъй като не пишеш горе-долу за коя серия става въпрос виж тук Саундтрак микс - torrents.linkos.bg :bye:

Гледал съм всички епизоди до сега ... но мисля че прекалено много го ЗАБОЗИХА с тези любовни триъгълници то вярно , че сериала се гради на тях но дойдоха твърде много ... и напоследък повече следя One tree hill ...

Дали ОС ще надмине Friends - може би не, но и това е нормално, защото сюжетът на двата сериала се отличава съществено. Мен ОС ме кефи страшно много, така че продължавам да следя:blink:

Рядко го гледам. Този тип сериал е повече за тийнейджъри, понеже има такъв сюжет. Иначе аз не го следя редовно, липса на време.

мно'о добра мозъчна клизма. като свърши седя с палеца в устата, клатя се напред-назад и неудържимо ревтуня. ама аз и без това си правя така, така, че може да няма връзка със сериала. :rolleyes:

Аз лично не испускам сериите на ОС много ме кефи.Много се радвам че отново го дават

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.