Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пари от лайкове във Facebook, Twitter, Google +, Youtube views и др.

Featured Replies

Здравейте, намерих сайт, който плаща за лайкване във facebook, туитване в twitter, гледане на видео в youtube и др... Можете да разгледате какво предлага сайта на адрес -> ... Накратко за сайта Сайта дава точки при всяко от тези действия, които изброих.. Тези точки се натрупват и когато станат 1000 имате право на заявка за плащане (1000 точки са равни на 0.70 долара т.е. 70 цента) Имайте предвид, че тези точки се трупат много лесно когато имате повече реферали! Може да си купите трафик и да печелите точки от промотиране на реферал линка... Аз до сега съм взел около 10 долара от този сайт (за около седмица и половина). Мога да разкрия някои "тайни" в печеленето на бързи пари в този сайт при едно условие - да ми станете реферали. Това е моят реферал линк -..... Тайната е за промотиране на линка, т.е. докарване на огромно количество трафик на този линк. Начина е безплатен, но много трудно можете да го намерите... Поздрави :)

Редактирано от capnemo
без реферали (преглед на промените)

10 долара за седмица и половина. Че то няма да ти стигнат до никъде. Крайно време е да се разбере, че лесни пари няма и никой не ги дава просто така. Трябва да се бориш за тях и да ги заслужиш.

10 долара за седмица и половина. Че то няма да ти стигнат до никъде. Крайно време е да се разбере, че лесни пари няма и никой не ги дава просто така. Трябва да се бориш за тях и да ги заслужиш.

Има лесни пари, просто трябва да си по-височко в пирамидата(не се пита дали не си дал дупе, да стигнеш съответната позиция) и да си пуснал повечко въдици за ловене на шарани. Естествено, най-много печели бай Гугъл... ;) Ха, ма няма ли емотикон намигащ с дясното око, да се получи симетрия?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

И аз съм на мнението, че има лесни пари! А десетте долара са допълнителен приход.. сега в петък очаквам да получа още 10 и ще ги прехвърля да си залагам в bet365. :) Успех на всички занимаващи се :)

И аз съм на мнението, че има лесни пари!

А десетте долара са допълнителен приход.. сега в петък очаквам да получа още 10 и ще ги прехвърля да си залагам в bet365. :)

Успех на всички занимаващи се :)

10 долара? Даже ако са на час ми се виждат малко

Една камара народ от наше село натрупаха така първия си милион евра... отивам да щракам и аз.

Както и да го погледнем от Adsense се печели най-добре.

• 3 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.