Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

abode flash player проблем

Featured Replies

не отваря клипове с последната версия с мозила

Здравей! Деинсталирай тая последна версия на Мозила . Изтегли си някоя от по ниските версии ,най-читави досега се оказаха тези от партидата 3.6.Деинсталирай и Flash Player .Oт тук си изтегли това която ти е нужно . Успех . http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html#fp11

Каква е операционната система?Защото при мен под Ubuntu 10.04 нито Opera, нито Firefox отваря клипове (от Vbox).Само Chrome се справя с тази задача.Търсил съм решение на проблема, но в един друг форум видях тамошния разбирач на Линукс, че не се е преборил с това, и аз се отказах.

• Автор

сега съм с мозила 13 на бг. но пак не ми тръгват клиповете.а и при стартиране на компа ми се поябява sqlite3.dill че липсва от компа.има ли връска с плеара?

Прочети какво означава sqlite,тогава ще разбереш дали това е " част от компютъра " . Какво си нацвакал ти ,какво си инсталирал въобще освен тази 13 версия на Мозила ? Написах ти и по- горе ,деинсталирай мозилата ,изтегли си по- ниска версия ,деинсталирай и flash player ,след инсталацията на браузъра отново се опитай да отвориш някой клип ,когато ти поиска плеър му дай да си открие и изтегли всичко само ,щом не можеш да се оправиш по друг начин това ти е решението .

Ако имаш инсталиран Real player погледни тук http://forums.adobe....4468493#4468493 ако ли не, по надолу има други решения на проблема ти.Ако и те не ти помогнат, свали и инсталирай предната версия на abode flash player 11.2

ПП. Ето ти още материал за четене http://forums.adobe.com/community/flashplayer/faq?view=discussions

Редактирано от cecko antonov (преглед на промените)

Здравей! Деинсталирай тая последна версия на Мозила . Изтегли си някоя от по ниските версии ,най-читави досега се оказаха тези от партидата 3.6.Деинсталирай и Flash Player .Oт тук си изтегли това която ти е нужно . Успех .

http://www.adobe.com...loads.html#fp11

Здравейте. От днес се регистрирах тук,хареса ми сайта и форума.Имам проблем и мисля,че е от флаша.

Боледувам и "заработвам" мижави пари от paid per view(PTC) сайтове заплащащи за гледане на реклами

Проблемът е ,че след преинсталацията на Уиндоус,на някои сайтове вече ми дава-you need to keep this window in focus-трябва да се гледа постоянно рекламата,за да се движи и зачита. Това е неефективно,защото,за да се изкарат 50 цента дневно,трябва да са поне 30-40 такива сайта(половината не плащат обикновено..)

AdobeFlashPlayer имам,но или не са му включени вс.функций или трябва и друг флаш(с новия Уиндоус изчезна допълнително инсталирания от мен флаш)

Ако може някой да ми помогне-много благодаря

Така, значи да обясня за тези, които имат проблеми с последната версия на флаша и лисицата!

Има бъг по който се работи в момента, и който се характеризира с тромава работа на флаша и поява на графични фрагменти от време на време, като повече си проличава на по-слабички машинки!

Също така се наблюдава и препокриване на прозорците на флаша с други прозорци на операционната система или участъци от дадената страница, където е флаш съдържанието, като така се получава неприятният ефект, характерен за забиване на операционната система например, макар и за кратко време!

При някой потребители новата версия на флаша причинява и натоварване на процесорът на 100 процента при посещаване на някой сайтове, съдържащи повече флаш реклами и съдържение!

Както виждам и тук, получава се и проблем с новият режим за флаш защитата под лисица! За щастие той се решава лесно - просто се забранява защитният режим в конфигурационните файлове на флаша!

По всичко това се работи в момента, и Adobe обещава, че тези проблеми ще бъдат оправени в следващите версии на флаша! До тогава се препоръчва да се използва по-стара версия, като например някоя от 10.3 изданията на флаша!

Нека който има същият проблем, а и дори да го няма, то просто да гласува за този бъг с цел да се реши по-бързо проблема!

Редактирано от programings (преглед на промените)

Благодаря ви. Понеже не зная от къде се правят настройните на Адобе Флаш Плеър,просто го премахнах,както и Хром и инсталирах наново Хром 11.Нямам вече този проблем(ПСто наистина ми е с 1,5 ГБ памет и ми дава гореописаните от Вас проблеми). Вярно,някои сайтове не мога да гледам,но "проблемните" вече се движат без постоянното им наблюдение Версията на Адобе,която ми създаде ред проблеми взех напосоки от сериозен сайт-computers-bg.net.Преди около година имах същият проблем,но тогава инсталирах друг Флаш(изгубих му следите вече) и проблемът изчезна. С Уиндоус7 се появи и друг проблем-появиха се "йероглифи" при някои сайтове(главно за писане). Прочетох в Интернет,че на Уиндоус7 не трябва да се слага FlexType?? Благодаря още веднъж за съветите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.