Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация между 500-600 лева

Featured Replies

аз ли винаги не съм разбирал ??? :Д смешник ;)

Не е хубаво да обиждаш хора който не познаваш, дори и във форум.Първо се научи да четеш и да мислиш малко върху прочетеното, и след това давай мнения.

Не е хубаво да обиждаш хора който не познаваш, дори и във форум.Първо се научи да четеш и да мислиш малко върху прочетеното, и след това давай мнения.

1-во ти ме обиди !

Благодаря ви на всички за изчерпателните отговори.

ПП: Родителите ми няма да играят игри! :wink12: Ще го ползват само и единствено за филми, музика, снимки и сърфиране.

Филми, музика, снимки, вероятно и видеоклипове...това имах предвид като споменах за по-голям хард. Останалото едва ли е от значение и може да се пести отвсякъде, естествено в разумни граници. Мисля, че коя да е от предложените конфигурации с хард над 320 GB пасва идеално. Не за друго тоя хард, а за да не възникнат в скоро време проблеми от рода - компютърът се бави и отваря 2 минути една страница. Често това е свързано с липса на място на инсталационния дял, който поради криворазбрани икономии е от порядъка на 10-20 GB, само и само да има място за останалите неща. Сега един филм е ...всеки знае колко. Една проста сапунерка за 100-150 лева прави поне по 4-5 МБ файлове-снимки. Една малко по-сложна сапунерка, снимаща в HD формат прави клипове по...много GB. За музиката да не говорим. Една добра колекция от песни е десетки Гигабайти. Виж, ако имат някакви по-специални изисквания свързани с дъното, е хубаво да се помисли и за интерфейсите там. Примерно принтер, звукова карта, USB 3.0, допълнителна лан карта за връзка в дома с друг компютър и така нататък. Все неща, които в една или друга степен може да потрябват дори и на възрастни хора. Едно дъно за 80-90 лева има 3 слота на кръст като броя и PCI-E. Няма USB 3.0. Изобщо, абсолютния минимум. Ако всички тия неща не са необходими, то вероятно по-големия хард ще е единственото по-важно нещо в тая конфигурация.

ето и едно предложение и от мен :)

ASROCK A55M-HVS /AMD A55/FM1 90.62 лв.

AMD A4-3400 X2 /2.7GHZ/FM1/BOX 112.29 лв.

2GB DDR3 1333 A-DATA PRO 21.86 лв.

500GB HITACHI SATA2/16MB 128.10 лв.

CM TM210 W/420W PFC BLACK/BLUE 84.57 лв.

Обща стойност: 437.44 лв. с ДДС

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.