Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за тази конфигурация ?

Featured Replies

120 гб. защото се занимава с тежки програми ;) и никога не е лошо да имаш такъв SSD. За марката не знам .За кутията не прочетох и не мисля ,че му трябва някое мощно видео като няма да играе игри ;)

пп: а и щом няма да се взима кутия , то тогава тези 70 лв. ще се вложат в видео карта и може да вземе:

SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 LITE

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

• Автор

След всички мнения и коментари се спрях на това:

ASROCK B75 PRO3 /B75/1155 138.11 лв.

I5-3450 /3.1G/6MB/BOX/LGA1155 365.01 лв.

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V 102.29 лв.

WD 500GB SATAIII Caviar Blue 7200rpm 64MB cache 129.44 лв.

SAPPHIRE HD7850 2G GDDR5 PCIE HDMI DVII DUAL 434.07 лв.

Corsair 600W Builder Series CX V2 136.93 лв.

CM ELITE 370 BLACK NO/PSU 77.13 лв.

Обща стойност: 1 382.97 лв. с ДДС

Редактирано от Valio0 (преглед на промените)

Аз бих взел 2500К процесор вместо тази печка 3550. Наскоро четох тема, че i5-3570K под товар вдига към 70 градуса.Може да греша, ако е така някой от колегите да ме поправи :)

Аз мислиа да те поправия все пак съм с процесор от това поколение 3450 е не стига 70 градуса, 62 е максимума който е вдигнал при мен. За мен не си прав и още поради една причина човека говори за 3550, а ти се изказваш за о.к. модел 3570К които да явно ги вдига написаните от теб градуси, тези дни попаднах на кратка но интересна статия.

Valio0 , на мен чесно не ми харесват диска, мисля че може да дадеш малко повече за захранване, а и чесно бих взел аз лично дъно на асус със същия чип, дано да не се изказвам късно. Все пак сам го каза не копуваш ПС всеки ден а и ще го ползваш за работа.

Редактирано от Kriwiq (преглед на промените)

Аз мислиа да те поправия все пак съм с процесор от това поколение 3450 е не стига 70 градуса, 62 е максимума който е вдигнал при мен. За мен не си прав и още поради една причина човека говори за 3550, а ти се изказваш за о.к. модел 3570К които да явно ги вдига написаните от теб градуси, тези дни попаднах на кратка но интересна статия.

Valio0 , на мен чесно не ми харесват диска, мисля че може да дадеш малко повече за захранване, а и чесно бих взел аз лично дъно на асус със същия чип, дано да не се изказвам късно. Все пак сам го каза не копуваш ПС всеки ден а и ще го ползваш за работа.

Оправи малко правописа и мисълта. Не го научихте това "кОпувам".

Оправи малко правописа и мисълта. Не го научихте това "кОпувам".

Бъди жив и здрав. :)

• Автор

Според тази статия да разбирам ли, че проблема с високите температури при Ivy Bridge е използваната термо паста и Охладителя.Тоест ако ползвам Coollaboratory's Liquid Pro и/или Thermalright Silver Arrow SB-E ще си карам на 50-53 C ?? Е значи направо да се целя тогава в i5- 3570k след време да мога да го клоквам.

ASROCK Z77 PRO3 /Z77/LGA1155 186.16 лв.

I5-3570K /3.4G/6MB/BOX/LGA1155 452.10 лв.

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V 105.84 лв.

500GB WD SATA 6GB/S 7200/16MB 128.75 лв.

Corsair 600W Builder Series CX V2 139.88 лв.

CM ELITE 371, BLACK NO PSU 81.79 лв

Обща стойност: 1 094.53 лв. с ДДС

Ще карам 2-3 месеца на вградената в интела графична карта (четох доста и някой казват ,че Intel® HD Graphics 4000 се представяла изключително добре,била почти на нивото на GTX 440 ) докато събера пари за 7850 и това ще е. Как мислите ???

Според тази статия да разбирам ли, че проблема с високите температури при Ivy Bridge е използваната термо паста и Охладителя.

Основната причина е 22-нанометричният процес. За клок i5-2500K е по-добър избор. :cool:

• Автор

Основната причина е 22-нанометричният процес. За клок i5-2500K е по-добър избор. :cool:

Исках да кажа ,че ако използвам въпросната термо паста и подобен охладител може донякъде (частично) да се справя със температурния проблем при 3570к.Имайки предвид ,че във онази статия хората са свалили до 50-55С.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.