Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся евтина хост машина

Featured Replies

Търся евтина хост машина ,за да си направя един Майнкрафт сървър 24/7. Моля да ми кажете ориентировъчна цена и да ми дадете параметрите на машината!

Търся евтина хост машина ,за да си направя един Майнкрафт сървър 24/7.

Моля да ми кажете ориентировъчна цена и да ми дадете параметрите на машината!

Готин аватар. Не става номера. Ако не Ви е проблем да си направите сървер, значи едва ли Сте лаик в бизнеса и вероятно сам знаете къде са добри офертите за хостване. Впрочем, какво стана с рекламата на другия free(ама не съвсем) to play бг сървер от предишният епизод от сагата за строителните плочки?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Явно съм тъп не разбрах нищо ... за кой free(ама не съвсем) to play и за коя сага ама сериозно !

Явно съм тъп не разбрах нищо ... за кой free(ама не съвсем) to play и за коя сага ама сериозно !

За да не играем на гадаене, кажи с какъв бюджет разполагаш.

Мога да ти предложа AMD Opteron 8 core 16 GB Ram 3x500 GB - RAID0 1x2000 GB - Backup Машината е колокирана в дата център в София. Пиши ми ЛС ако имаш интерес.

Редактирано от vladi246 (преглед на промените)

По спомени машината е с дънце на supermicro а контролера LSI обаче колегата да потвърди

Искате да кажете че сте направили огледални 3 диска? С какъв контролер?

Моя грешка, извинявам се! В момента машината работи под RAID0 ( Stripe )

По спомени машината е с дънце на supermicro а контролера LSI

обаче колегата да потвърди

Да! Машината е с supermicro дъно, а контролера не помня, трябва да проверя.

Редактирано от vladi246 (преглед на промените)

Моя грешка, извинявам се! В момента машината работи под RAID0 ( Stripe )

Да! Машината е с supermicro дъно, а контролера не помня, трябва да проверя.

Не звучи разумно на машина, която трябва да работи 24/7 да се слага RAID0.

И питах за контролера заради трите огледални диска. Има и такива случаи, когато хората искат наистина да повишат сигурността много и парите не са проблем

• Автор

Moля предложете ми нещо до 500 лева ! Което може да поддържа един МС сървър . Няма да взимам под наем търся си собствен !

Ами не! Определения на потребителите не се дават по принцип, защото са в разрез с правилата на форума. ;) Това не забранява, ако те сами си казват какво-що :ph34r:. Не виждам защо трябва и какво въобще значи сериозно отношение към тази тема? Така че да се заемем сериозно, за да разберем кой точно тип хостинг Ви е нужен и най-добре удовлетворява нуждите Ви, или просто ще се нахвърлим да търсим само и единствено между ценовите предложения на готови хостинг планови оферти от фирми предлагащи такива услуги? Защото понякога това може да излезе по-евтино от закупуването на техника и нейната поддръжка. Техниката(ако наистина желаете да предложим компютърна конфигурация), каква ще бъде зависи от очакванията за нейната заетост, ако очакванията са твърде ниски спрямо действителният брой заявки, може и да не е достатъчен ъпгрейд на вече закупена щайга, а да се наложи да се купува следваща поред нова машина...И така?

Хостинг типове!

Виждам че вече има и посочен бюджет... и не напълно адекватно предложение поради конфигурацията на работа на дисковият масив...За тази сума може да се погледнат и втора ръка сървърни конфигурации, но пък там е вероятно чаркалъка да е някъде около лимита му за гарантирана без дефектна използуваемост....

Евтини виртуални сървъри by Google

• 2 седмици по-късно...

Moля предложете ми нещо до 500 лева !

Което може да поддържа един МС сървър .

Няма да взимам под наем търся си собствен !

Драсни ми на Skype имам добри оферти за сървари.. и хостинг..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.