Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lag на мишката

Featured Replies

Имамследнят проблем мишкатами доста лаг-ва,прави насечени движения по време на игра в случая mw3.мишока ми е Microsoft Wireless mouse 5000 имам си вс драйверикогато сожа др мишка пак имам този проблем.от какво е и как да се реши?

• Автор

сам ов тази игра го прави от първо лице,а иначе за роцесора се товари м/е 70-100% все пак е игра

• 2 седмици по-късно...

Най-вероятно батериите, както колегата каза.. вземи си мишка с кабел за игри. Има много добри варианти, които са скъпички, но можеш да закърпиш положението и с мишка за 10-15лв.

70-100% все пак е игра

При 100% е нормално да лагва. Да, подмяната на батериите е евтино решени за проба, но не е непременно само то.

Лично аз искам да знам хардуера на компютъра, операционната система и конкретната игра, където прави проблеми. И да- кабела е по-доброто и сигурно решение и аз лично не бих го заменил за нищо.

Поздрави и лека вечер!

• Автор

Windows 7 ultimate Pentium 4 3,06Ghz Ram:2Gb HDD:650GB Видео карта :ATI RADEON HD 2600 PRO 512Mb Почертавам преди тва съм нямал проблеми с играта понякога лага се появява друг път изчезва,Играта която играя е mw3 там е лега така прескача мишката тези който са играли игра от първо лице вероятно знаят за ко став въпрос.Преди имено с тая мишка беши много добре нямаше засечки няма нищо а сега когато я прехвани почва да лагва и така лага стои 4 дена и после се оправия.

Редактирано от makarov12 (преглед на промените)

сам ов тази игра го прави от първо лице,а иначе за роцесора се товари м/е 70-100% все пак е игра

Здравей ! Цитирам ти поста само по една единствена причина . Погледни какво си написал за натоварването на процесора !!!!!! Няма такива истории " все пак е игра " когато процесора се натоварва до тези стойности ,и то в голям период от време . За нищо не важи израза " все пак е еди какво си " когато има такива постоянно достигани и поддържани пикове 70-100 % натовареност на процесора . От това ти се покачва и температура ,и всичко ,процесора не му остава капацитет да отработи каквито и да е други операции и задачи ,та дори и местенето на мишката става проблем . Прочети какво е процесор ,как работи и за какво служи в цялата система .Мисля че ще намериш от къде да получиш такава информация . Помисли за 1 мин. само кое в твоя компютър е "мозъка " ,и как работи когато целия му ресурс е зает .За да не стават проблеми от сорта ,когато играеш игри спирай всички останали стартирани неща и прочитай какви са изискванията на самата игра към процесора ( с каква честота се изисква ) ,не инсталирай игри който са ръба на възможностите на параметрите на твоята машина . Лек ден ти желая и малко повечко чети за нещата който искаш да правиш ,без значение дали са игри или каквото и да е друго .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.