Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пари от PTC,HYIP,Forex...

Featured Replies

Здравейте!

Направих си две блогчета /на български и на английски/ на тема PTC - плащане за клик,HYIP -високодоходни,бързодоходни,но и по рискови,и Forex - търговия на борсата...

От повечето сайтове които съм постнала,имам плащания,от някои,дори няколко пъти и за желаещите да печелят по този начин,ще им постна и снимки от самите плащания /не са големи суми,но ВАЖНОТО е,че плащат,нали?/.

Знам,че в темата веднага ще се появят спамери от сорта: "това са глупости" и затова ще помоля да не спамят за нещо в което не са се убедили сами,а са чули,че някой казал .....

Аз лично,започнах да се занимавам с това от м.април и от началото също не вярвах,но с течение на времето се убедих,че е възможно да се изкарат пари по този начин,да,не са кой знае колко,но все пак е нещо...,а пък ако човек инвестира,месечния му доход може и да надвиши една средна заплата,така че,си струва човек да вложи малко време и пари и...,да печели :)

Това са ми блогчетата:

http://dennniz.blogspot.com

http://temite.org/in...чин-за-печалба/

Редактирано от Denisa Davidova (преглед на промените)

Здравейте!

Направих си две блогчета /на български и на английски/ на тема PTC - плащане за клик,HYIP -високодоходни,бързодоходни,но и по рискови,и Forex - търговия на борсата...

От повечето сайтове които съм постнала,имам плащания,от някои,дори няколко пъти и за желаещите да печелят по този начин,ще им постна и снимки от самите плащания /не са големи суми,но ВАЖНОТО е,че плащат,нали?/.

Знам,че в темата веднага ще се появят спамери от сорта: "това са глупости" и затова ще помоля да не спамят за нещо в което не са се убедили сами,а са чули,че някой казал .....

Аз лично,започнах да се занимавам с това от м.април и от началото също не вярвах,но с течение на времето се убедих,че е възможно да се изкарат пари по този начин,да,не са кой знае колко,но все пак е нещо...,а пък ако човек инвестира,месечния му доход може и да надвиши една средна заплата,така че,си струва човек да вложи малко време и пари и...,да печели :)

Това са ми блогчетата:

http://dennniz.blogspot.com

http://temite.org/in...чин-за-печалба/

Аз съм опитал и мога да кажа че това са глупости. Печелят се пари не кой знае колко? Цял ден висиш и чакаш да ти пусне реклами да цъкнеш.. и ако не пропуснеш нито една възможност в най-добрия случай правиш по 0.020$ на ден, не 0,2$........ 0,02 !!!! А ти трябват 10$ за да теглиш. При тегленето ти удържат 1-2$ ... и се оказва че си цъкал 3-4 месеца за 5$. Това са абсолютни глупости! Е да ако имаш 100 реферала да цъкат може да изкараш към 30-40$ на месец, ама от къде да ги вземеш тези 100 човека без никакви ангажименти които обичат да си губят времето да поцъкват. Още повече да се регнат като твои реферали? Разбирам че си зарибена и пускаш теми и блогове за да набереш реферали, но дори да се излъже някой, той бързо ще се откаже и ти няма да може да се възползваш. А да си наемаш такива от сайт-а е огромна глупост, тъй като 80% от всички регистрирани са хора които са "искали да пробват" и бързо бързо им е писнало. И се оказва че вместо да печелиш, набутваш пари за мъртви акаунти... Има начини да се изкарват пари от интернет, но това не е един от тях. А има и толкова много по-полезни неща които може да правиш за това време прекарано в кликове...
  • Автор

Колега eminem_vr,като всичко знаеш,що не напишеш и по нещо за HYIP сайтовете и за Forex-търговията,ами си се хванал с PTC-тата,и незнам в кой бъкс си цъкал,но мога да ти постна плащания от сайт в който само моята дневна заработка е $0.12,а не 2цента,както се изрази,отделно и от рефералите!...

Колега eminem_vr,като всичко знаеш,що не напишеш и по нещо за HYIP сайтовете и за Forex-търговията,ами си се хванал с PTC-тата,и незнам в кой бъкс си цъкал,но мога да ти постна плащания от сайт в който само моята дневна заработка е $0.12,а не 2цента,както се изрази,отделно и от рефералите!...

Аз определено не знам ВСИЧКО. :) Успех ти желая.

П.П. За средно 5 часа пред компютъра си изкарала 0.12$ ? Е трябва да почерпиш...

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Вие няма ли да спрете с тези тъпотии? Като зараза са плъзнали подобните на тази ГЛУПАВИ теми. От кликове няма да се спечели практически нищо, което си заслужава усилията. С борсите не всеки иска да се забърква и там няма нищо сигурно, а зависи от усета и интуицията на човек и способността да предугажда това, което може да стане. НЯМА СИГУРНА ПЕЧАЛБА ТАМ. Можеш да загубиш всичко за 1 ден.
  • Автор

Аз определено не знам ВСИЧКО. :) Успех ти желая.

П.П. За средно 5 часа пред компютъра си изкарала 0.12$ ? Е трябва да почерпиш...

Не,бацерсам си каза,че не разбилаш ама си вреш главата...,и да, $0.12,само,че за 5-10минути,а не 5часа и всичко това от едното сайтче,ама аз цъкам в още няколко... ;)

Не,бацерсам си каза,че не разбилаш ама си вреш главата...,и да, $0.12,само,че за 5-10минути,а не 5часа и всичко това от едното сайтче,ама аз цъкам в още няколко... ;)

добре де, 0.12 долара за 10 минути, за 5 часа това са 30*0.12=3.6 долара за 30 дни това са 3.6*30=108 долара, което е примерно 160 лева.

И къде му е смисъла?

• Автор

Абе,г-н simtech,ти нощеска спа ли изобщо или нямаше търпение да почнеш да се "ядеш" с хората тук!?!...

Гледам,че си вреш носа и спамиш във всички теми,ама май си пропуснал да погледнеш к`во е името на раздела,а!...,и не ми обяснявай кое е сигурно и кое не,че утре да не вземе и твоя работодател ей тъй,случайно да позабрави,че има да изплаща заплата или к`во,ще ме убедиш ли,че това е сигурно,особено тук,в БГ?...

И не,няма да спрем с тези "тъпотии",защото за мен,а и за още доста хора,това не са тъпотии,а реални пари с които поне частично се издържат... :nono:

добре де, 0.12 долара за 10 минути, за 5 часа това са 30*0.12=3.6 долара за 30 дни това са 3.6*30=108 долара, което е примерно 160 лева.

И къде му е смисъла?

Сметките малко не са ти правилни,но все пак,близо си /в смисъл,че почти си уцелил общата ми дневна заработка от ПТЦ сайтове/,но забравяш,нещо много важно,а то е HYIP-овете...

Какво за тях ли?...,ами попрочети малко информация за какво точно са тези сайтове,защото аз бих обяснила,но не и на СПАМЕРИ...

Момиченце, отнасяй се повече уважение към съфорумниците си. Ако не за друго ей така защото са непознати хора... Всички сайтове дето предлагат повече от 0.01 на клик са фалшиви и не изплащат. Колко клика трябва да направиш за 10$, та да се опиташ да теглиш и да видиш дали плащат? Направила си 0.015 не 0.15 .... за 5-10 мин да, но после цъкаш 20 пъти да видиш кога е пуснало следващите реклами....И обикновенно е след 1-2 часа.. и после пак чакаш... Цял ден трябва да си на разположение. Не знам кой се опитваш да излъжеш нас или себе си? Общо взето цял ден кликаш за няма 1лв. Ако това си ти на снимката, аз ще ти давам по 1лв на ден само да ми правиш компания сутрин докато си пия кафето. Даже и ще те черпя каквото пиеш :) Пак толкова ще печелиш и няма да те заболят очите от цъкане на компютъра. Заключение : Не може да изкараш пари от такива сайтове. Частично да се издържаш? Какво ли значи това? Тук е форум и всеки си има мнение и то трябва да се уважава. А не да си показваме магарийте.

Според мен също няма смисъл от подобен вид печалба, една голяма част от въпросните сайтове са skam.А останалите, които не са, ще трябва да си изтъркаш показалеца от кликане докато заработиш 'приличната' сума от $10.Все пак пожелавам успех на авторката!

• Автор

Всички сайтове дето предлагат повече от 0.01 на клик са фалшиви и не изплащат. Колко клика трябва да направиш за 10$, та да се опиташ да теглиш и да видиш дали плащат? Направила си 0.015 не 0.15 .... за 5-10 мин да, но после цъкаш 20 пъти да видиш кога е пуснало следващите реклами....И обикновенно е след 1-2 часа.. и после пак чакаш... Цял ден трябва да си на разположение. Не знам кой се опитваш да излъжеш нас или себе си? Общо взето цял ден кликаш за няма 1лв. Ако това си ти на снимката, аз ще ти давам по 1лв на ден само да ми правиш компания сутрин докато си пия кафето. Даже и ще те черпя каквото пиеш Пак толкова ще печелиш и няма да те заболят очите от цъкане на компютъра. Големец голям се измъдри,ама знаеш ли,че в момента си губя времето ей тъй,да обяснявам...,и помежду другото,нищо ама нищо вярно не си написал по горе,личи си,че нямаш и бъкел-понятие за какво става въпрос...

Дразня ли те? :):P

Ако това си ти на снимката, аз ще ти давам по 1лв на ден само да ми правиш компания сутрин докато си пия кафето. Даже и ще те черпя каквото пиеш Пак толкова ще печелиш и няма да те заболят очите от цъкане на компютъра.

:D офертата е чук!

P.S.Ще влезе капитана с големия чук по некое време,внимавайте със спама!!!

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

:D офертата е чук!

P.S.Ще влезе капитана с големия чук по некое време,внимавайте със спама!!!

То темата трябва да се премести в "Празни приказки" или как беше... Освен спам няма май какво да се каже.

Всички сайтове дето предлагат повече от 0.01 на клик са фалшиви и не изплащат. Колко клика трябва да направиш за 10$, та да се опиташ да теглиш и да видиш дали плащат? Направила си 0.015 не 0.15 .... за 5-10 мин да, но после цъкаш 20 пъти да видиш кога е пуснало следващите реклами....И обикновенно е след 1-2 часа.. и после пак чакаш... Цял ден трябва да си на разположение. Не знам кой се опитваш да излъжеш нас или себе си? Общо взето цял ден кликаш за няма 1лв. Ако това си ти на снимката, аз ще ти давам по 1лв на ден само да ми правиш компания сутрин докато си пия кафето. Даже и ще те черпя каквото пиеш Пак толкова ще печелиш и няма да те заболят очите от цъкане на компютъра.

Големец голям се измъдри,ама знаеш ли,че в момента си губя времето ей тъй,да обяснявам...,и помежду другото,нищо ама нищо вярно не си написал по горе,личи си,че нямаш и бъкел-понятие за какво става въпрос...

Здравейте! Ако нещата ставаха само ако Вие кликате, тогава нямаше да си пускате ливкове към реферални сайтове. Наистина, друго е за Вас да си трошат мишките камара народ, но за лична сметка е безсмислено, печалбата е в смешен размер, дори ако се занимавате по 12-15 часа в денонощието. Когато обаче капе от още няколко стотин човека в сметката Ви... защо не си заплатите рекламно каре на индексната страница на сайта, отделяйки от "огромните" заработени суми?

Абе,г-н simtech,ти нощеска спа ли изобщо или нямаше търпение да почнеш да се "ядеш" с хората тук!?!...

Гледам,че си вреш носа и спамиш във всички теми,ама май си пропуснал да погледнеш к`во е името на раздела,а!...,и не ми обяснявай кое е сигурно и кое не,че утре да не вземе и твоя работодател ей тъй,случайно да позабрави,че има да изплаща заплата или к`во,ще ме убедиш ли,че това е сигурно,особено тук,в БГ?... И не,няма да спрем с тези "тъпотии",защото за мен,а и за още доста хора,това не са тъпотии,а реални пари с които поне частично се издържат...

Сметките малко не са ти правилни,но все пак,близо си /в смисъл,че почти си уцелил общата ми дневна заработка от ПТЦ сайтове/,но забравяш,нещо много важно,а то е HYIP-овете...

Какво за тях ли?...,ами попрочети малко информация за какво точно са тези сайтове,защото аз бих обяснила,но не и на СПАМЕРИ...

Невероятно съм разочарован, че момиче на над 20години все още няма достатъчно умствен капацитет да разсъди, че с 0,02-0,002долара на клик ще спечелиш достатъчна сума, която дори да ти оправдае тока, че компютъра е бил включен и новата мишка, понеже старата ще се развали от цъкане, точно през крив макарон. Да, спах и то спах добре между другото, благодаря че си се загрижила за здравословното ми състояние. Не си "вра носа" и не "спамя" просто така, видиш ли, отварям очите на заблудени хора като теб, като между другото си отделям от оскъдното свободно време. Разбира се, няма смисъл да се занимавам със слабо възприемчиви персони като Вас, които пускат реферали, участвайки във финансови пирамиди. Ако толкова много се печелеше, нямаше да пускате реферали наляво-надясно, не само Вие, а и много други досадници като Вас, заради които се пръкват стотици теми "как лесно да спечелим пари от кликане", като всяка една от тези теми съдържа задължително реферален линк - дали пряко, дали непряко.

Аз съм абсолютно сигурен, че ако работя на половин работен ден, пак ще взема повече пари, отколкото ако Вие кликате 22часа по рекламки за по 0,002Долара на клик. А ето определението за HYIP:

A high-yield investment program (or programme), HYIP, is a type of Ponzi scheme, which is an investment scam that promises unsustainably high return on investment by paying previous investors with the money invested by new investors.

HYIP е тип на схемата Ponzi, която е инвестиционна ИЗМАМА предлагаща/обещаваща нереално висока възвращаемост на инвестициите в краткосрочен план, като реално на старите инвеститори се изплащат парите инвестирани от новопривлечените инвеститори, вместо да се изплаща реално придобита печалба. HYIP си е чист тип финансова пирамида.

A ето го и Charles Ponzi

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И какво?...,отвори ли ми очите???

На заблудените никой не може да им отвори очите, ако самите те не решат да прогледнат.

п.п Можеш да си махнеш линковете със заблуждаваща информация от подписа си.

Защото на теб ти е кеф,така ли?...

Защото това е истината. Освен ако не можеш да се закълнеш, че на месец вадиш от кликове поне една средна работна заплата, която поради високите софийски доходи е около 700лв. И не забравяй разходите за интернет, електроенергия и амортизация/купуване на мишки.

Но не, ти не можеш, защото ще е лъжа. Опитваш нагло да вкараш хората във финансова пирамида, от което ти да натрупаш блага или просто си в заблуда, понеже никой няма да ти даде никакви сериозни пари от кликове. Намери си нормална работа, заплатата смятам ще е по-висока, отколкото максималните месечни приходи от кликане ли, кликане...

Истината за кой?...,за теб ли!!!

...

П.П. Не се сдържах... извинявам се.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ае, стига сте се гонили като котка и куче.... Само пълните темата с празни приказки ..... ПРЕСТАНЕТЕ!!!!

• Автор

Това е за тези на които устите са им мноооого големи,а дефакто,никакъв ефект от тях,освен това,че унищожават повечко храна,ей така,нахалост!!!

Доказателството е от един HYIP сайт,в който инвестирах $10 на 03.08. и изтеглих $38 на 15.08.

Само на "отвореняците" ще им кажа,айде сметнете,ако бяха $100 инвестирани,колко щяха да бъдат след около 15 дни,а?...,май не говорим за центове!!!!!!!

А на тези,дето взеха да ме убеждават,че всичко е лъжа и такива сайтове не плащат,ще им постна част от сметката ми в SolidTrustPay:

Публикувано изображение

Много ясно... HYIP е финансова пирамида и ти взимаш парите, които други заблудени люде са дали. В момента в който спрат да прииждат заблудени люде, системата ще рухне и ще останеш с пръст в устата. Отделно, финансовите пирамидки никак не са легални мисля?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.