Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли допълнителен firewall при Win XP Pro SP2

Featured Replies

Здравейте!

Моля за мнение дали е необходиме да слагам допълнителен firewall на Win VP Pro SP2?

Ако е нужно, то кой се сработва най-добре с моята OC?

Благодаря!!!

;)

Ползвай търсачката

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=16571&hl=

Иначе аз препоръчвам ZoneAlarm Pro или Agnitum OutPost Personal Fiwerall... :wors:

а ако искаш такава без много въпроси да филтрира портовете по подобие на вградената в Windows-a ти препоръчвам горещо - Trend Micro

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

аз мисля че има нужда,при това голяма,преди и аз си мислех че няма нужда,но като всичко се омаза разбрах че има.пази но до някъде,сложи си kaspersky anti hacker 1.8,лека е,функционална,ефективана и т.н.,казвам ти го защото аз лично съм я ползвал и до сега не съм имал проблеми,друга която е доста добра е zone alarm pro,с нея също съм работил и мога да кажа че е доста добра,но изисква доста настройки,а и прекалено много пита,така че според мен най-добре си сложи анти хакера,няма да те разочарова :bye:

Според мен отговорът се крие в това дали ти е реално IP-то, на моя комп не е и ползвам само Касперски Антивирус, от 5 месеца и немам проблеми, естествено съм оставил и Стената на Виндолса да е нащрек за секи случай :)

WinXP SP2

Според мен задължително си сложи firewall защото вграденото в ОС то е пълен боклук препоръчвам ти да ползваш zone alarm pro имам я от доста време и не ми прави никакви проблеми супер е (поне за мен )

Според мен задължително си сложи firewall защото вграденото в ОС то е пълен боклук препоръчвам ти да ползваш zone alarm pro имам я от доста време и не ми прави никакви проблеми супер е (поне за мен )

<{POST_SNAPBACK}>

По какво съдиш, че е пълен блокук?

Според мен няма нужда от допълнителна стена.

Kaspersky AntiHacker е моят избор и препоръка, съвместима с вградената в SP 2 стена, елементарни настройки, пита само веднъж и помни! за разлика от мнозина. Не досажда, инсталираш и я забравяш за 1 година докато дойде време за подмяна на ключа или до следващата преинсталация.

Много добри отзиви за ZoneAlarm Pro, но с прекалено усложнена визия и настройки (в сравнение с Kaspersky например) и твърде неефективен по моему антиспай модул в последните версии.

Вградената е достатъчно добра, но неможеш да контролираш изходящият трафик. Ако това не те притеснява няма да имаш проблеми с компа. Другите варианти са или Kaspersky Anti Haсker - добра е, но я ползвай на максимум, или Norton Personal Firewall - единствената с която не съм имал кавито и да е проблеми ( в DC++ са ме хаквали няколко пъти с различни стени и само тя ме пази безупречно ).

Препоръчвам AVG Anti-Virus plus Firewall.

Огнената стена на AVG е част от продукта AVG Anti-Virus с Огнена Стена и е

достъпна чрез Контролния Център на AVG. Тя помага за запазване на Вашите лични

данни и информация, като защитава компютъра, на който е инсталирана. Така

данните не могат да бъдат изпратени от Вашия компютър без разрешение.

Огнената стена на AVG защитава срещу атаки, като скрива Вашия компютър от хакери,защитава срещу малуер и троянски коне, които се опитват да събират данни и да ги изпращат обратно на своя създател. Тя също контролира обмяната на данни на Вашия компютър с останалите компютри в Интернет или локалната мрежа.

Огнената стена на AVG следи трафика на мрежовите портове, като определя

правила за приложенията, които се свързват в мрежата, съответно разрешава/

блокира трафика или Ви запитва какво трябва да бъде направено в определени

ситуации. Огнена стената на AVG също така Ви пита дали да разреши или отхвърли

комуникацията за всяко ново приложение, а след това създава ново правило за

него въз основа на Вашето решение. Когато няма включен потребител в системата,

заявките автоматично се забраняват и действията се блокират с цел максимална

защита.

ТВЪРДО НЕ. Вградената стена на Windows XP SP2 предпазва системата ви от хакерски атаки не по-зле от която си харесате стена. Контролира всички портове и няма грешка. Защото това е главната цел на стената. Пък това, че няма контрол над изходящия трафик - който толкова много желае да има - нека си товари машината с допълнителни Real-time софтуери. Но в днешно време троянец без проблем би пробил и най-добрите стени, така че повече се надявайте антивирусната да го хване.

Относно АВГ- без коментар. Рекламни "агенти", какво повече може да се очаква.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.