Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 1 000 лв.

Featured Replies

Няма да те измамят. Sky и Nikem са двете фирми, които предлагаме. Ниски цени и коректно отношение. Аз със Никем не съм имал вземане/даване, но от Скай съм много доволен.

При предната му конфигурация го бистрихме този въпрос,но някои е забърсал темите и му ги няма постовете.

Много го беше страх да не го излъжат.

Накрая доколкото си спомням имаше проблем с процесора AMD Athlon II X4 6**

При предната му конфигурация го бистрихме този въпрос,но някои е забърсал темите и му ги няма постовете.

Много го беше страх да не го излъжат.

Накрая доколкото си спомням имаше проблем с процесора AMD Athlon II X4 6**

Е, ако става на въпрос- и аз имах проблем с HDD-то ми. WD Blue 500 GB. Не мога да завърши инсталацията на Windows... 15 минути някъде. Имаше тема тук във форума от мен даже. Действиетоо се разигра вечерта, когато взех компонентите и сглобих машината, на другия де (помня беше 19-ти февруари) звъннах, уговорих се, занесох харда само в Скай. Провериха го, наистина дефектна бройка. Замениха ми го на момента и до ден днешен, колко е вече година и половина, нямам проблеми.

Никой не е застрахован от дефектен компонент, за това са гаранциите. И компанията- била тя дистрибутор, голям магазин или кварталната бакалия не е виновна за това...

Е да де и аз това имам предвид че никои не е застрахован всичко се чупи. Помня го твоя хард. Той се притесняваше че ще му продадат втора ръка компоненти за нови, няколко човека се опитахме да му обясним как точно е пакетирано всичко че има стикери и просто е не възможно да се скрие ако нещо използвано дори и само за тест. Но така и не ни повярва.......... купи това което смяташе за добре и накрая имаше някакви проблеми с компютъра ..........

• Автор

trial version, ако си решил да спамиш, нека не бъде в моята тема.

Ако имаш нещо да кажеш по темата - кажи, ако не отвори си сам една тема и си спами на воля в нея.

Ще помоля модератора да изтрие спама на този юзър.

Проблемите ми бяха, че при максимално натоварване с Прайм95 процесора достигаше високи температури и едното ядро се дънеше при изчисленията.

ПС:

Относно недоверието ми - моя приятелка беше си опатила от един сервиз в Пловдив. Компа й беше за ремонт...вече не си спомням точно какво беше, но й бяха сменили дъното с доста по-старо.

Но това не го помниш, нали?

После искаш от мен да не съм недоверчив...

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

...

Няма да го изтрия. Не е отклонение от темата. Внася пояснения, които биха били полезни ако някой реши да ползва търсачката.

Това са фирми с които имаме опит. Ако погледнеш темите за година, 2 назад то ще видиш, че всички предлагаме от тези две. До сега не съм срещал негативен коментар. Съветвам те да си помислиш спокойно за нещата.

Говоря и от личен опит, като моят компютър е закупен от едната от тези фирми + някои части от друга, която вече не препоръчваме, заради по-високите цени.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.