Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да намеря wifi кабел за антена за лаптоп

Featured Replies

За сега стоя с лаптопа на терасата за да хващам интернет,но скоро ще е някак си много студено за да стоя на терасатаааа :D Та искам да съм си в стаята и пак да имам хубав обхват на wifi-то.Мисля да си пусна кабел и да сложа антена на терасата И ЕТО ГО И ВЪПРОСА МИ : От къде да намеря или по-точно какъв кабел да купя и как да го закрепя на wi-fi картата на лаптопа. http://srvimg19.prod...7_1_585x461.jpg

Принципно кабелчетата на антената която е в лаптопа се закрепят на указаните места с малки обувчици,но дали ще намеря такива по магазините ?

Що за безжичен интернет е това, дето го ловиш само на терасата? Чужд? Защото ако е твой, би следвало да си го имаш в цялото жилище (рутер), та дори и в тоалетната, докато съчетаваш полезното с приятното. А и сега по терасите е жега, яка при това. Сега сериозно - ако говорим за твой интернет, който не получаваш навред из жилището, обърни се към доставчика си, на твое място досега бих го подлудил необратимо. За какво ти е тоя кабел, след като ще го мъкнеш подире си? Ако е за кабел, слагай го неподвижно в лаптопа и при всеки вариант ще имаш и по-бърза връзка.

Wifi вградените карти на лаптопите не са с голямо усилване,а още повече че вградените антени са слаби.Затова не мисли щуротии да отваряш лаптопа и да извеждаш антена.Варианта е друг.Аз съм направил точно това което си решил и ти.Антената ми е отвън но е включена в отделен мрежов адаптер,а от него с USB към лаптопа.Печеля пълен сигнал и максимална скорост така.Само с лаптопа имах сигнал по една две чертички дори и отвън,а с антената и адаптора е пълен сигнала.Ако лаптопа лови около 10 мрежи с антената са над 50.Скороста на интернета е с над 50% по голяма.http://www.maswifi.com/adaptadores-wifi-usb/interior/awus036nhr-alfa-network-2000mw-realtek-rtl8188ru?gclid=COP00M6K_a8CFcwNtAodx2nPEQ Това е един от най силните адаптори.който ти препоръчвам.А по желание още по мощна антена можеш да си купиш отделно.Тя си е направо с удължителен кабел.Монтираш я отвън,а адаптора вътре в стаята.

Купи си един рутер, напр. TP-Link 740N(35-40лв.), сложи му ddwrt и го използвай като wireless client. Слагаш го на терасата и се свързваш към wifi мрежата и той предава към лаптопа по кабел. http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Client_Mode

Една насочена да си намери , че дори и мотор да и сложи да се върти . Я иди и си вкарай интернет легално - даже мегалан по 5/6 лева предлагат ако имат покритие Утре собственика ще се усети и ще ги пусне ток по безжичната :) и ще ти изгори лаптопа , а остави това но може да влезне в лаптопа и да те наблюдава с камерката - поне го затваряй когато го не ползваш Публикувано изображение

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.