Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя собствен скин или да изтегля?

Featured Replies

Здравейте, незнам как да си направя собствен скин. Как става това нещо? Изпозлвам I Power Board 3.1.4 Или ако не знаете как да стане, поне ще ви помоля да ми кажете от къде мога да си изтегля скинове. Търсих в гугъл но повече сайтове вече не съществуват или са с платени скинове.

Да подчертая. Търся БЕЗПЛАТНИ СКИНОВЕ.

Редактирано от Rock4eto0o (преглед на промените)

• Автор

Явно не си търсил достатъчно. Теми - много.

Пък има е доста безплатни.

успех

А как да си направя собствена? Сущо така не мога да изтегля тези безплатните! Изписва това:

We're sorry, but you cannot download files from our Download Manager. If you are seeing this message, it is because you do not hold an active IPB license. If this is a mistake, please contact an administrator. Otherwise, why not show your support for IPB and purchase a license?

If you hold a perpetual license for the software, you need only purchase the yearly support option to gain full access to this site.

Need Help?

А как да си направя собствена? Сущо така не мога да изтегля тези безплатните!

Не е цък, цък и бум! Трябва да станеш HTML,CSS,Javascript сценарист. Сиреч, уеб разработчик. Знанията не се асимилират за ден-два. Следвайки тази мисъл - по-добре захващай готовите теми.

• Автор

Не е цък, цък и бум! Трябва да станеш HTML,CSS,Javascript сценарист. Сиреч, уеб разработчик. Знанията не се асимилират за ден-два. Следвайки тази мисъл - по-добре захващай готовите теми.

Разбирам. А да знаеш кой би ми направил Free тема?

...it is because you do not hold an active IPB license...

Отговорът е пред очите ти. С пиратски истории така се получава!. Може пък в Маймунда(сещаш се) да намериш някоя-друга тема!

А как да си направя собствена? Сущо така не мога да изтегля тези безплатните! Изписва това:

We're sorry, but you cannot download files from our Download Manager. If you are seeing this message, it is because you do not hold an active IPB license. If this is a mistake, please contact an administrator. Otherwise, why not show your support for IPB and purchase a license?

If you hold a perpetual license for the software, you need only purchase the yearly support option to gain full access to this site.

Need Help?

Линк! Прочети внимателно правилата и законовите последствия от неспазването им преди да се съгласиш, ако решиш да се съгласиш!

• Автор

Готов съм да дам 5лв. На човека който ми направи скин за форума ми. Ще му дам всички картинки и графики, които желае (ще ги правя лично сам).А някой графики ще ги са същите както в оригиналната тема на IPB. Става въпрос за детска игра. За това е форумът. Една платена тема струва 6 долара. А аз ще дам всички графики за това мисля че може да се смъкне цената. И затова давам 5лв. За повече подробности ме търсете на скайп: nikola.stanchev98 Също така съм си харесал безплатна тема: http://community.invisionpower.com/files/file/5201-world-of-warcraft-mists-of-pandaria/ (да не се разглежда като спам!!! моля ви!!!) Но незнам как да я инсталирам на моя IPB 3.1.4!

Готов съм да дам 5лв. На човека който ми направи скин за форума ми. Ще му дам всички картинки и графики, които желае (ще ги правя лично сам).А някой графики ще ги са същите както в оригиналната тема на IPB. Става въпрос за детска игра. За това е форумът.

Една платена тема струва 6 долара. А аз ще дам всички графики за това мисля че може да се смъкне цената. И затова давам 5лв.

За повече подробности ме търсете на скайп: nikola.stanchev98

Също така съм си харесал безплатна тема: http://community.inv...ts-of-pandaria/ (да не се разглежда като спам!!! моля ви!!!)

Но незнам как да я инсталирам на моя IPB 3.1.4!

Ако от сайта с играта, ще се печели по какъвто и да е начин, дали от adsence или друг вид реклами, или от продаване на нещо от самият собственик на сайта, или на продаване на виртуални ресурси/предмети за играта, или от система за дарения. Независимо от това дали избраният скин е безплатен или платен на неговите създатели, пак дължите пари на създателите на IPB системата за организация на сайтове, и или на създателите на самия скин. Безплатно е само и единствено ползуването с напълно некомерсиална цел. Можете да си направите личен или обществен сайт, но от момента, в който в него бъде вкарана възможност да печелите пари, вече сте длъжник на IPB притежателите на авторски права. Ако не започнете да плащате при това положение, ще Сте под ударите на федерални и международни закони, глобите са в много сериозни размери, предвижда се дори ефективна присъда до 5 години затвор.
  • Автор

Ако от сайта с играта, ще се печели по какъвто и да е начин, дали от adsence или друг вид реклами, или от продаване на нещо от самият собственик на сайта, или на продаване на виртуални ресурси/предмети за играта, или от система за дарения. Независимо от това дали избраният скин е безплатен или платен на неговите създатели, пак дължите пари на създателите на IPB системата за организация на сайтове, и или на създателите на самия скин. Безплатно е само и единствено ползуването с напълно некомерсиална цел. Можете да си направите личен или обществен сайт, но от момента, в който в него бъде вкарана възможност да печелите пари, вече сте длъжник на IPB притежателите на авторски права. Ако не започнете да плащате при това положение, ще Сте под ударите на федерални и международни закони, глобите са в много сериозни размери, предвижда се дори ефективна присъда до 5 години затвор.

Игра няма да правя. Това е просто един фен форум за една игра. По никакъв начин няма да се печели от него. Просто искам някой да ми направи скин.

Както и да е. Моля администраторите или модераторите да заключат темата!

Игра няма да правя. Това е просто един фен форум за една игра. По никакъв начин няма да се печели от него. Просто искам някой да ми направи скин.

Фен форумът всъщност целият е реклама на съответната игра. Ако не се лъжа, макар ти евентуално да не печелиш от сайта, това ще носи допълнителни приходи на собствениците на играта и ако не се лъжа въпроса за печалбите от даденият скин засяга и трети лица, т.е. дори ти да не печелиш, но все пак някой печели, само дето ти ще си длъжника...Изчакай някой по запознат с правата и задълженията, .които важат в случая да се изкаже по въпроса. Все си мисля, че тези правила за които дадох линк, са само тези написаните с нормалният шрифт и има поне още няколко страници ситен шрифт, които са забутани на оригиналният сайт на IPB разработчиците.
  • Автор

Фен форумът всъщност целият е реклама на съответната игра. Ако не се лъжа, макар ти евентуално да не печелиш от сайта, това ще носи допълнителни приходи на собствениците на играта и ако не се лъжа въпроса за печалбите от даденият скин засяга и трети лица, т.е. дори ти да не печелиш, но все пак някой печели, само дето ти ще си длъжника...Изчакай някой по запознат с правата и задълженията, .които важат в случая да се изкаже по въпроса. Все си мисля, че тези правила за които дадох линк, са само тези написаните с нормалният шрифт и има поне още няколко страници ситен шрифт, които са забутани на оригиналният сайт на IPB разработчиците.

Добре... токава ще ползвам безплатна тема. Или ще видя някой приятелл който разбира.. да ми направи скин. Така е законно нали?

Фен форумът всъщност целият е реклама на съответната игра.

С една подробност, че играта също може да е некомерсиална.

Определени подробности зависят и от лиценза на самия скин.

Автора не е платил за IPB, съответно нещата стават доста комплексни.

Моят съвет е използването на друга форумна система. Някоя open source, която е под GPL лиценз или друг такъв, който също дава значително повече свобода и права.

успех

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Добре... токава ще ползвам безплатна тема. Или ще видя някой приятелл който разбира.. да ми направи скин. Така е законно нали?

Както колегата е казал друга система, която е реално безплатна, или направата на сайта да е направо и изцяло с използуване на основните WEB езици и среди.
  • Автор

С една подробност, че играта също може да е некомерсиална.

Определени подробности зависят и от лиценза на самия скин.

Автора не е платил за IPB, съответно нещата стават доста комплексни.

Моят съвет е използването на друга форумна система. Някоя open source, която е под GPL лиценз или друг такъв, който също дава значително повече свобода и права.

успех

Както колегата е казал друга система, която е реално безплатна, или направата на сайта да е направо и изцяло с използуване на основните WEB езици и среди.

А как мога да закупя lisense key за IPB 2.3.2? Инсталирал съм я. Но ми трябва license key. Готовсъм да го закупя. Но незнам ак. Искам всичко да ми е легално!

А как мога да закупя lisense key за IPB 2.3.2? Инсталирал съм я. Но ми трябва license key. Готовсъм да го закупя. Но незнам ак. Искам всичко да ми е легално!

Принципно не се плаща за определена версия, когато "купуваш"(чети по нататък защо е в кавички) лиценз той се издава за ядрото и версията актуална в момента. Следващите версии на ядро и обвивка се ъпгрейдват безплатно, ако разбира се ти се занимава с прехода към по-новите такива. Разбира се има еднократно заплащане за определен срок на ползуване с евентуални отстъпки(т.е. не можеш да си закупиш продукта за собствен, а само да си платиш...наем), отделно има предложени и различни допълнителни апликации освен за ядрото и IPборда(обвивката). Страницата с цените ще я линквам на ЛС, тъй като е в разрез с правилата.

Спрях да чета в момента в който прочетох следното:

Готов съм да дам 5лв. ... Една платена тема струва 6 долара...

Авторе, елементарна логика ли ти липсва?

Значи, аз ако направя една платена тема за „IPB“ и сложа цена $10 ще съм си направил сметката, че очаквам за следващите 3 месеца да бъде купена 1000 пъти, следователно аз за тази тема ще получа $10 000 за 3 месеца.

Кажи ми тогава, от какъв зор ще ти направя тема за 5лв.?

Анинфиде Ехх ако се печелеха 10 000 от една тема. Дори темата да е чудо-неземно, за 3 месеца трудно ще се наредят толкова хора да ти я купуват.

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Анинфиде

Ехх ако се печелеха 10 000 от една тема. Дори темата да е чудо-неземно, за 3 месеца трудно ще се наредят толкова хора да ти я купуват.

Давам го само примерно, но по принцип е до някъде възможно след едно бързо търсене, 19000 продажби за година и 2 месеца.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.