Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Flash player?

Featured Replies

Кажи каква ти е видеокартата и операционната система колко битова е, ако не можеш сам да си преинстарираш видео драйвера

И по малко си базикай компа явно си затрил нещо по погрешка ще го управим споко

Като за начало деинсталирай TuneUp Utility 2012. Разбирам че нямаш вяра на предния софтуер тогава исползвай http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49967

исчисти и браузъра и регистрите рестартирай после стартирай тази програма http://www.xp-smoker.com/refreshpc.html и пак рестартирай след това зареждаш произволен клип в твоетубе успех

• Автор

Пичове, явно не четете какво пиша. Иначе благодаря за усилието. Опитвате се да ме изкарате някакъв лаик - ОК, ако така се чувствате по-добре. Пиша ви, че съм пробвал всички варианти - вие ми предлагате пак да си слагам стари версии. Питате ми каква ми е видео картата и ОС - и това съм ви казал. Казвате ми да махна TuneUp Utility и да си сложа CCleaner. Ами няма да го направя - не обичам да се връщам назад. Казах ви, че вследствие на моя грешка, свързана с триене в регистрите, съм си преинсталирал компа. Вие ми казвате да не пипам не знам къде си и ми предлагате софтуер, за refresh на не знам к'во си. Ами аз нямам какво да въстановявам, бе симпатяги, щот след преинстала, не съм си докосвал регистрите. Технологията за деинсталиране ми е ясна, както и триенето на папки в Application Data. И не ми говорете как трябва стъпка по стъпка да следвам инструкциите ви и да ме успокоявате. Искам да ви кажа, че този проблем просто не е свързан с оптимизация и триене на регистри, кешове и временни файлове. Сега имате право да се разсърдите и да ме овикате, колко съм неблагодарен. И на пича, дето ме пита дали знам ли как да си преинсталирам видео драйвъра, какво да му кажа. Написах, че съм си инсталирал последните драйвъри на видеото. По-скоро аз мога да го помоля да пише грамотно - бАзикай, Управим, иСползвай, иСчисти. Че не знам защо, но трудно хващам вяра на хора, които са на Вие с родния си език.

Редактирано от Refined (преглед на промените)

И смяташ, че щом си сложил последните драйвъри за видеото, ще се оправи ? Точно на ATI трябва да внимаваш, какво слагаш, а не да буташ всичко ново. Сега деинсталирай и след това сложи драйвъри от 2010 година края.

• Автор

И накрая - обясних, че съвсем доскоро бях с този комп и нямах проблеми. Така, че не ми казвайте за какво не е готов компа ми, че ми става весело.

Хубава вечер!

И смяташ, че щом си сложил последните драйвъри за видеото, ще се оправи ?

Точно на ATI трябва да внимаваш, какво слагаш, а не да буташ всичко ново.

Сега деинсталирай и след това сложи драйвъри от 2010 година края.

Наистина се изморих. Поредния, който не чете. Това го казах, за да обясня, че съм опитал всичко, а не защото смятам едно или друго. И няма да слагам драйвър от края на 2010, след като само допреди два месеца съм работил с драйвъра, даден към картата ми, който е от 2009. Капиш? И хайде стига с тези заповеди. Поне да имаше на какво отгоре да ги раздавате. Тук е форум, а не казарма. Четете какво ви пиша, мислете и не издавайте разпореждания!

Редактирано от Refined (преглед на промените)

Значи глупаците от ATI си губят времето да пускат нови драйвъри, защото някой като теб смята, че само излезналите с картата му трябва да се слагат. Заповеди не ти давам, не е моя вината, че всеки ти пише глупави идеи. TuneUp Utility 2012 , СКлеанер и подобни боклуци ползваш, а си мислиш, че няма да имаш проблем. Написал съм ти го достатъчно разбираемо-драйвърите на Ati след края на 2010 година стават само за по-новите им видеокарти, което не означава, че твоята ще върви само с тези от диска, който са ти дали.

• Автор

Значи глупаците от ATI си губят времето да пускат нови драйвъри, защото някой като теб смята, че само излезналите с картата му трябва да се слагат.

Заповеди не ти давам, не е моя вината, че всеки ти пише глупави идеи.

TuneUp Utility 2012 , СКлеанер и подобни боклуци ползваш, а си мислиш, че няма да имаш проблем.

Написал съм ти го достатъчно разбираемо-драйвърите на Ati след края на 2010 година стават само за по-новите им видеокарти, което не означава, че твоята ще върви само с тези от диска, който са ти дали.

Казах ти, че се изморих! Вменяваш ми приказки, които не съм казал и после ми казваш, колко не съм прав. И ако смяташ , че заради "боклука" TuneUp имам този проблем, значи големият такъв е при теб. И за последно: Прочети какво съм написал, ако можеш го осмисли и тогава ръси простотии! За първи път, откакто се допитвам в този форум, попадам на такива "доброжелателни специалисти". Държа да отбележа, че определени хора не влизат в това число, както и да им благодаря за реалната съпричастност към проблема ми.

Здравейте нов съм във форума

сега пише просто само ---> D:\\WINDOWS\system32\Flash\FlashPlayer.exe restart

без папката Macromed

http://prikachi.com/images/329/5221329f.jpg ---> това става всеки път като включа компютъра почти мога да го ползвам с таск мениджър и така успявам да го оправя

http://prikachi.com/images/341/5221341Z.jpg --->ако успея да го оправя в Windows Task Manager

се вижда програмката как още е пусната смятам че е това изтрих Flash Player дори и папките и абсолютно всичко но интересното е че пак мога да гледам youtube.com vbox7.com клипчета от Google Chrome дори да не мога да гледам не ме интересува стига само това да престане да ми се показва

http://prikachi.com/images/337/5221337r.jpg ---> благодарение на тази програмка ако извадя касмет от 1-2 път ресва се и програмите се виждат отново понякога забива и пак се включва и за това трябва пак да пускам програмката винаги ми пише че губя нещо от Google Chrome и Internet Explorer

не знам дали е вирус просто ако може да се оправи ще се радвам благодаря предварително :-)

• 3 години по-късно...

Имам проблем с мозила,незнам дали е от нея или от флаш плеъра-от 2 версии насам започна да забива при смяна на отворените прозорци,мисля че е от флаша защото спирам плугин контейнера и след ф5 се оправя.Та няква идея да имате какво става,че съм свикнал мозилата и сега съм с опера но този проблем го нямам

Здравейте нов съм във форума

сега пише просто само ---> D:\\WINDOWS\system32\Flash\FlashPlayer.exe restart

без папката Macromed

http://prikachi.com/images/329/5221329f.jpg ---> това става всеки път като включа компютъра почти мога да го ползвам с таск мениджър и така успявам да го оправя

http://prikachi.com/images/341/5221341Z.jpg --->ако успея да го оправя в Windows Task Manager

се вижда програмката как още е пусната смятам че е това изтрих Flash Player дори и папките и абсолютно всичко но интересното е че пак мога да гледам youtube.com vbox7.com клипчета от Google Chrome дори да не мога да гледам не ме интересува стига само това да престане да ми се показва

http://prikachi.com/images/337/5221337r.jpg ---> благодарение на тази програмка ако извадя касмет от 1-2 път ресва се и програмите се виждат отново понякога забива и пак се включва и за това трябва пак да пускам програмката винаги ми пише че губя нещо от Google Chrome и Internet Explorer

не знам дали е вирус просто ако може да се оправи ще се радвам благодаря предварително :-)

Google Chrome е с вграден флаш плеар,така че не се чуди защо можеш още да гледаш,освен това youtube е с HTLM5 и не се чуди дали е вирус-със сигурност е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.