Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Асер или Тошиба

Featured Replies

1800 лева, дал съм линк! Коментар от твоя страна?

Добър е, ама е бизнес клас. Едва ли има хубав звук.

Иначе корпуса ще да е по-здрав от доста други марки и модели. Клавиатурата... и тя.

Де да беше и матрицата IPS.

И за матриците. Гланцовите показват много по-чиста и наситена на цветове картина. Не знам защо някой ще иска матов, в къщни условия?

Стъклата на прозорците не са матови нали? Може да отразяват, но се вижда чисто нали? Ако бяха матови, нямаше да има толкова отражение, но за зметка на това, картината се губи.

В тази ценова класа няма IPS :). Ти беше писала че ти трябва и за работа, ако търсиш домашна машина, това не е за теб, по добре някой по компетентен в пазара на домашни системи от ниският клас да те посъветва.

Малко по скъпичък е но другите лаптопи са без Windows а само с ДОС или Линукс ... което е много нелогично ... като си купи отделно Windows ще е още по скъпо.

Редактирано от FlagOfHate (преглед на промените)

Технически погледнато Тошиба неслучайно не са между водещите производители на хард дискове. До преди година-две връзката между хард и дъно беше основният проблем в машините на Тошиба - или се скапваше контролера, или самия хард. Отделно хардовете им си вдигат малко повече температура от останалите, а това затопля и цялата система. Не ги знам в последната година как се справят, нямам наблюдения. От новите продукти на Acer съм очарован, дори и за силно бюджетните модели. Леново пък точно в последната година направиха две адски ключови в историята си попълнения, които очевидно се сработват перфектно. Бившето CEO на Acer и собственото им CEO се завръща отново като такъв. Изкараха модели, които имат стил имат и добри шасита, че и цената им не е много висока. Нещо HP и DELL се свиват почти само до американския пазар или поне в близките години ще се свият. Както впрочем и Apple - сами си вкарват автогол с тия дела за патенти. Наблюдава се една масова азиатска инвазия, която ми се струва, че не може да се спре :)

... Изкараха модели, които имат стил имат и добри шасита, че и цената им не е много висока ...

... и аз го имам :) и наистина е страхотен.

Редактирано от FlagOfHate (преглед на промените)

• Автор

Искам да благодаря на всички , които се опитаха да помогнат, особенно на QuicJO. В крайна сметка купихме Асера http://www.technomarket.bg/products/09118367/acer-aspire-as7750g-2354g75mnkk . Не можах да надделея в семейния съвет и това е. Не давах аз парите.

Вчера доста си поиграх с него докато инсталирах уиндоус, драйвъри и разни програми които са ми нужни и температурите не надвишиха 47 градуса, измерени през Аида - Еверест. Смятам , че е добре.

И защо държахме на техномаркет ли? Ами там ползуваме 5 % отстъпка. Взехме го на изплащане за 6 месеца с първа вноска в магазина и ще платим за него 985.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.