Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Пууу, разгеле:

Публикувано изображение

С нахалство към прогрес. :) Тоя файл не го засичаха две седмици, а аз продължавах ли и продължавах да им го пращам...

И междъ другото един фалш флаш плейър.

https://www.virustotal.com/bg/file/385559b28a6d76c7d6f818346204e66cde66dab2c1c7a2fcb78940a57b46140d/analysis/

А този файл:

от програмата ли го прати, че чак ти се е изписало? Защото аз когато пращам от програмата нищо не се изписва, все едно нищо не е станало...

Казах му да ми излизат съобщения, ама откъде беше. Дотогава не ми излизаха съобщения. Опитай това:

Настройки->Уведомения и известия->Разширени настройки и от падащото меню, виж дали си на "Информативни", ако не си, това ще да е:

Публикувано изображение

=-o-o-=.txt

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нов троянец, фалш или не!?

Есет с настройки по подразбиране не се обади!Qihoo също не го засича.Който иска да праща.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Нов троянец, фалш или не!?

Есет с настройки по подразбиране не се обади!Qihoo също не го засича.Който иска да праща.

Прави връзка с http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=91.197.130.63

пп. Ей го и тука http://www.malwaregroup.com/domains/details/lineages.eu    http://www.malwaregroup.com/ipaddresses/details/91.197.130.63

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

(...)

Казах му да ми излизат съобщения, ама откъде беше. Дотогава не ми излизаха съобщения. Опитай това:

Настройки->Уведомения и известия->Разширени настройки и от падащото меню, виж дали си на "Информативни", ако не си, това ще да е:

(...)

Е и при мен са така, ама... явно не е от това...

Публикувано изображение

Не помня, човек. Нещо бутнах и почнаха да излизат, ама а де...

Няма нищо. Ако все пак се сетиш, пиши, а ако не - здраве да е.  :) Важното е, че има някакво размърдване от словашка страна. Май наистина само с постоянство и упоритост можеш да ги накараш да добавят някой файл в дефинициите си... Ето например от месеци им пращам файлове и няма ни вопъл, ни стон. Ама вчера проверих дали вече се засичат и повечето от тях ги засече, да не повярваш... Особено имаше 1 файл, който сигурно 6-7 пъти им го пращах и от програмата, и от мейла, и най-накрая взеха, че го добавиха. Е, да ме извиняват, ама не трябва да е така. Каква е такава тяхната политика не ми е ясно. Да вземат пример от Авира, АВГ, Касперски и др., които ако не моментално, то поне след само няколко дена ги добавят, а при ЕСЕТ месеци трябва да минат, та да се сетят....

FP

Публикувано изображение

:offtopic_s:

Време е да минем към част 16.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.